Upravo.lol89 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 21:33Cisto sumnjam da ce biti nesto od ovog, ovaj bi jedva dočekao da objavi "radosne" vijesti za manjinski narod u BiH.Halima je napisao/la: ↑01 maj 2026, 21:14
Reprezentacija Bosne i Hercegovine je od samog početka mogla da igra samo u pro-bosanskim sredinama. Svugdje drugo je bilo zabranjeno. Reprezentaciju BiH su isključivo birali ljudi koji vole našu državu i osjećaju je svojom, svi drugi koji su došli su se šlepali jer nisu mogli da igraju za svoje primarne reprezentacije, pa im je naša reprezentacija bila isključivo odskočna daska. Pa, samim tim je logično da zastave koje su na tribinama odgovaraju ljudima tog profila. Na standionima gdje igra Hrvatska se godinama u nazad donose secesionističke zastave, presuđene UZP tvorevine HB i ustaške zastave sa prvim bijelim poljem. Na stadionima gdje igra Srbija godinama se donose četničke zastave i zastave RS-a. Niko nikada nije reagovao! Ako nam zabrane zastavu sa ljiljanima neću ni gledati SP, a ako mi ne vratimo kontra pritužbom za zastave koje donose Hrvati (i ustaške i one od HB) najiskrenije ću navijati protiv nas da izgubimo i osramotimo se jer smo dopustili da nam ustaše unište reprezentaciju. Nemjerljiva je nepravda da nam fašisti koji koriste svoju reprezentaciju za promociju fašizma zabranjuju zastavu.
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bilo bi interesantno da FIFA dozvoli Izraelu da se takmiči, dozvoli ustaške i četničke zastave, a našu zabrani. Ali, mi moramo reagovati promptno i ako ništa barem poslati istu pritužbu za HNS, pa neka vide da ili svima zabrane ili svima dozvole. Ovako ako šutimo vidjet ćemo zastave pod kojima je otvaran Jasenovac, a neće biti zastave pod kojom je branjena BiH.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑01 maj 2026, 21:26Za*ebite ih dušmanima popucali čirevi jbg opasna je stvar biti zadojen mržnjom, a jos jadnije je kada vise mrzis druge nego volis sebe, e onda si u debelom problem. A o ovim laznim Hrvaticima (nasi papci iz Hercegovine) je višak ista i govoriti jednom se moj amidza našao u društvu jednog HDZovca iz Hrvatske koji je opleo po ovim Hercegovcima i govorio koliko su zapravo glupi I ne služe nista vise nego za glasove za HDZ u Hrvatskoj. Tako da ne brinite ni za treci entitet podvala ovih zadojenim Hercegovcima, sta cete kad su im glave velike a mozak mali.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
To da živimo u svijetu apsurda apsolutno vidjeli smo Infantina kako oce poniziti predstavnika Palestine sramota... Danas svijetom vlada nered i nikad da narod nauci iz historije...Halima je napisao/la: ↑01 maj 2026, 21:37Bilo bi interesantno da FIFA dozvoli Izraelu da se takmiči, dozvoli ustaške i četničke zastave, a našu zabrani. Ali, mi moramo reagovati promptno i ako ništa barem poslati istu pritužbu za HNS, pa neka vide da ili svima zabrane ili svima dozvole. Ovako ako šutimo vidjet ćemo zastave pod kojima je otvaran Jasenovac, a neće biti zastave pod kojom je branjena BiH.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑01 maj 2026, 21:26Za*ebite ih dušmanima popucali čirevi jbg opasna je stvar biti zadojen mržnjom, a jos jadnije je kada vise mrzis druge nego volis sebe, e onda si u debelom problem. A o ovim laznim Hrvaticima (nasi papci iz Hercegovine) je višak ista i govoriti jednom se moj amidza našao u društvu jednog HDZovca iz Hrvatske koji je opleo po ovim Hercegovcima i govorio koliko su zapravo glupi I ne služe nista vise nego za glasove za HDZ u Hrvatskoj. Tako da ne brinite ni za treci entitet podvala ovih zadojenim Hercegovcima, sta cete kad su im glave velike a mozak mali.
