Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Esmir Bajraktarević
Prosli na svjetsko prvenstvo i jos momak iz Srebrenice zabio zadnji penal
Dan utakmice 31.03 treba postati nacionalni praznik
U Srebrenici osvanuo baner za Bajraktarevića i Ibiševića: "Nekad ja, sad ti - inat podrinjski"
Baner je postavljen na hotelu Alić u Srebrenici. Fotografije su objavljene na Facebook stranici "Domovina Bosna i Hercegovina".

Dan utakmice 31.03 treba postati nacionalni praznik
U Srebrenici osvanuo baner za Bajraktarevića i Ibiševića: "Nekad ja, sad ti - inat podrinjski"
Baner je postavljen na hotelu Alić u Srebrenici. Fotografije su objavljene na Facebook stranici "Domovina Bosna i Hercegovina".

BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Nekadašnji nizozemski napadač Kees Kist hvalio je za tamošnje medija našeg Esmira Bajraktarevića (21).
Kist, koji je u sezoni 1978. / 1979. postigao 34 gola za AZ i osvojio Zlatnu kopačku Europe, smatra da je Esmir jako brzo napreduje i da postaje pravi fenomen.
“Bajraktarević brzo napreduje i postaje pravi fenomen. Već ima mnogo urođenih kvaliteta. To se odmah moglo primjetiti i sada to sve češće pokazuje“, riječi su Kista.
stranica od 3miliona pratitelja uzima sportsport kao izvora
boze sacuvaj
-
MehofromTurinja
- Kontakt:
Ne daj Boze da ode u Everton. Niti bi igrao, a i ako bi igrao slomila bi ga pl. Ako ima nekog pametnog da ga savjetuje neka ode jednu stepenicu dole i jos koju goinu grajnduje u nekoj laksoj ligi u timu na sredini tabele. On nikako nije krilo za pl jer voli da drzi loptu, da kruzi s njom, vrati je nazad, ne forisira jedan na jedan. Njemu treba liga sa sporijim intenzitetom gdje ce da uci, jer mora jos puno da napreduje.
Evo jos jednog stucnjaka na temi.
Psv je jedno milion puta bolji klub od evertona
Dosta vise i te engleske lige napuhane
Psv igra lp svake godine
Dosta vise i te engleske lige napuhane
Psv igra lp svake godine
- sirBobbyMoore
- Kontakt:
Nek ide u Romu. Tamo se nece naosvajat nicega, mogao bi redovno igrat 
Samo još da neko kaže već famoznu "nek ga Miron dovede u Schalke" ili pak možda "nek ode u Salzburg koju sezonu", nisam ih dugo čuo
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Ma ja njemu ne mogu odredit neki klub nema para,jer malo je skroz klubova koji podržavaju ovakve showman igrače.
Vala bas,ja napisao da Miron i Shalke nisu Merhamet za uhljbljene klupiranih igraca,joj Podrinjci mi J*** majku ,vrijedjaju,strasno koji primitivci
Buraz samo se ti ne sekiraj, lijepo spavaj i želim ti da sanjaš još mnogo zareza a manje Esmira. Znam navikao si i teško je, ali eto barem probaj da odmoriš mozak. Sve najbolje
- akisarajevo92
- Kontakt:
vec sam ga poredio sa Amadom Diallom, ako je on mogao graditi karijeru kroz Championship pa doci do Uniteda moze i Esmir, tako da mu ni Championship ne bi bio losa opcija, npr. ako ispadnu WH ili Tottenham da ga uzmuHalima je napisao/la: ↑30 apr 2026, 19:34Ne daj Boze da ode u Everton. Niti bi igrao, a i ako bi igrao slomila bi ga pl. Ako ima nekog pametnog da ga savjetuje neka ode jednu stepenicu dole i jos koju goinu grajnduje u nekoj laksoj ligi u timu na sredini tabele. On nikako nije krilo za pl jer voli da drzi loptu, da kruzi s njom, vrati je nazad, ne forisira jedan na jedan. Njemu treba liga sa sporijim intenzitetom gdje ce da uci, jer mora jos puno da napreduje.
od jos timova u PL, dobro bi se uklopio u Leeds kod Farkea, on voli takva krila
Don't believe the hype.
Zar nije u Leedsu doduse Daniel James kao startno desno krilo prakticno siguran ako se ne varam?akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 03:26vec sam ga poredio sa Amadom Diallom, ako je on mogao graditi karijeru kroz Championship pa doci do Uniteda moze i Esmir, tako da mu ni Championship ne bi bio losa opcija, npr. ako ispadnu WH ili Tottenham da ga uzmuHalima je napisao/la: ↑30 apr 2026, 19:34Ne daj Boze da ode u Everton. Niti bi igrao, a i ako bi igrao slomila bi ga pl. Ako ima nekog pametnog da ga savjetuje neka ode jednu stepenicu dole i jos koju goinu grajnduje u nekoj laksoj ligi u timu na sredini tabele. On nikako nije krilo za pl jer voli da drzi loptu, da kruzi s njom, vrati je nazad, ne forisira jedan na jedan. Njemu treba liga sa sporijim intenzitetom gdje ce da uci, jer mora jos puno da napreduje.
od jos timova u PL, dobro bi se uklopio u Leeds kod Farkea, on voli takva krila
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ti kad se ulogujes na ovaj forum mama ti skine gace odmah.
I ja da ostanemo vjerni tradiciji j.ebem li ti familiju kamenjarsku od svecenika silovanu.
**** ti nanu i mamu svoju neodgojenu,seljacino ortodoxnanapapijri1987 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 11:40Ti kad se ulogujes na ovaj forum mama ti skine gace odmah.
I ja da ostanemo vjerni tradiciji j.ebem li ti familiju kamenjarsku od svecenika silovanu.
Trenutno korisnika/ca: ArsBih, Bing [Bot], Catalunya1, Daduli, dubrovnik, General505, Goalgetter, Jarodwest, MiranGlasnic, Mostarska, Proximic, random11, tuzlanskinacin i 69 gostiju.