Ermin Mahmić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

DamirT
Kontakt:

Re: Ermin Mahmić

Post Postao/la DamirT » 01 maj 2026, 19:22

Sa srecom :bih: :bih:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 01 maj 2026, 19:37

Halima je napisao/la:
01 maj 2026, 18:40
Edincapitano je napisao/la:
01 maj 2026, 18:36
Hajmo malo o Erminu, pusti Kerima, Anela itd.

Kerim ima svoju temu a Anel je bivsi.

Sta mislimo, jel ide Ermin na SP?
Ako bude neka povreda mozda, ali ja mislim da ce prije zvati Hajradinovica. Ljudi ce sad pasti u nesvjest, ali momak je bio nas vazan igrac prije nego se povrijedio. Ovaj mali nije nista vau, ali moze postati solidan vremenom. Nema nikakvo iskustvo igranja na velikoj sceni, niti zna momke kao stp ih zna Haris.
Jako važan bio. Igrao krilo u reprezentaciji kao što je igrao i gigović a nijedan to nije bio.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 01 maj 2026, 19:44

Odlicne vijesti. Ja ga nisam nikad gledao. Ofanzivni vezni? Jel igra ikad nekog centralnog? Bas se tesko u modernom fudbalu naigrati s te pozicije.
U svakom slucaju ja bi ga zvao na SP.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 01 maj 2026, 20:05

dedo26 je napisao/la:
01 maj 2026, 17:54
I niko ne zna odg sto lik ne igra? Dobra statistika sve top, al vec tri tekme vidim dobija 10 mkn, proslu nikako.
Da nije razlog limit u češkoj ligi vezan za non EU igrace? Djeluje da je procedura promjene sport. drzavljanstva pokrenuta bas kad je on klupiran,pa pomislih da to mozda ima veze.. Nisam bas upoznat s tom materijom,pa ako zna neko bolje - nek me ispravi.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 01 maj 2026, 20:07

Haris ako moze da hoda, ide sigurno na SP.

Dobar prijatelj s Dzekom a igrao pola ciklusa za SP.

Mislim da ide Ermin umjesto Amira, znaci ostaje samo ko ce zamjeniti Barisica. Vjerovatno Malic, zna desnog beka igrati + stopera, al ko zna Barbarezu..

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 maj 2026, 20:28

s4mke je napisao/la:
01 maj 2026, 19:21
Beduin je napisao/la:
01 maj 2026, 17:03
Napokon jedan ofanzivni vezni (ako ne racunamo Hajradinovica), iako nista o njemu ne znam, vidim na ovom klipu da ima dobar sut sa obje noge, ali i pomalo sebican.
Dobra statistika u tek solidnoj ligi, itekako ima dosta prostora za napredak i vidicemo hoce li gdje na kraju sezone. Mozda Austrija, Belgija?
Zasto bi isao u Austriju kad je Ceska liga jaca dosta.

Btw lijepo bi bilo kad bi upravo Ermin isao umjesto Hadziahmetovica na SP
Jeste zadnjih godina u ekspanziji, ali sigurno nije atraktivnija po pitanju odskocne daske za mlade fudbalere i izlazne transfere. Vjerovatno i same plate da su znatno bolje u Austriji.
Samo pogledaj izlazne transfere u Austriji, kad govorimo o talentovanim mladim igracima. Pa i za balkance je pogodna, redovno idu dalje u jace lige kasnije. Nas Dedic da nije imao problema sa povredama bi bio medju najvecim transferima lige, mislim da je u jednom trenutku bio procijenjen na blizu 20mil, sto je do ove sezone znatno veca cijena nego ijedan izlazni transfer u Ceskoj. :mrgreen:

Opet, ja ovo pisem po nekom svom navodjenju i osjecaju, sto ne mora biti ispravno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

random11
Kontakt:

Post Postao/la random11 » 01 maj 2026, 20:29

Iz njegove izjave za Slovan Liberec:
"Pozicija na kojoj se osjećam najbolje je desetka i mislim da tu mogu pokazati svoje kvalitete i ono što sam sposoban uraditi. Moje kvalitete su između linija, mogu prenijeti loptu iz sredine prema ofanzivi i mogu kreirati šanse te postaviti igrače ispred sebe u dobru akciju."