#CarsijaOdjebi
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kao neko ce zabraniti da se unese zastava na SP?
Jarane jel neko misli da to u praksi stvarno moze zazivjeti? BHF ce to prokrijumcariti na stadion ko iz p ako bude trebalo.
Ovo je obicna propaganda i eto dokazuje ovaj karamarko da je debil na kvadrat. Nije ovo izolovan slucaj.
Ovo je obicna propaganda i eto dokazuje ovaj karamarko da je debil na kvadrat. Nije ovo izolovan slucaj.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ljudi dragi, da bi bilo koja međunarodna organizacija zabranila bilo šta, to prvo mora biti zabranjeno negdje na nacionalnom nivou. Neće FIFA, ni bilo ko zabraniti nešto što se meni ne sviđa
Recimo, prvo bi Srbija mogla proglasiti zastavu s ljiljanima terorističkom ili nešto tako, pa onda zahtijevati od FIFA zabranu po tom osnovu
Ali ni to im ne bi pilo vode jer nisu baš ljudi debili. Odnosno, ovakvih pokušaja imate desetine svake godine za stvari koje su fakat osjetljive, pa opet niko ne zabranjuje, jer se zabranjuje samo nešto što je povezano sa nečim osuđenim.
A HSS klasična predizborna kampanja, i to mnogo glupa, jer ni oni ne znaju što su im problem ljiljani.
Recimo, prvo bi Srbija mogla proglasiti zastavu s ljiljanima terorističkom ili nešto tako, pa onda zahtijevati od FIFA zabranu po tom osnovu
A HSS klasična predizborna kampanja, i to mnogo glupa, jer ni oni ne znaju što su im problem ljiljani.
Pa mislim da je njegovoj stranci cak i zabranjeno učestvovanje na izborimazaostrog je napisao/la: ↑01 maj 2026, 21:44Ljudi dragi, da bi bilo koja međunarodna organizacija zabranila bilo šta, to prvo mora biti zabranjeno negdje na nacionalnom nivou. Neće FIFA, ni bilo ko zabraniti nešto što se meni ne sviđa![]()
Recimo, prvo bi Srbija mogla proglasiti zastavu s ljiljanima terorističkom ili nešto tako, pa onda zahtijevati od FIFA zabranu po tom osnovuAli ni to im ne bi pilo vode jer nisu baš ljudi debili. Odnosno, ovakvih pokušaja imate desetine svake godine za stvari koje su fakat osjetljive, pa opet niko ne zabranjuje, jer se zabranjuje samo nešto što je povezano sa nečim osuđenim.
Može dati drakonske kazne savezu, kazniti igrača koji se ogrne zastavom itd. Ne treba ovo uzimati bezazleno, svima je jasno zašto se to radi, smeta im patriotski naboj koji je reprezentacija pokrenula.muhamedhulk je napisao/la: ↑01 maj 2026, 21:40Kao neko ce zabraniti da se unese zastava na SP?Jarane jel neko misli da to u praksi stvarno moze zazivjeti? BHF ce to prokrijumcariti na stadion ko iz p ako bude trebalo.
Treba neki Bosnjački Političar ( da ga ima al znam da nema) izganjat da se zastave pod kojima je počinjen Genocid nad Bosnjacima Trobojka i UZP kocke totalno zabrane na Teritoriji BiH . Zastava Ljiljana je Medjunarodna priznata 1992 i zvanicno od UN primljena u to članstvo te činjenice ne moze niko da poništi .zaostrog je napisao/la: ↑01 maj 2026, 21:44Ljudi dragi, da bi bilo koja međunarodna organizacija zabranila bilo šta, to prvo mora biti zabranjeno negdje na nacionalnom nivou. Neće FIFA, ni bilo ko zabraniti nešto što se meni ne sviđa![]()
Recimo, prvo bi Srbija mogla proglasiti zastavu s ljiljanima terorističkom ili nešto tako, pa onda zahtijevati od FIFA zabranu po tom osnovuAli ni to im ne bi pilo vode jer nisu baš ljudi debili. Odnosno, ovakvih pokušaja imate desetine svake godine za stvari koje su fakat osjetljive, pa opet niko ne zabranjuje, jer se zabranjuje samo nešto što je povezano sa nečim osuđenim.
