Izvor jedan mi govori da Renato ima neke bolove, a da se i pričalo o produžetku saradnje pa će se uskoro sve znati.SamoIzrekno je napisao/la: ↑01 maj 2026, 13:58Ako sutra u kadru ne bude Adema, Ristovskog i Renata mislim da je kraj.. znal neko hocel igrat?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Mislim da sutra nećeSamoIzrekno je napisao/la: ↑01 maj 2026, 13:58Ako sutra u kadru ne bude Adema, Ristovskog i Renata mislim da je kraj.. znal neko hocel igrat?
Nece sutra sigurno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Za svako "Vico pre.deru napuši se sjeveru" kazna 3000 KM kazna.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Cipetić slobodan igrač.
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Kažu ostaje adem, a znal neko za situaciju oko Renata?
niko nikom ne moze zabraniti da pise sta zeli osim vrijedjanja, ali se vala oretjeruje sa spancima iz Rudararimljanin90 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:57Bolje da pisemo 100 strana o stadionu i mirvicu jelde?SHZ82 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 19:00sta se ba lozite na taj Rudar i soance koji ne mogu 8grati ni 3. ligu u Spaniji.rimljanin90 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:20Koje bi igrace voljeli da dovedemo iz lige? Ja bih probao sa par njih iz rudara, jos pogotovo ako krene prica sa B ekipom
ljudi ce ispasti, to sto ponekad uvezu 6 pasova ne znaci da su Barcelona.
Adem ostaje i sljedeću sezonu
E kakav skup netalenata i nefudbalera mi nismo smjeli napasti...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Napao ih Zekic prosle sezone , trebalo zavrsiti 1-5 , sta smo sve fulili za izucavanje .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Ma djaba to pricate, kad ih nismo prosle sezone sa Zekicem uzeli tamo gdje smo imali 30 sansi sigurno necemo sa cvitanovicem.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nije ih dobio samo ko nije probao.I taman kad kontam da smo konacno skontali na Kosevu da smo x puta kvalitetniji mi ovo izvedemo...
2 puta poslije rata smo ih napali dole jednom tricu zabili jer smo naceli na vrijeme drugi put trebali petardu sloziti i zavrsi 0-0 nekako.
Ovaj zadnji put lik uvodi trojicu juniora bez minute mi strepimo i cuvamo bod ali eto forum kaze da nema veze igra sve dok dobijamo 1 razlike ekipa iz donjeg dijela
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Valjda je to to, pa povedi nas Ademe
Hayat.baAdem je ekskluzivno za Hayat otkrio da se u Sarajevu osjeća kao kod kuće, da ga podsjeća na njegov Novi Pazar, te se zahvalio navijačima koji su ga od prvog trenutka prihvatili. Njegova želja je da sa FK Sarajevo osvoji titulu.
Doktor za retardaciju.
-
AuroraBorealis
- Kontakt:
U pregovorima smo sa jednim bivsim igracem 
Rahmanovic je u pitanju, ali bojim se da ne bude kao i sa drugim povratnicima, pa da ga pamtimo po losem.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

.png)