Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

fera
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la fera » 17 jun 2009, 23:26

Institut je napisao/la:koji je to debil ,a ja bi evu punio i ujutro i popodne i prije i poslije utakmice pa bi bilo "nezadovoljna sam . imamo previse seksa" :D :D :D :mrgreen:
evo u stiklama viskoka 160 cm. kako se mozes loziti na to ? meni je bezze
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Institut
Kontakt:

Post Postao/la Institut » 17 jun 2009, 23:33

fera je napisao/la:
Institut je napisao/la:koji je to debil ,a ja bi evu punio i ujutro i popodne i prije i poslije utakmice pa bi bilo "nezadovoljna sam . imamo previse seksa" :D :D :D :mrgreen:
evo u stiklama viskoka 160 cm. kako se mozes loziti na to ? meni je bezze

pa nisam planirao da se setkam sa njom po gradu :mrgreen:

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 18 jun 2009, 09:25

Ljudi jeli sigurno ovo za Preldzica,evo gledam u Interview-u kad kaze da je samo rekao "DA" Bosni jer nije mogao reci svojoj domovini,ali i da dalje ostaje tu gdje jeste,dobro ovaj interview je prije 6-7 mjeseci ali nije se valjda tako brzo promjenilo misljenje,sad ako nebude htjeo doci onda svi znamo kakva je situacija,momak je novi Bodiroga
Tracy McGrady!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jun 2009, 10:12

djonla je napisao/la:Adnan Hodzic

TEAM : LIPSCOMB
jel to nas institut :D
zar on nije hadžić

Ismire odlazi!!!

Institut
Kontakt:

Post Postao/la Institut » 18 jun 2009, 10:29

fera je napisao/la:
djonla je napisao/la:Adnan Hodzic

TEAM : LIPSCOMB
jel to nas institut :D
zar on nije hadžić

to treba neki paket preuzet mozda :mrgreen:

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 19 jun 2009, 18:10

evo citam i repesa uvrstio sutona na spisak......kaze ima covjek zelju obuc hrvatski dres mada me nebi cudlio da je to jos jedna od podmetacina od hrvatske .....suton mijenja baraca...eh eto ti ga stanko dobio si sto si trazio ...prije su te napucali neg sto si i dobio sansu...jel ima ko kake inf u vezi svega jel ima sanse da nas pojaca....
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 jun 2009, 18:15

neka igra za koga god zeli. mislim da koga god izabere bice mu zao jer sumnjam da ce mu menso dati neku sansu a u hrvatskoj ce mozda uletiti u 12 ali minutaza mu nece biti nikakva.

Ismire odlazi!!!

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 19 jun 2009, 19:51

zehro je napisao/la:evo citam i repesa uvrstio sutona na spisak......kaze ima covjek zelju obuc hrvatski dres mada me nebi cudlio da je to jos jedna od podmetacina od hrvatske .....suton mijenja baraca...eh eto ti ga stanko dobio si sto si trazio ...prije su te napucali neg sto si i dobio sansu...jel ima ko kake inf u vezi svega jel ima sanse da nas pojaca....
Ovo je predpostavljam Repeša pozvao Sutona pod pritiskom tamošnje javnosti, jer koliko smo mogli čitati u njihovim medijima (hrvatskim) prava se hampa digla oko njega. A da bogda ako izaber hrvatsku rep. da če ući i minute, pored onako jakih njihovih igrača na tim pozicijama. On sam treba to odlučiti, al vjerujem da bi za nas bio pravo pojačanje. A što se tiče lobiranja, tu ti največu ulogu imaju savezi obadvije države i ko ga brže i efikasnije ubjedi igrače za tu rep.
SAMO ŽELJO

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 19 jun 2009, 20:21

Repeša ga je pozvao jer će mu trebat u buduće .Sad ja mislim Hrvatska ima dovoljan broj kvalitetnih igrača na poziciji centra (posebno našeg Stanka Baraća) :) :) :) :) :) :)

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 19 jun 2009, 21:20

brijeg široki je napisao/la:Repeša ga je pozvao jer će mu trebat u buduće .Sad ja mislim Hrvatska ima dovoljan broj kvalitetnih igrača na poziciji centra (posebno našeg Stanka Baraća) :) :) :) :) :) :)

Pa drago nam je .... 8-)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 20 jun 2009, 11:43

o cemu prica ovaj velvet na naslovnoj strani, kao da Hasan Rizvic hoce da igra za BiH? Jel on dobar? Hasan se pokazao ko je, mis mekinjas i zamolio bih sve sportske radnike i novinare da se na ovog necovjeka i izdajicu domovine prestane obracati paznja i spominjati u tekstovima i intervjuima i njega kao i Mirzu Begica, Baraca i sve ostale cije srce kuca za druge drzave.