Ni to ne može, pa vam je onda valjda jasno koliko ne može ovo s legalnom zastavom države. Bezveze se narod loži.Uknaac je napisao/la: ↑01 maj 2026, 21:53Treba neki Bosnjački Političar ( da ga ima al znam da nema) izganjat da se zastave pod kojima je počinjen Genocid nad Bosnjacima Trobojka i UZP kocke totalno zabrane na Teritoriji BiH . Zastava Ljiljana je Medjunarodna priznata 1992 i zvanicno od UN primljena u to članstvo te činjenice ne moze niko da poništi .zaostrog je napisao/la: ↑01 maj 2026, 21:44Ljudi dragi, da bi bilo koja međunarodna organizacija zabranila bilo šta, to prvo mora biti zabranjeno negdje na nacionalnom nivou. Neće FIFA, ni bilo ko zabraniti nešto što se meni ne sviđa![]()
Uostalom, onaj nekakav bošnjački kongres je nekad izglasao da je zastava s ljiljanima zastava te organizacije. Znaci, ne može ti neko zabraniti zastavu normalnu
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma garant dobio auto reply email da su zaprimili email i da će se očitovati dok pregledaju, hvala na strpljenju i sl.lol89 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 21:33Cisto sumnjam da ce biti nesto od ovog, ovaj bi jedva dočekao da objavi "radosne" vijesti za manjinski narod u BiH.Halima je napisao/la: ↑01 maj 2026, 21:14
Reprezentacija Bosne i Hercegovine je od samog početka mogla da igra samo u pro-bosanskim sredinama. Svugdje drugo je bilo zabranjeno. Reprezentaciju BiH su isključivo birali ljudi koji vole našu državu i osjećaju je svojom, svi drugi koji su došli su se šlepali jer nisu mogli da igraju za svoje primarne reprezentacije, pa im je naša reprezentacija bila isključivo odskočna daska. Pa, samim tim je logično da zastave koje su na tribinama odgovaraju ljudima tog profila. Na standionima gdje igra Hrvatska se godinama u nazad donose secesionističke zastave, presuđene UZP tvorevine HB i ustaške zastave sa prvim bijelim poljem. Na stadionima gdje igra Srbija godinama se donose četničke zastave i zastave RS-a. Niko nikada nije reagovao! Ako nam zabrane zastavu sa ljiljanima neću ni gledati SP, a ako mi ne vratimo kontra pritužbom za zastave koje donose Hrvati (i ustaške i one od HB) najiskrenije ću navijati protiv nas da izgubimo i osramotimo se jer smo dopustili da nam ustaše unište reprezentaciju. Nemjerljiva je nepravda da nam fašisti koji koriste svoju reprezentaciju za promociju fašizma zabranjuju zastavu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Itekako može, može sve naše igrače koji se ogrnu kazniti drakonskim novčanim kaznama. Luka Milivojević je kažnjen sa 15 hiljada eura jer je nosio zvezdin kačket u dvorištu Dinamovog stadiona kada je došao da igra sa Olimpijakosom. Dok nama Modrić pjeva "HB srce ponosno" naši igrači bi mogli biti kažnjeni svalu utaomicu kada ogrnu zastavu ljiljana. I tako će ih i zabraniti. Ne vidim zašto ne poslati takođe pritužbu prptiv HNS-a, pa ako stvarno ne može onda nikom ništa. A to da se narod bezveze loži, imam milion primjera da nije istina!zaostrog je napisao/la: ↑01 maj 2026, 21:58Ni to ne može, pa vam je onda valjda jasno koliko ne može ovo s legalnom zastavom države. Bezveze se narod loži.Uknaac je napisao/la: ↑01 maj 2026, 21:53Treba neki Bosnjački Političar ( da ga ima al znam da nema) izganjat da se zastave pod kojima je počinjen Genocid nad Bosnjacima Trobojka i UZP kocke totalno zabrane na Teritoriji BiH . Zastava Ljiljana je Medjunarodna priznata 1992 i zvanicno od UN primljena u to članstvo te činjenice ne moze niko da poništi .zaostrog je napisao/la: ↑01 maj 2026, 21:44Ljudi dragi, da bi bilo koja međunarodna organizacija zabranila bilo šta, to prvo mora biti zabranjeno negdje na nacionalnom nivou. Neće FIFA, ni bilo ko zabraniti nešto što se meni ne sviđa![]()
Uostalom, onaj nekakav bošnjački kongres je nekad izglasao da je zastava s ljiljanima zastava te organizacije. Znaci, ne može ti neko zabraniti zastavu normalnuKao ni recimo zastavu Sandžaka (ali kao ni zastavu republike srpske i sl.).
