Ma produzavaju seriju,daju priliku da se Luka oporavi
NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ayo i Bones questionable veceras, vjerovatno ce igrti, ali imaju problema, ako Denver ne moze da prodje u 7, stvarno im svaka cast, teze nego osvojiti cini mi se...
Ma dobro iz nase perspektive, doveden je i da nauce nesto od njeg. Gledao je evo seriju (posebno zadnje 3 tekme), koliko bolje svi igraju kad lopta kruzi i svako je dodatkne. Ili nek se prilagodi ili nek pali, nema veze kako god. Jabari Smith mora imati vecu ulogu, momak grize na obje strane parketa.
jedini igrac koji je mogao nesto nauciti od njega, njega ste poslali u PHOalemsa je napisao/la: ↑30 apr 2026, 18:46Ma dobro iz nase perspektive, doveden je i da nauce nesto od njeg. Gledao je evo seriju (posebno zadnje 3 tekme), koliko bolje svi igraju kad lopta kruzi i svako je dodatkne. Ili nek se prilagodi ili nek pali, nema veze kako god. Jabari Smith mora imati vecu ulogu, momak grize na obje strane parketa.
Jebga sinocnja petorka Raketa najlmadja u playoffu, dok su Lakers najstariji.JHam je napisao/la: ↑30 apr 2026, 18:50jedini igrac koji je mogao nesto nauciti od njega, njega ste poslali u PHOalemsa je napisao/la: ↑30 apr 2026, 18:46Ma dobro iz nase perspektive, doveden je i da nauce nesto od njeg. Gledao je evo seriju (posebno zadnje 3 tekme), koliko bolje svi igraju kad lopta kruzi i svako je dodatkne. Ili nek se prilagodi ili nek pali, nema veze kako god. Jabari Smith mora imati vecu ulogu, momak grize na obje strane parketa.![]()
ostali su vam sve timski igraci, ovaj odavno samo ide da nabija statistiku, boli ga briga za rezultate, kao takav jedino moze pojacati neku ekipu koja ima citav sistem razradjen i samo im treba ta prevaga, neko ko moze izmisliti poene kad nikog ne ide..
Kad su Reed, Amen, Jabari i Sengun na parketu skupa uzimaju Lakerse 31 razlike za seriju do sad. To ce Ime Udoka vjerovatno prziti po 46 minuta sljedece dvije tekme
Kakav je ovo razultat NYK ATL,jel ovo neka greska 
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ide ka historiji... samo ova frka nije trebala. Treba nam Mitch u narednoj seriji.
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
TripleThreat
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kakvo epsko brukanje ATL.Mislim, svaka cast NYK za ovu predstavu, al ne mozes ovako izgledati ako si ATL.
Da ne pominjem ostale i cinjenicu da ti je McCollum najbolji igrac u seriji, ali NAW se cijelu seriju resetovao na role igraca kakav i jeste cijelu karijeru.Ipak je ova MIP nagrada bila nakucavanje brojeva.
Da ne pominjem ostale i cinjenicu da ti je McCollum najbolji igrac u seriji, ali NAW se cijelu seriju resetovao na role igraca kakav i jeste cijelu karijeru.Ipak je ova MIP nagrada bila nakucavanje brojeva.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ima tu dosta do Anunobya i Bridgesa. Anunoby će navjerovatnije biti u nekom od All Defense timova ove godine, a Bridges zna biti dobar defanzivac u određenim matchupima. NAW mu je odgovarao i odradio je solidan posao na njemu, a OG još bolji na Johnsonu. To i jeste ostavilo McColluma sa manje agresivnim coverageom i Hartom na sebi, ali je i Hart podigao intenzitet odbrane od četvrte utakmice pa nadalje pa je i to vjerovatno uticalo na hladnije partije McColluma u nastavku serije.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 maj 2026, 02:55Kakvo epsko brukanje ATL.Mislim, svaka cast NYK za ovu predstavu, al ne mozes ovako izgledati ako si ATL.
Mada sve to po strani, puno teži i konkretniji posao za "wingstop" slijedi u sljedećoj rundi. Puno konkretnija evaluacija tada.
