I tebe treba na mute, yebo te ahmedhodzic i ti njega. Frajer je ljigavac i nikad vise ne treba da zaigra za repku. Peres s temomPitar6785 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 17:55Jeli SPAHIC VLASNIK REPKE, Vico karo barbu geyski i onda mu se uzvino i gledaj gdje smo sad. Koliko ima slucajeva ljudi pogrijese izvine se neponavlja istu glupost idemo dalje.
Sad kazem ovaj mali IZDO GRB NA TEZI NACIN NEGO AHMETHODZIC malo se izvino i evo ga isti taj spahic naziva ga bosanskim sinom. To isto koda sad nekog babovca da je neko 1994 iz buzima zove sinom bosanskim a on izdo drzavu ubijo svoj narod. A zato nekog tipa koji je pobjego sa linije u njemacku naziva izdajnikom.
Mislim oboica krivi al onog za smrtnu kaznu zoves sinom a ovog za dozivotnu kaznu kaze izdajnik.
Il ide disciplina il idemo mekano.
Plus sto imas povrijedjenog katic onog iz brage i raspalog radeljasa i mladog Nidala koji neigra.
A covjek je u ovom trenutku najbolji stoper kojeg imamo (bolji i od muharemovica u ovom trenutku) igrac koji je jak visok zna iznijet loptu zna zabit go iz prekida
Ermin Mahmić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
zeljovac21
- Kontakt:
Re: Ermin Mahmić
A ja mislim da je Vico ovaj put prihvatio Barbareza najvise zbog Spahica. I strucnog staba kojeg su okupili.Pitar6785 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 17:55Jeli SPAHIC VLASNIK REPKE, Vico karo barbu geyski i onda mu se uzvino i gledaj gdje smo sad. Koliko ima slucajeva ljudi pogrijese izvine se neponavlja istu glupost idemo dalje.
Sad kazem ovaj mali IZDO GRB NA TEZI NACIN NEGO AHMETHODZIC malo se izvino i evo ga isti taj spahic naziva ga bosanskim sinom. To isto koda sad nekog babovca da je neko 1994 iz buzima zove sinom bosanskim a on izdo drzavu ubijo svoj narod. A zato nekog tipa koji je pobjego sa linije u njemacku naziva izdajnikom.
Mislim oboica krivi al onog za smrtnu kaznu zoves sinom a ovog za dozivotnu kaznu kaze izdajnik.
Plus sto imas povrijedjenog katic onog iz brage i raspalog radeljasa i mladog Nidala koji neigra.
A covjek je u ovom trenutku najbolji stoper kojeg imamo (bolji i od muharemovica u ovom trenutku) igrac koji je jak visok zna iznijet loptu zna zabit go iz prekida
Da ih je Vico odbio samo zbog Barbareza, nakon Milosevica i u trenutku ocajnih rezultata, ne bi mu se preko toga olako preslo.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Nekad mi zao sto sam ikad usao na ovaj forum kad procitam ovakve gkuposti.Pitar6785 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 16:46Dobra tehnika dobar sut, jedini igrac u veznom koji ima tehniku.
Dobar za promjenu formacije, i za sirinu u igri.
Ako je igrao u nasim omladinskim repkama pa nas izdo, onda nevidim zasto se nebi popricalo sa Anelom Ahmethodzicem. On jeste vece sranje napravio, al nam vise skripi na stoperskoj pozici nego u vezi, plus sto
Je ANEL 800x bolji igrac.
Bi to malo pojebalo duh repke al bi se to moglo malo popeglat ono on se izvine p o p u s i kitu dzeki spahi barbarezu izvine se saigracima poljubi grb malo u
Medima se nazor isplace ponizi i etoga igras ns svjetskom.
Zalosno je da SPAHIC (sd) mora da ide nanoge da objasnjava nekom da mu djete treba da igra za BH ne za neku drugu drzavu. To je ta DIJASPORA koja se raslojava i koja nestaje nakon tri koljena, TESKI DANI DOLAZE ZA BH FUDBAL ali i za reprezentativni fudbal. 90% igraca globalno igra reprezentativno fudbal primarno radi samopromocije i financiske dobiti.
Neko djete il njegov otac ucjenjuju drzavu KOJA JE STARA 1000 godina i koja drzi kosti 18 generacija njegove porodice, i to samo nskon 20-30 godina zivljeci u nekoj stranoj drzavi.
Da se odma razumijemo ureduje da ti igras za austriju ako te nece bh.
Dokaz kako nadi dijasporci odgajaju svoju djecu dovoljno govori to da djeca fakticki neznaju rijec bosanskog jezika
Sretno mali
Pa igrace ove najvaznije utakmice koje tek slijede, ostalo pet utakmica, a tri su Plzen, Slavija i Sparta
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Solidan potencijal, ali nije sad neki “wonderkid” nivo kao npr. Alajbegović. Ako nastavi napredovat mogao bi završiti u ligi petice u nekom osrednjem timu gdje bi nadam se bio standardan…Za nas Allah selamet.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Mi ne trebamo i ne smijemo porediti svakog novog igrača sa Kerimom. On je generacijski talenat i tu sva priča završava. Ono što je nama potrebno su mladi igrači koji imaju potencijal da se razviju u solidne igrače za top 5 do 7 liga svijeta i mi smo na konju.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Makar se izvino.Pitar6785 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 17:55Jeli SPAHIC VLASNIK REPKE, Vico karo barbu geyski i onda mu se uzvino i gledaj gdje smo sad. Koliko ima slucajeva ljudi pogrijese izvine se neponavlja istu glupost idemo dalje.
Anel otisao na cevape kod Mirse
-
Edincapitano
- Kontakt:
Hajmo malo o Erminu, pusti Kerima, Anela itd.
