Premijer liga BiH - aktuelno

Turo
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Turo » 01 maj 2026, 22:19

Zeljo će lako oboriti transfer rekord FKS-a sljedeće godine. imaju toliko talenata.zovu ih i Ajax Amsterdam Balkana.

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 01 maj 2026, 22:26

Ne znam sta se ocekivalo ? Realno Zrinjski na klupi igrace ima koji bi u Zelji odma u prvih 11, daleko smo od ozbiljnog fudbala

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 01 maj 2026, 22:27

Jes ih slobin rodjak utego

Querty
Kontakt:

Post Postao/la Querty » 01 maj 2026, 22:31

Brundoo je napisao/la:
01 maj 2026, 22:27
Jes ih slobin rodjak utego
:urnebes:

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 01 maj 2026, 22:32

Samo obratis paznju na zargon i komentare navijaca Zeljkana oko tekmi sa Velezom i to uporedis sa tekmama kada igraju protiv Zrinjskog. Isto tako usporedis zalaganje igraca na terenu u tim tekmama. Sve ti bude jasno

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 01 maj 2026, 22:36

Jest ih natego sava

Nodi analiza do ponoci molim te :beba:

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 01 maj 2026, 23:01

Zrinjski rutinski protiv svoje filijale dok smo mi na nekih pola gasa i malo panike pred kraj uzeli ova jako važna tri boda. Plavi podanici im cvijeće nose i daju nagrade za igrača utakmice koje se daju igračima Želje ovim im pjevaju kako J*** državu zamisli koji su to beskičmenjaci. Umorni smo dobro ali idemo se odmoriti pa udarati svim i svačim da uzmemo kup

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 01 maj 2026, 23:06

:urnebes: A koliko su im red army utjerali strah u kosti da nisu smjeli otici u mostar :urnebes: :urnebes:

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 01 maj 2026, 23:08

ErosViverosViv je napisao/la:
01 maj 2026, 22:36
Jest ih natego sava

Nodi analiza do ponoci molim te :beba:
Ne moze sada drzi govor

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 maj 2026, 23:09

Čestitke Velezu na evropi i Zrinjskom na pobjedi.
Kup ce biti dobar.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MostarReds22
Kontakt:

Post Postao/la MostarReds22 » 01 maj 2026, 23:10

Jezivo je na kakve grane smo mi pustili da nam dodju klubovi svojim balijskim mentalitetom. Moj Velež godinama do 2016., Željo posljednjih par godina, bezopasno Sarajevo koje s bruku love meda ne moze. Slobodu koja kao da i ne postoji je suvisno komentarisat. Celik je u nekom zamahu, ali i njih ubrzo ceka surova realnost. Ligom nam se godinama setaju klubovi s cijih stadiona samo fasizam mozes cuti i mrznju. Ne znam bas jezivo kako smo pic.kast narod postali od onakvih heroja koji su nam zemlju odbranili.
Nije ni belaj pic.kast bit, ali ovakva razjedinjenost ce nas do nestanka dovest kad tad s ovim dusmanima oko nas, a mi smo i dalje sami sebi najveci dusmani.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 01 maj 2026, 23:13

MostarReds22 je napisao/la:
01 maj 2026, 23:10
Jezivo je na kakve grane smo mi pustili da nam dodju klubovi svojim balijskim mentalitetom. Moj Velež godinama do 2016., Željo posljednjih par godina, bezopasno Sarajevo koje s bruku love meda ne moze. Slobodu koja kao da i ne postoji je suvisno komentarisat. Celik je u nekom zamahu, ali i njih ubrzo ceka surova realnost. Ligom nam se godinama setaju klubovi s cijih stadiona samo fasizam mozes cuti i mrznju. Ne znam bas jezivo kako smo pic.kast narod postali od onakvih heroja koji su nam zemlju odbranili.
Jasta dusmani drzave dominiraju ligim, navijaci im pljuju nasu drzavu, politicari zabranjuju nam ljiljane, a mi se izmedju svadjamo
Ne moramo nikad biti dobri , ali se nadam jednog dana svi zajedno u ime nase jedine Bosne i Herecegovine da poniste ove ultrase majku im J***
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 01 maj 2026, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 01 maj 2026, 23:16

Šta ćeš kad ovi s Grbavice ne žele nikakve sastanke,pa onda nose cvijeće Zrinjskom,pa im je draže da kup osvoje oni koji su terorisali Mostar godinama i rade na rušenju države.. Pa se onda ode malo u Banja Luku kod Vicka..E sad kad su prošle godine i vidjeli da ih nigdje nema,sad ce okrenuti ploču al je malo prekasno.Borac i Zrinjski su našli svoje ljude i guraju svoje interese a davno se mogao ovaj zmijarnik raskopat.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

labostarmomosa
Kontakt:

Post Postao/la labostarmomosa » 01 maj 2026, 23:17

GrbavicaHrammm je napisao/la:
01 maj 2026, 22:26
Ne znam sta se ocekivalo ? Realno Zrinjski na klupi igrace ima koji bi u Zelji odma u prvih 11, daleko smo od ozbiljnog fudbala
Ne bi vas sva pamet svijeta razumila, sad govoris klupa zrinjskog za prvih 11 zelje, a Lagumdziju ste tjerali i nazivali klocem..