Imamo svojih kosarkasa dovoljno hvala Bogu da o njima pisemo i komentarisemo.
Cuva Bog Zelju svog!

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 20 jun 2009, 14:51

mirzza je napisao/la:o cemu prica ovaj velvet na naslovnoj strani, kao da Hasan Rizvic hoce da igra za BiH? Jel on dobar? Hasan se pokazao ko je, mis mekinjas i zamolio bih sve sportske radnike i novinare da se na ovog necovjeka i izdajicu domovine prestane obracati paznja i spominjati u tekstovima i intervjuima i njega kao i Mirzu Begica, Baraca i sve ostale cije srce kuca za druge drzave.

TAko je,ko god zeli nek izvoli,naka igra ko za koga hoce,nikoga necemo moliti,i nebi me cudilo da Suton igra za Hrvate i iskreno nije mi ni krivo,jer oni se osjecaju kao hrvati odn.srbi i to je njihovo pravo,sta mi je krivo jeste cinjenica da muslimani igraju za Hrvatsku,Srbiju,Sloveniju etc... pa kad moze Suton koji je rodjen u Sarajevu reci da se osjeca hrvatem zasto nebi mogao to isto uciniti i Musliman koji je rodjen u Hrvatskoj,nemoze jer im je novac i karijera vazniji od Domovine,nasi Bosanci nemaju ponosa ili bar vecina od njih,eto Begic i Rizvic igraju za Sloveniju samo zato jer ce imati njihov pasos,kad bi jedan Hrvat otisao igrati za Sloveniju samo radi njihovog pasosa? Uvjek se nama kradu igrace i mi zalimo za njima,netreba zaliti za tim pickicama nego treba bodriti one koji srcem igraju za BiH pa makar oni bili i 3 puta losiji, a hvala bogu ima i onije koji pored svega zele samo za BiH da igraju,prvi mi pada na pemet Mirsad Hibic koga su hrvati tada zeljeli pa onda Mrsic,Pjanic,Barbarez pa uskoro ako Bog da Mujdza i Preldzic i ima ih jos da ne nabrajam,a ne pickice koji vide da nemogu proci kod srba i hrvata pa dodju da igraju za BiH poput Maletica,Hrgovica,Radeljica,Bajica jer takvi nam netrebaju.
Tracy McGrady!!!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 20 jun 2009, 15:01

mirzza je napisao/la:o cemu prica ovaj velvet na naslovnoj strani, kao da Hasan Rizvic hoce da igra za BiH? Jel on dobar? Hasan se pokazao ko je, mis mekinjas i zamolio bih sve sportske radnike i novinare da se na ovog necovjeka i izdajicu domovine prestane obracati paznja i spominjati u tekstovima i intervjuima i njega kao i Mirzu Begica, Baraca i sve ostale cije srce kuca za druge drzave.

daj sta i ti i ovaj Edo_Majka pricate.
eto Hasanu srce ne kuca, a bratu mu Esmiru srce kuca za BiH.
ljudi iskoristili priliku uzeli pasose. pa da nisu vidjeli nikakvu perspektivu u njima, ne bi im Slovenci ni davali pasose.
Edo_Majka je napisao/la: TAko je,ko god zeli nek izvoli,naka igra ko za koga hoce,nikoga necemo moliti,i nebi me cudilo da Suton igra za Hrvate i iskreno nije mi ni krivo,jer oni se osjecaju kao hrvati odn.srbi i to je njihovo pravo,sta mi je krivo jeste cinjenica da muslimani igraju za Hrvatsku,Srbiju,Sloveniju etc... pa kad moze Suton koji je rodjen u Sarajevu reci da se osjeca hrvatem zasto nebi mogao to isto uciniti i Musliman koji je rodjen u Hrvatskoj,nemoze jer im je novac i karijera vazniji od Domovine,nasi Bosanci nemaju ponosa ili bar vecina od njih,eto Begic i Rizvic igraju za Sloveniju samo zato jer ce imati njihov pasos,kad bi jedan Hrvat otisao igrati za Sloveniju samo radi njihovog pasosa? Uvjek se nama kradu igrace i mi zalimo za njima,netreba zaliti za tim pickicama nego treba bodriti one koji srcem igraju za BiH pa makar oni bili i 3 puta losiji, a hvala bogu ima i onije koji pored svega zele samo za BiH da igraju,prvi mi pada na pemet Mirsad Hibic koga su hrvati tada zeljeli pa onda Mrsic,Pjanic,Barbarez pa uskoro ako Bog da Mujdza i Preldzic i ima ih jos da ne nabrajam,a ne pickice koji vide da nemogu proci kod srba i hrvata pa dodju da igraju za BiH poput Maletica,Hrgovica,Radeljica,Bajica jer takvi nam netrebaju.
od ovih boldiranih Hrgovic i Radeljic i nisu rodjeni Bosanci, dok je Maletic igrao i za mladu BiH reprezentaciju, a Bajic je iz Bijeljine.
i sta ti ovo gore znaci!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 20 jun 2009, 15:18