Itekako ne može. Ne može te kazniti za zastavu koja je legalna, normalna, koju nijedna država na svijetu ne problematizuje. Vi koji mislite da to može jednostavno ne znam kako opstajete u ovom svijetu s takvim razmišljanjem.Halima je napisao/la: ↑01 maj 2026, 22:15Itekako može, može sve naše igrače koji se ogrnu kazniti drakonskim novčanim kaznama. Luka Milivojević je kažnjen sa 15 hiljada eura jer je nosio zvezdin kačket u dvorištu Dinamovog stadiona kada je došao da igra sa Olimpijakosom. Dok nama Modrić pjeva "HB srce ponosno" naši igrači bi mogli biti kažnjeni svalu utaomicu kada ogrnu zastavu ljiljana. I tako će ih i zabraniti. Ne vidim zašto ne poslati takođe pritužbu prptiv HNS-a, pa ako stvarno ne može onda nikom ništa. A to da se narod bezveze loži, imam milion primjera da nije istina!zaostrog je napisao/la: ↑01 maj 2026, 21:58Ni to ne može, pa vam je onda valjda jasno koliko ne može ovo s legalnom zastavom države. Bezveze se narod loži.Uknaac je napisao/la: ↑01 maj 2026, 21:53
Treba neki Bosnjački Političar ( da ga ima al znam da nema) izganjat da se zastave pod kojima je počinjen Genocid nad Bosnjacima Trobojka i UZP kocke totalno zabrane na Teritoriji BiH . Zastava Ljiljana je Medjunarodna priznata 1992 i zvanicno od UN primljena u to članstvo te činjenice ne moze niko da poništi .
Uostalom, onaj nekakav bošnjački kongres je nekad izglasao da je zastava s ljiljanima zastava te organizacije. Znaci, ne može ti neko zabraniti zastavu normalnuKao ni recimo zastavu Sandžaka (ali kao ni zastavu republike srpske i sl.).
Nijedan ovakav primjer ne postoji, apsolutno nijedan.
Čak ni taj s Milivojevicem nije ispravan jer se radi o četničkoj strani priče. Nije kažnjen jer je nosio kačket Zvezde, nego zbog drugih stvari.
Bukvalno postoji VIDEO gdje ljudi šalju pritužbu delegatu ZBOG kačketa. Ako nije zbog toga, molim te objasni mi zašto je dobio. Ne razumijem zašto ne možeš priznati da nisi u pravu.zaostrog je napisao/la: ↑01 maj 2026, 22:26Itekako ne može. Ne može te kazniti za zastavu koja je legalna, normalna, koju nijedna država na svijetu ne problematizuje. Vi koji mislite da to može jednostavno ne znam kako opstajete u ovom svijetu s takvim razmišljanjem.Halima je napisao/la: ↑01 maj 2026, 22:15Itekako može, može sve naše igrače koji se ogrnu kazniti drakonskim novčanim kaznama. Luka Milivojević je kažnjen sa 15 hiljada eura jer je nosio zvezdin kačket u dvorištu Dinamovog stadiona kada je došao da igra sa Olimpijakosom. Dok nama Modrić pjeva "HB srce ponosno" naši igrači bi mogli biti kažnjeni svalu utaomicu kada ogrnu zastavu ljiljana. I tako će ih i zabraniti. Ne vidim zašto ne poslati takođe pritužbu prptiv HNS-a, pa ako stvarno ne može onda nikom ništa. A to da se narod bezveze loži, imam milion primjera da nije istina!zaostrog je napisao/la: ↑01 maj 2026, 21:58
Ni to ne može, pa vam je onda valjda jasno koliko ne može ovo s legalnom zastavom države. Bezveze se narod loži.