Nema veze, dajte im vi buzzer igraca utakmice, urucite im jos jedno cvijece. Ocigledno vas radi da se slihtate sa neprijateljima Bosne. Al nema veze bitnije je pravit uzavrelu atmosferu protiv Veleza

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 01 maj 2026, 23:18

Ibro Rahimić nas uzeo u 10 kolu kada smo bili deveti na tabeli sa sedam bodova. Danas u 32 kolu smo četvrti gdje bježimo petom sedam bodova i za pet dana igramo finale kupa. Trenerski maestro ove lige :tokralju:

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 01 maj 2026, 23:19

labostarmomosa je napisao/la:
01 maj 2026, 23:17
GrbavicaHrammm je napisao/la:
01 maj 2026, 22:26
Ne bi vas sva pamet svijeta razumila, sad govoris klupa zrinjskog za prvih 11 zelje, a Lagumdziju ste tjerali i nazivali klocem..

Nema veze, dajte im vi buzzer igraca utakmice, urucite im jos jedno cvijece. Ocigledno vas radi da se slihtate sa neprijateljima Bosne. Al nema veze bitnije je pravit uzavrelu atmosferu protiv Veleza

Ko je tjerao Lagumdziju? Momak htio da ide, dobio slobodne papire, u Zelji nista specijalno nije bio, u Zrinjskom jos gori

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 01 maj 2026, 23:20

Ne lazite spineri nakon rata ste se raspali, bukvalno manijaci su vas vratili u zivot kao grupu, vi njima kaveze, horde, zabrane
Evo nakon sto ste okrenuli ledja navijacima Zelje, vratili ste se u realnost, jer samo s navijacima Zelje mogli ste opstat
Sve sto se akcija uradilo protiv svih dusmana BiH to su samo manijaci uradili i niko drugi, jer vi svi ostali ste samo pricalice
Svi samo pljujete navijaca Zelje, a nista ne radite konkretno protiv dusmana
Eto vi i horde kao top 3 ste grupe, ako ne mozete da se skupite iz dvije grupe onda sutite i ne uzimajte navijace Zelje u usta
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 01 maj 2026, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

MostarReds22
Kontakt:

Post Postao/la MostarReds22 » 01 maj 2026, 23:22

rishovski je napisao/la:
01 maj 2026, 23:16
Šta ćeš kad ovi s Grbavice ne žele nikakve sastanke,pa onda nose cvijeće Zrinjskom,pa im je draže da kup osvoje oni koji su terorisali Mostar godinama i rade na rušenju države.. Pa se onda ode malo u Banja Luku kod Vicka..E sad kad su prošle godine i vidjeli da ih nigdje nema,sad ce okrenuti ploču al je malo prekasno.Borac i Zrinjski su našli svoje ljude i guraju svoje interese a davno se mogao ovaj zmijarnik raskopat.
Previse znacaja dajes forumu. Ima na toj Grbavici bruku patriota kao sto ima i kod nas. Ciganluka i yebavanja je uvijek bilo i neka ga i meni bi isao Zeljo na k ko sto mi njima idemo da je obrnuta situacija sad i da oni nama bjeze 9 bodova koliko vec. I ne traje to 4 godine vec 30+ godina smo mi rinaka ko ljudi. I oni i mi i pite i peti deseti i svaki balija u savezu. Jebote u drzavi mahnes zastavom pod kojom je drzava priznata pa im se izvinjavati moras, a Zelji veceras na tekmi je.bu drzavu, a niko glave da okrene. Jbg to smo mi.
Zadnja izmjena: MostarReds22, dana/u 01 maj 2026, 23:24, ukupno mijenjano 2 puta.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 01 maj 2026, 23:24

Evo budala nakon još jednog raspada sistema, počela o navijačima, koliko mu je trebalo, sat vremena???? :rol: :rol: :rol:

Sad će i Nijaz :urnebes: :urnebes:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 01 maj 2026, 23:26

Nisam ja poceo nista samo se nadovezujem na teme o kojima drugi pricaju, a ovdje se svakako najmanje o fudbalu prica
Uostalom necu da sutim bio neki hradcore navijac ili ne ovakve dusmanske poteze treba uvijek prozivat
Nasa sutnja je dovela do tog na nultrasi mogu psovati BiH na utakmici i niko od njih ne odgovara
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 01 maj 2026, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []