alemsa je napisao/la: ↑01 maj 2026, 21:52
JHam je napisao/la: ↑01 maj 2026, 14:08
alemsa je napisao/la: ↑01 maj 2026, 13:26
Nece ti Jokic traziti trade, ali Dzemal je vrlo moguce out. Plus Braun se posteno obrukao, lik nije dobar ni u cemu osim tranzicije, ali doslovno. 25 miliona godisnje to platili. Gordon svaki playoff out. Ima upitnika hejbet za Denver sta i kako dalje.
Braun je bio dosta dosta bolji prosle godine, ove, nakon povrede, ni blizu onog Brauna koji je placen, jbg, da su cekali sad bi imali pare za Watsona
Ovo je moguce da se desi
ne vjerujem da ce Duranta ganjati, ne s Murrayem, mislim, nije nemoguce da se to desi, ali to bi pokrenulo lavinu u ekipi sto se tice trejdova, a tu bi se FO pogubio imam osjecaj i onda jos jedna sezona ode niz vodu...tesko da sa ostatkom ekipe mogu dobiti nekog PG da zamijeni Murraya...
mislim da svaki trade Jokic mora da aminuje, rekao je da hoce da se penzionise u Denveru i vjerujem da mu je draze igrati sa Murrayem i Gordonom nego da se oni trejduju za bilo koga(osim Luke npr...), ali kad bi se ganjao Durant, to bi se mozda islo na foru da HOU hoce da ga se rijesi, Denver salje Gordona i Johnsona i nekog fillera, onda posalju Murraya u DAL za Kyriea i fillera(DAL dobije all stara mladjeg) i onda graditi ekipu oko Kyrie, Braun, Durant, Watson, Jokic...Brauna se samo nadati da ce se vratiti na proslogodisnji verziju jer trenutno ugovor je jedno 20mil vise nego sto zasluzuje