Čak ni taj s Milivojevicem nije ispravan jer se radi o četničkoj strani priče. Nije kažnjen jer je nosio kačket Zvezde, nego zbog drugih stvari.
Dobio je jer ne smije biti u opremi drugog kluba u službenim prostorijama. Dakle, kažnjen je zbog "grijeha" prema Olimpijskosu, a ne Dinamu.Halima je napisao/la: ↑01 maj 2026, 22:33Bukvalno postoji VIDEO gdje ljudi šalju pritužbu delegatu ZBOG kačketa. Ako nije zbog toga, molim te objasni mi zašto je dobio. Ne razumijem zašto ne možeš priznati da nisi u pravu.zaostrog je napisao/la: ↑01 maj 2026, 22:26Itekako ne može. Ne može te kazniti za zastavu koja je legalna, normalna, koju nijedna država na svijetu ne problematizuje. Vi koji mislite da to može jednostavno ne znam kako opstajete u ovom svijetu s takvim razmišljanjem.Halima je napisao/la: ↑01 maj 2026, 22:15
Itekako može, može sve naše igrače koji se ogrnu kazniti drakonskim novčanim kaznama. Luka Milivojević je kažnjen sa 15 hiljada eura jer je nosio zvezdin kačket u dvorištu Dinamovog stadiona kada je došao da igra sa Olimpijakosom. Dok nama Modrić pjeva "HB srce ponosno" naši igrači bi mogli biti kažnjeni svalu utaomicu kada ogrnu zastavu ljiljana. I tako će ih i zabraniti. Ne vidim zašto ne poslati takođe pritužbu prptiv HNS-a, pa ako stvarno ne može onda nikom ništa. A to da se narod bezveze loži, imam milion primjera da nije istina!
Ja ne znam ne li ti čuješ sebe? Sad neko kazni određenog igrača jer nosi dres drugog kluba
Ljudi misle da je pravo dječija igra, najveća je podvala da je nama neko zabranio zastavu sa ljiljanima ili osudio. Samo ju je visoki predstavnik zamijenio sa vartom jer u parlamentu to nije moglo proći...zaostrog je napisao/la: ↑01 maj 2026, 22:36Dobio je jer ne smije biti u opremi drugog kluba u službenim prostorijama. Dakle, kažnjen je zbog "grijeha" prema Olimpijskosu, a ne Dinamu.Halima je napisao/la: ↑01 maj 2026, 22:33Bukvalno postoji VIDEO gdje ljudi šalju pritužbu delegatu ZBOG kačketa. Ako nije zbog toga, molim te objasni mi zašto je dobio. Ne razumijem zašto ne možeš priznati da nisi u pravu.zaostrog je napisao/la: ↑01 maj 2026, 22:26
Itekako ne može. Ne može te kazniti za zastavu koja je legalna, normalna, koju nijedna država na svijetu ne problematizuje. Vi koji mislite da to može jednostavno ne znam kako opstajete u ovom svijetu s takvim razmišljanjem.
Ja ne znam ne li ti čuješ sebe? Sad neko kazni određenog igrača jer nosi dres drugog klubaMože, ako je taj klub neki Hitlerjugend FC.
Zatava sasvim legalna...
