Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Dres reprezentacije BiH
Došli smo do toga da je kesurina iz Kelmeta 100€
Ma kontam da ćemo i mi sa Adidasom sklopit saradnju nakon što istekne ovaj ugovor sa Kelme..
Ne znam što balite na adidas kad je sve generičko pa ne znaš jel dres od engleskog drugoligaša ili neke reprezentacije.
4-IN-A-ROW
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Rano je 1. Juni nek sacekaju makar do 1. Septembar. Bolje da ne žuri gospodin Stambolic.goonmo je napisao/la: ↑30 apr 2026, 21:18Nek se yebuperun je napisao/la: ↑30 apr 2026, 20:39Isporuka novog dresa reprezentacije Bosne i Hercegovine izgleda da će početi nešto kasnije.
Kako za Rpz javlja Fanaticsport, Kelme je obavijestio svoje partnere kako će se isporuka navijačima raditi u dvije faze.
Prva faza isporuke ići će od 1. juna, a druga tek od 15. juna do 20. juna.![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vi bi radije neki normalan, pomalo dosadan Adidas dres svake 2 godine, nego Kelmetovu izdrkotinu sa kineskim zmajevima svakih 5 godina, tačnije dok se ne plasiraš na SP?
Kakve veze ima Stambolić kad ce se dres predstaviti sta sve ljudi lupaju to je čudo jednoBosnianDragon2024 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 15:29Rano je 1. Juni nek sacekaju makar do 1. Septembar. Bolje da ne žuri gospodin Stambolic.goonmo je napisao/la: ↑30 apr 2026, 21:18Nek se yebuperun je napisao/la: ↑30 apr 2026, 20:39Isporuka novog dresa reprezentacije Bosne i Hercegovine izgleda da će početi nešto kasnije.
Kako za Rpz javlja Fanaticsport, Kelme je obavijestio svoje partnere kako će se isporuka navijačima raditi u dvije faze.
Prva faza isporuke ići će od 1. juna, a druga tek od 15. juna do 20. juna.![]()
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Najgore je kada pametan čovjek sa godinama postane glup. Ima mnogo takvih primjera.Donnie Darko je napisao/la: ↑01 maj 2026, 15:30Vi bi radije neki normalan, pomalo dosadan Adidas dres svake 2 godine, nego Kelmetovu izdrkotinu sa kineskim zmajevima svakih 5 godina, tačnije dok se ne plasiraš na SP?
Ma Adidas radi za tri repke dresove a ostalima daje generiku da sami sebi ljepe grbove.
I Njemacka repka poslije 40 godina ih ****.
I Njemacka repka poslije 40 godina ih ****.
Da, jadni makedonci ce kao svi ostali morati igrati bez kineskih wuhan zmajevima i neće biti prepoznatljivi po sarenom kiceraju kao mi. Jos im ostavili boje reprezentacije a mogli su kao kelme nama nesto treće uvaliti.
Nažalost sve ti je tako.
Neko je na ovoj temi rekao da dres od Kelmea ne vrijedi više od 50KM...
Ne možeš više naći bijelu košulju da valja za 50km a kamoli dres od neke reprezentacije koja igra SP.
Da li je to normalno? Ne. Ali to nije pitanje...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Pa **** ih je uglavonom. Da su i jedni i drugi htjeli saradnju dogovorili bi se oko para.
Meni je glupo uopste prizivati adidas poslije iskustva sa njima.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Do kada ima savez ugovor s Kelmeom?
Dok je Dodickov mali na vlasti
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Hazre, izdzezveubrazil, LukavacBHF, PrijedorCarsija, Proximic, torbica i 61 gost.