Kerim ima svoju temu a Anel je bivsi.
Sta mislimo, jel ide Ermin na SP?
Ako bude neka povreda mozda, ali ja mislim da ce prije zvati Hajradinovica. Ljudi ce sad pasti u nesvjest, ali momak je bio nas vazan igrac prije nego se povrijedio. Ovaj mali nije nista vau, ali moze postati solidan vremenom. Nema nikakvo iskustvo igranja na velikoj sceni, niti zna momke kao stp ih zna Haris.Edincapitano je napisao/la: ↑01 maj 2026, 18:36Hajmo malo o Erminu, pusti Kerima, Anela itd.
Ne vjerujem brate, jer Hajradinovic nije igrao od novembra 2025 i ne zasluzuje svjetsko zbog togaHalima je napisao/la: ↑01 maj 2026, 18:40Ako bude neka povreda mozda, ali ja mislim da ce prije zvati Hajradinovica. Ljudi ce sad pasti u nesvjest, ali momak je bio nas vazan igrac prije nego se povrijedio. Ovaj mali nije nista vau, ali moze postati solidan vremenom. Nema nikakvo iskustvo igranja na velikoj sceni, niti zna momke kao stp ih zna Haris.Edincapitano je napisao/la: ↑01 maj 2026, 18:36Hajmo malo o Erminu, pusti Kerima, Anela itd.
Ono sto zasluzuje Hahradinovic jeste da bude dio tima i da sjedi sa strucnim stabom ili na tribinama
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 01 maj 2026, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Sta je haris bitan, hanuma mu piskarala protiv barbe
Mislim da hoce umjesto Amira. Haris bi isao svakako.Edincapitano je napisao/la: ↑01 maj 2026, 18:36Hajmo malo o Erminu, pusti Kerima, Anela itd.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Hajradinovic ako bude isao,ici ce iskljucivo jer je Dzekin haver. Lik je bezveze igrac, i treba se polako rjesavati polovnjaka. Da je valjao cemu makar bi ga Galata il Fener kupili,a ne citavu kariju proveo u mrtvoj Kasimpasi..
Podrzavao sam ODLUKU SPAHE kad ga je prekrizio i tako treba. Al pravila moraju bit za sve jednake.Edincapitano je napisao/la: ↑01 maj 2026, 18:25Makar se izvino.Pitar6785 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 17:55Jeli SPAHIC VLASNIK REPKE, Vico karo barbu geyski i onda mu se uzvino i gledaj gdje smo sad. Koliko ima slucajeva ljudi pogrijese izvine se neponavlja istu glupost idemo dalje.
Anel otisao na cevape kod Mirse![]()
Anel smell p u ssy htio da ide da g u z i (tek se ozenio) treba i to razumit.
Otac mu je govorio da mu je zena bacila crnu magiju, momsk se jeste ponasao budalasto i glupo.
Barbarez kad je dosao u repku 5 selektora izmjenjano nakon 2 utakmice. Covjek uvidio da ako nebude dobijo 4 godine ugovor da ce dobit nogu. Covjek se ogradio vico je znao u slucaju odkaza valja platit 3 godine ugovora toliko gresaka sa selektorima bi demolis njegovu reputaciju i pomnozio je sa 0 za treci mandat.
Drzava BOSNA IBHERCEGOVINA nesmije nikog molit da igra za nju vec svakom igracu to MORA BIT PRIVILEGIJA.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Smlato.Pitar6785 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 18:59Podrzavao sam ODLUKU SPAHE kad ga je prekrizio i tako treba. Al pravila moraju bit za sve jednake.Edincapitano je napisao/la: ↑01 maj 2026, 18:25Makar se izvino.Pitar6785 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 17:55Jeli SPAHIC VLASNIK REPKE, Vico karo barbu geyski i onda mu se uzvino i gledaj gdje smo sad. Koliko ima slucajeva ljudi pogrijese izvine se neponavlja istu glupost idemo dalje.
Anel otisao na cevape kod Mirse![]()
Anel smell p u ssy htio da ide da g u z i (tek se ozenio) treba i to razumit.
Otac mu je govorio da mu je zena bacila crnu magiju, momsk se jeste ponasao budalasto i glupo.
Barbarez kad je dosao u repku 5 selektora izmjenjano nakon 2 utakmice. Covjek uvidio da ako nebude dobijo 4 godine ugovor da ce dobit nogu. Covjek se ogradio vico je znao u slucaju odkaza valja platit 3 godine ugovora toliko gresaka sa selektorima bi demolis njegovu reputaciju i pomnozio je sa 0 za treci mandat.
Drzava BOSNA IBHERCEGOVINA nesmije nikog molit da igra za nju vec svakom igracu to MORA BIT PRIVILEGIJA.
Ma ide momčiluk umjesto Harisa u avion za SP, nema logike da je Spaha objavio ovu vijest i da ga ne povedu na SP
Zasto bi isao u Austriju kad je Ceska liga jaca dosta.Beduin je napisao/la: ↑01 maj 2026, 17:03Napokon jedan ofanzivni vezni (ako ne racunamo Hajradinovica), iako nista o njemu ne znam, vidim na ovom klipu da ima dobar sut sa obje noge, ali i pomalo sebican.
Dobra statistika u tek solidnoj ligi, itekako ima dosta prostora za napredak i vidicemo hoce li gdje na kraju sezone. Mozda Austrija, Belgija?
Btw lijepo bi bilo kad bi upravo Ermin isao umjesto Hadziahmetovica na SP
Trenutno korisnika/ca: Confiance, Edincapitano, MiranGlasnic, Muumii i 59 gostiju.