Jedna rijec koja opisuje ovu utakmicu,neprijatno.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sve to stoji i naravno da ima da vrhunske odbrane pomenutih igraca, ali ti ako si dobar, ne moze te neko ustopati 6 utakmica.Moras makar jednu "probiti led" sto se kaze.NAW bas izgleda nemocno, vidis na njemu da ne moze nista.TripleThreat je napisao/la: ↑01 maj 2026, 03:06Ima tu dosta do Anunobya i Bridgesa. Anunoby će navjerovatnije biti u nekom od All Defense timova ove godine, a Bridges zna biti dobar defanzivac u određenim matchupima. NAW mu je odgovarao i odradio je solidan posao na njemu, a OG još bolji na Johnsonu. To i jeste ostavilo McColluma sa manje agresivnim coverageom i Hartom na sebi, ali je i Hart podigao intenzitet odbrane od četvrte utakmice pa nadalje pa je i to vjerovatno uticalo na hladnije partije McColluma u nastavku serije.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 maj 2026, 02:55Kakvo epsko brukanje ATL.Mislim, svaka cast NYK za ovu predstavu, al ne mozes ovako izgledati ako si ATL.
Mada sve to po strani, puno teži i konkretniji posao za "wingstop" slijedi u sljedećoj rundi. Puno konkretnija evaluacija tada.
Sto se tice naredne serije, BOS, ako ne dobije veceras, nece biti lako tu 7 tekmu.Pritcharda nema vec 2 tekme i sve se svelo na Browna i Tatuma.Niko nista ne radi, a Embiid im pravi ozbiljne probleme i raste fizicki iz tekme u tekmu.Ako ne zabija, otvara prostor svima i daje samopouzdanje.
e moj dzemale...
Izbaci Minnesota Denver wow
-
TripleThreat
- Kontakt:
Najljepša scena sa utakmice. Kakav saigrač.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ali koji next man up mentalitet ove ekipe Wolvesa. Epitom ove fraze.
Bez svog najboljeg igrača, drugog startnog beka koji je igrao odličan playoff, svog vodećeg strijelca ovog playoffa i još na to i Andersona... I opet izguraš, izrudariš pobjedu... stvarno za poštovanja, čak i za ljude koji ih i ne favorizuju kao ekipu. Dođe Shannon Jr. i hladno uvali 24 poena.
Ovakav stepen ovog mentaliteta se ne viđa toliko često, a nije da su izbacili neku lijevu ekipu, naprotiv, jednu od ekipa koja je smatrana contenderom kroz cijelu sezonu i prije nje. Odbranu da ne spominjem, čini mi se oko 8 minuta bez pogotka iz igre Denver bio u jednom dijelu četvrte četvrtine.
Btw, je l' se ono McDaniels i Jokić nisu na kraju rukovali, ne upratih fino
Bez svog najboljeg igrača, drugog startnog beka koji je igrao odličan playoff, svog vodećeg strijelca ovog playoffa i još na to i Andersona... I opet izguraš, izrudariš pobjedu... stvarno za poštovanja, čak i za ljude koji ih i ne favorizuju kao ekipu. Dođe Shannon Jr. i hladno uvali 24 poena.
Ovakav stepen ovog mentaliteta se ne viđa toliko često, a nije da su izbacili neku lijevu ekipu, naprotiv, jednu od ekipa koja je smatrana contenderom kroz cijelu sezonu i prije nje. Odbranu da ne spominjem, čini mi se oko 8 minuta bez pogotka iz igre Denver bio u jednom dijelu četvrte četvrtine.
Btw, je l' se ono McDaniels i Jokić nisu na kraju rukovali, ne upratih fino
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 01 maj 2026, 07:02, ukupno mijenjano 1 put.
Jokicu da se nije otvorilo one godine pa ga kacili sve niski seedovi u PO taj nikad neb osvojio, one way igrac i ekipa s njim u ekipi ce uvijek primati 110/120 poena svaku utakmicu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Izgrlili su se na kraju Jokic i McDaniels.
Sta je pokazala ova tekma i generalno serija? Ne mozes daleko u POu bez odbrane.Dzaba ti sve.Nemas zastite reketa, pa se tako desi da ti totalni nesuter sa ulazom samo u lijevo zabije 24p.
Neozbiljno i zasluzeno ides kuci.
Sta je pokazala ova tekma i generalno serija? Ne mozes daleko u POu bez odbrane.Dzaba ti sve.Nemas zastite reketa, pa se tako desi da ti totalni nesuter sa ulazom samo u lijevo zabije 24p.
Neozbiljno i zasluzeno ides kuci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.