Ma ko će u Americi zabranit ljiljane
Pa njih boli klinac za zastavu
Kad je onaj lik u Teksasu zapalio američku zastavu,sud odbio tužbu i to uz obrazloženje da je to oblik slobode govora
Pa njih boli klinac za zastavu
Kad je onaj lik u Teksasu zapalio američku zastavu,sud odbio tužbu i to uz obrazloženje da je to oblik slobode govora
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ma naravno. Evo sad uđem bas da vidim taj slučaj Milivojević, vidim šprdanje tad bilo što je neko uopšte pomislio da se kačket Zvezde (nekog kluba) pokušava predstaviti ko provokacija. Nego klasično srpska posla, 10 godina kasnije prave legendu i kako su oni pokazali muda dušmanima, Hrvatima, koji su ih kažnjavali zbog togaIceplayer je napisao/la: ↑01 maj 2026, 22:47Ljudi misle da je pravo dječija igra, najveća je podvala da je nama neko zabranio zastavu sa ljiljanima ili osudio. Samo ju je visoki predstavnik zamijenio sa vartom jer u parlamentu to nije moglo proći...zaostrog je napisao/la: ↑01 maj 2026, 22:36Dobio je jer ne smije biti u opremi drugog kluba u službenim prostorijama. Dakle, kažnjen je zbog "grijeha" prema Olimpijskosu, a ne Dinamu.
Ja ne znam ne li ti čuješ sebe? Sad neko kazni određenog igrača jer nosi dres drugog klubaMože, ako je taj klub neki Hitlerjugend FC.
Zatava sasvim legalna...
Prvo bi recimo ovi iz HSS morali ganjati da u Hrvatskoj ljiljani budu zabranjeni jer pored bilo koje institucije koja ima veze s Bošnjacima legalno se vijore ljiljani i po Hrvatskoj
Uostalom, ko misli da to tako lagano ide, nek i sam šalje UEFA prijavu recimo za razne zastave, pa nek nam javi ima li uspjeha
Prvo, taj smrdljivi ustaša sigurno ima veze. Hrvatima je važno da nam što više skrešu krila. Druga stvar, logično da će izmislit nešto kako bi ga kaznili kad su ih ovi iz Dinama pritisli. Mogu i tebi izmislit da smiješ samo službene zastave nositi. Smiješno je koliko se pravite pametni, a jednim pretraživanjem možete se uvjeriti za kakve gluposti su davali kazne u prošlosti. Ako nekome uzmu 10k iz džepa za jednu utakmicu, sljedeći put je neće obući. Eto, čekamo epilog pa ćemo vidjeti šta će biti, ali dotad nemoj da neko nešto uradi, nego samo da se sprdamo dok nas ustaše J*** u mozakzaostrog je napisao/la: ↑01 maj 2026, 22:56Ma naravno. Evo sad uđem bas da vidim taj slučaj Milivojević, vidim šprdanje tad bilo što je neko uopšte pomislio da se kačket Zvezde (nekog kluba) pokušava predstaviti ko provokacija. Nego klasično srpska posla, 10 godina kasnije prave legendu i kako su oni pokazali muda dušmanima, Hrvatima, koji su ih kažnjavali zbog togaIceplayer je napisao/la: ↑01 maj 2026, 22:47Ljudi misle da je pravo dječija igra, najveća je podvala da je nama neko zabranio zastavu sa ljiljanima ili osudio. Samo ju je visoki predstavnik zamijenio sa vartom jer u parlamentu to nije moglo proći...zaostrog je napisao/la: ↑01 maj 2026, 22:36
Dobio je jer ne smije biti u opremi drugog kluba u službenim prostorijama. Dakle, kažnjen je zbog "grijeha" prema Olimpijskosu, a ne Dinamu.
Zatava sasvim legalna...![]()
Prvo bi recimo ovi iz HSS morali ganjati da u Hrvatskoj ljiljani budu zabranjeni jer pored bilo koje institucije koja ima veze s Bošnjacima legalno se vijore ljiljani i po Hrvatskoj
Uostalom, ko misli da to tako lagano ide, nek i sam šalje UEFA prijavu recimo za razne zastave, pa nek nam javi ima li uspjeha![]()
Za šta kazniti za legalnu zastavu, ti dečko stvarno miješaš jabuke i kruške...Halima je napisao/la: ↑01 maj 2026, 23:42Prvo, taj smrdljivi ustaša sigurno ima veze. Hrvatima je važno da nam što više skrešu krila. Druga stvar, logično da će izmislit nešto kako bi ga kaznili kad su ih ovi iz Dinama pritisli. Mogu i tebi izmislit da smiješ samo službene zastave nositi. Smiješno je koliko se pravite pametni, a jednim pretraživanjem možete se uvjeriti za kakve gluposti su davali kazne u prošlosti. Ako nekome uzmu 10k iz džepa za jednu utakmicu, sljedeći put je neće obući. Eto, čekamo epilog pa ćemo vidjeti šta će biti, ali dotad nemoj da neko nešto uradi, nego samo da se sprdamo dok nas ustaše J*** u mozakzaostrog je napisao/la: ↑01 maj 2026, 22:56Ma naravno. Evo sad uđem bas da vidim taj slučaj Milivojević, vidim šprdanje tad bilo što je neko uopšte pomislio da se kačket Zvezde (nekog kluba) pokušava predstaviti ko provokacija. Nego klasično srpska posla, 10 godina kasnije prave legendu i kako su oni pokazali muda dušmanima, Hrvatima, koji su ih kažnjavali zbog toga![]()
Uostalom, ko misli da to tako lagano ide, nek i sam šalje UEFA prijavu recimo za razne zastave, pa nek nam javi ima li uspjeha![]()
![]()
Između ostalog i zastave paratvorevine hercegbosne koja nikad nije bila država i pod kojom je urađen UZP na Bosnu redovna na svim Hrvatskim utakmicama...
Ja ne znam da li ljudi poput tebe na ovom forumu troluju ili stvarno ne kontaju. Odgovrit ću još na ovo i ne mogu se više raspravljati:Iceplayer je napisao/la: ↑01 maj 2026, 23:48Za šta kazniti za legalnu zastavu, ti dečko stvarno miješaš jabuke i kruške...Halima je napisao/la: ↑01 maj 2026, 23:42Prvo, taj smrdljivi ustaša sigurno ima veze. Hrvatima je važno da nam što više skrešu krila. Druga stvar, logično da će izmislit nešto kako bi ga kaznili kad su ih ovi iz Dinama pritisli. Mogu i tebi izmislit da smiješ samo službene zastave nositi. Smiješno je koliko se pravite pametni, a jednim pretraživanjem možete se uvjeriti za kakve gluposti su davali kazne u prošlosti. Ako nekome uzmu 10k iz džepa za jednu utakmicu, sljedeći put je neće obući. Eto, čekamo epilog pa ćemo vidjeti šta će biti, ali dotad nemoj da neko nešto uradi, nego samo da se sprdamo dok nas ustaše J*** u mozakzaostrog je napisao/la: ↑01 maj 2026, 22:56
Ma naravno. Evo sad uđem bas da vidim taj slučaj Milivojević, vidim šprdanje tad bilo što je neko uopšte pomislio da se kačket Zvezde (nekog kluba) pokušava predstaviti ko provokacija. Nego klasično srpska posla, 10 godina kasnije prave legendu i kako su oni pokazali muda dušmanima, Hrvatima, koji su ih kažnjavali zbog toga![]()
![]()
Između ostalog i zastave paratvorevine hercegbosne koja nikad nije bila država i pod kojom je urađen UZP na Bosnu redovna na svim Hrvatskim utakmicama...
1.Nisam ja rekao da je ilegalna, nisam ja protiv nje i ne moraš to meni objašnjavati. Problem je što bi oni gadovi iz FIFE koji dozvoljavaju Izraelu da se takmiči mogli zabraniti ako im ustaše prodaju priču i pritisnu ih. Zato mi trebamo da reagujemo! Isto kao što su nas kaznili zbog "cigani", a nisu kaznili Rumune zbog transa o Mladiću (jer se savez nije žalio i pustio je da tako prođe)
2.Pa nose zastave HB jer se mi nikada nismo žalili, a trebamo baš na osnovu ovoga njihovog da im vratimo svojom pritužbom. TO I JESTE POENTA MOJE OBJAVE i svako ko koristi 1% mozga može to shvatiti.
Eto neću se više raspravljati na ovu temu, a biće interesantno kad nas ustaše uhakaju.
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Sogandolma21 i 20 gostiju.