Znaci mi da su se morali moliti par mjeseci odnosno par godina (Bajic) da bi zaigrali za BiH,siguran sam da su cekali poziv od Srbije i kad su vidjeli da od toga nema nista onda ko fol hoce a igraju za BiH,vjeruj mi,nisam ja nikakav nacionalista i da mrzim nekoga,ali cinjenica je da bi 95% od njih radije igrali za Srbiju ili Hrvatsku,i to mi je krivo,kad bi oni radije igrali za svoje zasto onda i nasi nebi radije za svoje,ali ne,oni radije igraju za svoju karijeru ili Pasos :roll: nema tu ponosa,poznajes li ti i jednog sportistu koji je mogao igrati za Hrv odn. Srbiju a da je ipak odlucio igrati za BiH?ajd ako mi nadje ijednog sem Barbareza ja ti skidam kapu
Tracy McGrady!!!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 20 jun 2009, 15:23

ne to biseru, nego ono gore sto sam povecao.
20 godina se ta nacija bori da bude prihvacena pod imenom Bosnjak, a ne po vjerskoj pripadnosti, a onda vidim da ima jos pripadnika(vjerovatno) te nacije da ne znaju kako im se nacija zove.
ima onih npr. Nenad Markovic. :D ;)
joj kako bih volio da je iko u situaciji kao sto su bili ti momci.
vecina bi vas postupila isto! ne morate odgovarati pojedinacno da ne bi, jer mi to nista ne znaci.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 20 jun 2009, 15:29

Pasha je napisao/la:ne to biseru, nego ono gore sto sam povecao.
20 godina se ta nacija bori da bude prihvacena pod imenom Bosnjak, a ne po vjerskoj pripadnosti, a onda vidim da ima jos pripadnika(vjerovatno) te nacije da ne znaju kako im se nacija zove.
vecina bi vas postupila isto! ne morate odgovarati pojedinacno da ne bi, jer mi to nista ne znaci.
dobro ja nekoristim cesto to "Bosnjak" za mene postoji Bosanac i onda Bosanski-Musliman-Katolik-Pravoslavac mada nemam nista protiv tog "Bosnjak" a za Nenu sam zaboravio,ali stvarno je malo takvih
Tracy McGrady!!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 jun 2009, 17:49

Edo_Majka je napisao/la:Znaci mi da su se morali moliti par mjeseci odnosno par godina (Bajic) da bi zaigrali za BiH,siguran sam da su cekali poziv od Srbije i kad su vidjeli da od toga nema nista onda ko fol hoce a igraju za BiH,vjeruj mi,nisam ja nikakav nacionalista i da mrzim nekoga,ali cinjenica je da bi 95% od njih radije igrali za Srbiju ili Hrvatsku,i to mi je krivo,kad bi oni radije igrali za svoje zasto onda i nasi nebi radije za svoje,ali ne,oni radije igraju za svoju karijeru ili Pasos :roll: nema tu ponosa,poznajes li ti i jednog sportistu koji je mogao igrati za Hrv odn. Srbiju a da je ipak odlucio igrati za BiH?ajd ako mi nadje ijednog sem Barbareza ja ti skidam kapu

Potpis brate slazem se sa tobom u svakom slovu u ovom tekstu. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 20 jun 2009, 19:24

Edo_Majka je napisao/la:
Pasha je napisao/la:ne to biseru, nego ono gore sto sam povecao.
dobro ja nekoristim cesto to "Bosnjak" za mene postoji Bosanac i onda Bosanski-Musliman-Katolik-Pravoslavac mada nemam nista protiv tog "Bosnjak" a za Nenu sam zaboravio,ali stvarno je malo takvih

Ali ti tipkas o 'nestasnim' Bosnjacima a ne Bosancima...svi jesu Bosanci (i Hercegovci) ali nisu svi Bosnjaci... :arrow:

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 20 jun 2009, 19:27

@pasha, eto lik ima pasos ko Preldzic, samo sto je Preldzic predao pismo u FIBU da igra gdje je rodjen a Hasan nije, zato tisina, Emiru srce kuca za BiH a Hasanu za Sloveniju, pametnom je i isaret dovoljan. I nek ovo bude zadnji put da se taj beskicmenjak spominje.
Cuva Bog Zelju svog!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Maverick i 4 gosta.