s4mke
Kontakt:

Post Postao/la s4mke » 01 maj 2026, 20:33

Beduin je napisao/la:
01 maj 2026, 20:28
s4mke je napisao/la:
01 maj 2026, 19:21
Beduin je napisao/la:
01 maj 2026, 17:03
Napokon jedan ofanzivni vezni (ako ne racunamo Hajradinovica), iako nista o njemu ne znam, vidim na ovom klipu da ima dobar sut sa obje noge, ali i pomalo sebican.
Dobra statistika u tek solidnoj ligi, itekako ima dosta prostora za napredak i vidicemo hoce li gdje na kraju sezone. Mozda Austrija, Belgija?
Zasto bi isao u Austriju kad je Ceska liga jaca dosta.

Btw lijepo bi bilo kad bi upravo Ermin isao umjesto Hadziahmetovica na SP
Jeste zadnjih godina u ekspanziji, ali sigurno nije atraktivnija po pitanju odskocne daske za mlade fudbalere i izlazne transfere. Vjerovatno i same plate da su znatno bolje u Austriji.
Samo pogledaj izlazne transfere u Austriji, kad govorimo o talentovanim mladim igracima. Pa i za balkance je pogodna, redovno idu dalje u jace lige kasnije. Nas Dedic da nije imao problema sa povredama bi bio medju najvecim transferima lige, mislim da je u jednom trenutku bio procijenjen na blizu 20mil, sto je do ove sezone znatno veca cijena nego ijedan izlazni transfer u Ceskoj. :mrgreen:

Opet, ja ovo pisem po nekom svom navodjenju i osjecaju, sto ne mora biti ispravno.
To si u pravu nema sta, mada mislim da konkretno u slucaju Mahmica mi nema smisla da ide sad u Austriju, Belgija je vec druga prica a i Portugal ili Nizozemska ne bi bili losi.

Halix131
Kontakt:

Post Postao/la Halix131 » 01 maj 2026, 20:34

Ma samo podrska, zna ss sta radi, nase je da navijamo. Kritika uredu, a sad srat i liječiti frustracije, ponizavat nove igrace a druge eliminirane prizivati nidze veze. Imaju brate institucije, savjetovalista rukje ili zene pa pravo na lijecenje.

:bih: :wave:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 01 maj 2026, 20:35

Isto ko da se ne zna kako kod nas u mladjim uzrastima funkcionisu stvari, ja sam uvjeren da je se planski radilo i radi i dan danas (mozda u manjoj mjeri) da se otjera svako kvalitetan zbog stagniranja drzave na svim poljima a usput da se uzme koja kinta za menadzerske pozive i da ublehe neke igraju ispred kvalitetnijih igraca.. ne budite naivni, ja zelim da vjerujem da je momak imao dobar razlog da posle naseg obuce austrijski u21 dres..

uostalom tad nije Spahica bilo i da je on bio tu ovaj momak nikad ne bi ni otisao iz repke ali ko zna sto je to dobro ispalo mozda ne bi imao ovakav put i razvoj.. na stranu sve najbitnije je da igra za nas jer je dobar igrac sve ostalo treba zanemariti..

isto i za ovog malog zinedina, evo vidimo gdje je danas a gdje su neki koji su tad gurani ispred njega, uozbiljite se ljudi shvatite da zivimo okruzeni dusmanima koji sve rade da sruse sve sto valja

LeCoq
Kontakt:

Post Postao/la LeCoq » 01 maj 2026, 20:37

E ljudi moji, dobili igrača i ovdje svađa :D
Nekima je fakat krivo što smo se uopšte plasirali.

random11
Kontakt:

Post Postao/la random11 » 01 maj 2026, 21:07

Ermin može da koristi Kerimovu brzinu i širinu da razvuče odbranu, a s Esmirom pravi kombinacije i ulazak kroz sredinu. Realno može da poboljša još više njihove kvalitete, a i sam postaje prijetnja kad se krila zatvore i onda može šutati a vidjeli smo da ima i dobar šut i da zabija sa daljine.
Kad Ermin primi loptu u prostoru između veznog i odbrane, samim time privlači pažnju protivnika a Esmir i Kerim dobijaju više slobode da koriste svoje kvalitete. Jer onda Kerim i Esmir ostaju 1 na 1 protiv bekova, a to je za njih idealno. Samim time i Džeko, Demirović, Tabaković mogu više zabijati golova i postati još opasniji.
Ovo je veoma dobar potez što smo ga dobili, vjerujem da će da bude pozvan za SP i da će u budućnosti biti bitan igrač za nas. :thumbup:
Zadnja izmjena: random11, dana/u 01 maj 2026, 21:11, ukupno mijenjano 2 puta.

CHR
Kontakt:

Post Postao/la CHR » 01 maj 2026, 21:09

Spaha zna sta valja. :salut: :bih:

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 01 maj 2026, 21:10

Ovaj dedo26 jedan od vecih glupana koji ordiniraju forumom, a konkurencija je zestoka. Ima se obraza javljat nakon pljuvanja Tabakovica.

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 01 maj 2026, 21:12

Ermin je igrac za....

Schalke. :opaopa:

Mirone, na tebe je red :stop:

ArsBih
Kontakt:

Post Postao/la ArsBih » 01 maj 2026, 21:24

Dobrodošao, papci sutite.. svako ko moze pomoci ili sada ili u budućnosti je dobrodošao. Svako vraceno "dijasporsko" dijete je plus. Jel treba da nam se desi novi Ibrahimovic, ne kazem da je neko taj potencijal, al nikad se ne zna.
Hvala Spaha, Hvala Ermine sto dolazis kod svojih

Catalunya1
Kontakt:

Post Postao/la Catalunya1 » 01 maj 2026, 21:26

NoDi80 je napisao/la:
01 maj 2026, 18:42
Halima je napisao/la:

Ako bude neka povreda mozda, ali ja mislim da ce prije zvati Hajradinovica. Ljudi ce sad pasti u nesvjest, ali momak je bio nas vazan igrac prije nego se povrijedio. Ovaj mali nije nista vau, ali moze postati solidan vremenom. Nema nikakvo iskustvo igranja na velikoj sceni, niti zna momke kao stp ih zna Haris.
Ne vjerujem brate, jer Hajradinovic nije igrao od novembra 2025 i ne zasluzuje svjetsko zbog toga
Ono sto zasluzuje Hahradinovic jeste da bude dio tima i da sjedi sa strucnim stabom ili na tribinama
Hajradinovicu se treba zahvaliti nakon svjetskog prvenstva, ja ga nikako nebi zvao, isto vazi za Radeljica, Mujakica

Catalunya1
Kontakt:

Post Postao/la Catalunya1 » 01 maj 2026, 21:29

Halima je napisao/la:

iskreno, bolesno je zvati igraca koji 90% uopste nece biti spreman nakon jako teske povrede od septembra jos unazad nije minutu odigro stvarno bi bilo suludo njega staviti na spisak a svakako se nadam da mu je ovo zadnji ciklus bio

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 01 maj 2026, 21:30

Kakav je Mahmić, da li ga je neko pratio?

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 01 maj 2026, 21:32

Catalunya1 je napisao/la:
01 maj 2026, 21:26
Hajradinovicu se treba zahvaliti nakon svjetskog prvenstva, ja ga nikako nebi zvao, isto vazi za Radeljica, Mujakica
Slazem se
Iceplayer je napisao/la:
01 maj 2026, 21:30
Kakav je Mahmić, da li ga je neko pratio?
Bolji ofanzivno nego svi ovi vezni sto ih imamo, to je neko moje misljenje koje sam stekao gledajuci Slovan i Mahmica
Tipujem da ce zabiti gol Kanadi ili Kataru ukoliko bude isao na svjetsko
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 01 maj 2026, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, jasmin10, Micron i 42 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []