FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svakakvih budala je proslo kroz klub i ima ih trenutno al ovaj galcev ima primat. Veci retard nije igro
-
GavranBeli
Sta nam kazu Galcev najskuplji igrac lige. Sigurno ga Nijaz doveo, a mozda i Adzem
Evo gojak ulazi
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
brste galcev vraca sa krila golmanu a onaj na centar izasao i daje fol pasove neke izmedju 5 igraca, ma sta covjek da radi sa ovim krembilima.ovo je nemoguce trenirati, ali birno je da su svi bili u barber shopu frizurice bradice su tu, odinaka jedini dobar
-
GavranBeli
Cuj ovog debila evo Gojaka ko da ulazi Messi. 

- BiHSportman
- Kontakt:
-
GavranBeli
Nije tom debilu bitno kakav je igrac, nego samo da ima 18 godina. Da pravi mongoloida od sebe nista drugo.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ostavit odavde, pejica, vinija, prokopa, biću, ove povrijedjene i ove mladje. ovo ostalo otjerat
Zadnja izmjena: zeljovac21, dana/u 01 maj 2026, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
e moj Nodi, ti si stvarno malo bolestan
Bolje da igraju djeca od 18 nego penzioneri koji bi trebali biti nosioci iggre, a ustvari su **** i to teska
Uostalom protiv zrinjskog proslu utakmicu zabio Dragovic, a prije toga Rakic, a krpic nije zabio zrinjskom od 2017
Uostalom protiv zrinjskog proslu utakmicu zabio Dragovic, a prije toga Rakic, a krpic nije zabio zrinjskom od 2017
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 01 maj 2026, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
TMmanija2012
- Kontakt:
U 2.poluvremenu izdominirali , Savo je to utego 
- BiHSportman
- Kontakt:
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ne znam sta se ocekivalo realno? Zrinjski ima klupu koja bi kod nas u prvih 11 odma ..
Nadam se da ce Savo ostati, da ce dobiti pare za pojacanja
Ja se kunem evo da cemo ispasti ako ne bude pojacanja, federalna ceka
Nadam se da ce Savo ostati, da ce dobiti pare za pojacanja
Ja se kunem evo da cemo ispasti ako ne bude pojacanja, federalna ceka
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 01 maj 2026, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Jel fakat Muharem tolka cundara da ne moze minute dobit..
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Pisalo se i pisao sam odnosno pitao da mi neko objasni forsiranje Krpica, Milosevica i Sabica, Galchev je takodjer smiješan. To su pozicije gdje imamo, kao, nekih, opcija, da se barem proba, al jok, razguli nas Rudar, razguli nas Pijaca prvo poluvrijeme i mi opet krenemo sa ovom trojicom iako smo proigrali i Rudar dobili tek kada su od navedene trojice dvojica izasli iz igre,.a Suljo je bio bez ucinka( izasli Sabic, Milosevic + Erick, doduse za Ericka nemamo zamjenu pa kao kao I razumijem sto igra, al da je kakva sreca nije, jer se, uspjesno, krije od lopte ). I opet krenes sa ubitacnim trojcem protiv Zrinjskog i ovi nas, potpuno ocekivano, ubiju nogama u prvom poluvremenu. Cim su izbaceni cak smo i proigrali, doduse kontra 4 1 iz koje napravimo faul
je najbolji opis Zeljeznicara ove sezone. Kako nismo ispali iz lige sa ovim krampama nije mi jasno, fakat nije.
Savo ako jos jednom pocne sa onom trojicom levata u prvih 11 on veze nema, nemoj da se lazemo bezveze. Guras igrace kojima ugovori ISTICU na kraju sezone ( Krpic, Erick ) i koje sigurno neces zadržati, a ne boris se za Europu, ispasti ne mozes, a ovi ne donose nikakvu prevagu na terenu. Guras Miloševića koji je odigrao 25 utakmica i koji je smiješan igrač. U prepisci sa @Levinom postavlja sam statistiku ovog nesretnika, klasicni master of none, 0, nista. Guras Šabića na krilo, poziciju koju on NE moze igrati jer nema brzinu, drilling, duel, a Boga mi ni odbranu. Ne treba ti trenerska licenca da vidis da on krilo ne moze igrati, odnosno moze pa primas golove kao veceras, Memija je bek, to je Sabicev posao da ga cuva i na sve to je los u napadu. Sa klupe kada udje bolje odigra, jal je starter nista od njega. Ako ga vec guras nek igra poluspica, tu mozda moze nesto da uradi.
Rasica gurnes na derbiju, odigrao odlicno poluvrijeme i sad klupa losem Galchevu.
Pa nije kvantna fizika J*** mu misa, ili ipak jeste.
Savo ako jos jednom pocne sa onom trojicom levata u prvih 11 on veze nema, nemoj da se lazemo bezveze. Guras igrace kojima ugovori ISTICU na kraju sezone ( Krpic, Erick ) i koje sigurno neces zadržati, a ne boris se za Europu, ispasti ne mozes, a ovi ne donose nikakvu prevagu na terenu. Guras Miloševića koji je odigrao 25 utakmica i koji je smiješan igrač. U prepisci sa @Levinom postavlja sam statistiku ovog nesretnika, klasicni master of none, 0, nista. Guras Šabića na krilo, poziciju koju on NE moze igrati jer nema brzinu, drilling, duel, a Boga mi ni odbranu. Ne treba ti trenerska licenca da vidis da on krilo ne moze igrati, odnosno moze pa primas golove kao veceras, Memija je bek, to je Sabicev posao da ga cuva i na sve to je los u napadu. Sa klupe kada udje bolje odigra, jal je starter nista od njega. Ako ga vec guras nek igra poluspica, tu mozda moze nesto da uradi.
Rasica gurnes na derbiju, odigrao odlicno poluvrijeme i sad klupa losem Galchevu.
Pa nije kvantna fizika J*** mu misa, ili ipak jeste.
I mene ako cemo dobro igrati i pobjedjivati neka igraju svi +30. Medjutim ovo sto gledam bolje kororu i djecu ubacivat, jer mozes nesto izvuci za buducnostBiHSportman je napisao/la: ↑01 maj 2026, 22:22
Boli me **** hoce li igrat djeca od 18. godina ili ovi debili, ako će mi isto biti.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.