Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Formula 1
Mercedes u 16 godina postojanja uspio imati najdužu i najkraću dominaciju u historiji sporta
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jedna grwska Leclerca u krivini 11 i odmah 4-to mjesto.
Dobar Kimi izvuce drugu poziciju. Mozda bi napokon mogli imati zanimljivu sezonu.
Dobar Kimi izvuce drugu poziciju. Mozda bi napokon mogli imati zanimljivu sezonu.
Mega krug Landa
Ovo su samo sprint kvalifikacije, vidjet cemo u ostatku vilenda kakav ce odnos snaga biti, ali ima nade da se Mercedes nece prosetati do titule.
Po vidjenom, Mclaren se znacajno digao, Ferari je tu gdje je i bio, imali su potencijal biti i prvi da Lekler nije opet usrrao zadnji pokusaj. Mercedes je i dalje jak, ali nije to dominacija kao u prve 3 utrke. Red Bull se cini da se malo digao, ali i dalje daleko iza prva 3.
Ovo su samo sprint kvalifikacije, vidjet cemo u ostatku vilenda kakav ce odnos snaga biti, ali ima nade da se Mercedes nece prosetati do titule.
Po vidjenom, Mclaren se znacajno digao, Ferari je tu gdje je i bio, imali su potencijal biti i prvi da Lekler nije opet usrrao zadnji pokusaj. Mercedes je i dalje jak, ali nije to dominacija kao u prve 3 utrke. Red Bull se cini da se malo digao, ali i dalje daleko iza prva 3.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Bome jako zanimljiv rasplet, vidjet ćemo sutra prvo sprint i kako će to biti a zatim i kvale za utrku
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Mislim da ce Leclerc biti mnogo konkurentiji u utrci, ovdje je bukvalno napravio gresku i to ga je kostalo, do tada je imao odlicno vrijeme!
Ide Lando k'o halva. 
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ima li neko objektivno objasnjenje da li je i zbog cega doslo do pada Mercedesa ili su jednostavno drugi digli svoj nivo?
Edit: Pronasao sam objasnjenje u medjuvremenu - nisu donijeli upgrade za ovu trku, tek naredne sedmice stizu.
Edit: Pronasao sam objasnjenje u medjuvremenu - nisu donijeli upgrade za ovu trku, tek naredne sedmice stizu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ovih prvih 7 vozača je umalo da tako kažem, bit će zanimljivo ispratiti ovaj vikend, prvo danas sprint a onda kvale i novu utrku sutra
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Vidjecemo da li Ferari i dalje ima prednost na startu, ako ima mogao bi Leclerc do pobjede veceras.
Kad Max iznenadi sve pa zavrsi na postolju. Konstantno je sinoc bio najbrzi u 3 sektoru 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
kvalifikacike za trku ce nam dosta toga otkriti, jer duga pauzamalo vremena za testiranje i prilagodjavanje novitetima koji su doneseni u Miami.
Ovako na prvu Mclaren, Frerrai i RB najbolje izgledaju, pogotovo Ferrari na medium gumama.
Bit ce Miami interesantan ako ga kisa i oluja ne poremeti
Ovako na prvu Mclaren, Frerrai i RB najbolje izgledaju, pogotovo Ferrari na medium gumama.
Bit ce Miami interesantan ako ga kisa i oluja ne poremeti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.