A koga im dovesti da odluce trcati? Treba im dati podrsku sta god hahaha nama igraci diktiraju sve u zadnjih 10 godina i opet sve podrska njima.
Savo vadi Alica vidis da ne moze kile, kakva prevara od igraca.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
A koga im dovesti da odluce trcati? Treba im dati podrsku sta god hahaha nama igraci diktiraju sve u zadnjih 10 godina i opet sve podrska njima.
Nekoga ko ce im yebati sve po spisku i natjerati da trce.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 20:55A koga im dovesti da odluce trcati? Treba im dati podrsku sta god hahaha nama igraci diktiraju sve u zadnjih 10 godina i opet sve podrska njima.
ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑01 maj 2026, 20:53Ma 97% ovdje njih ne zasluzuje nositi Željin dres, nego da je da se ovo završi samo pa opet ispočetka iduće sezone.
100%WeekendOffender je napisao/la: ↑01 maj 2026, 21:01Crveni za Ericka do kraja mi je veca sigurica bgm![]()
Tuga je ovo gledati da dusmani drzave bolje igraju od nasZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑01 maj 2026, 21:04Haj sto nas satrase nego evo ne J*** ni to sto nam vec 10 minuta pjevaju **** te bosno **** te ja hrvatska moja domovina hahhahaahhahahah dzaba se zalis ne J*** ni 5% delegati, kolektivno se samoubijte svi kad ste nastavili igrati
100% taco.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑01 maj 2026, 20:53Ma 97% ovdje njih ne zasluzuje nositi Željin dres, nego da je da se ovo završi samo pa opet ispočetka iduće sezone.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.