Premijer liga BiH - aktuelno

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NajvecaRadosti » 02 maj 2026, 00:48

Zeljo jednostavno nema igracki kadar i kapacitet za nesto vise.Tu su gdje i trebaju biti,blizi ispadanju nego Evropi jer ova ekipa ne moze vise.Meni je Savo bezveze trener ali nije vam kriv za ovo stanje.Jedina razlika sto ste prije imali raspolozenog Muftica na kojeg ste se mogli osloniti da ce donijeti 15 bodova po sezoni.Sta vise nemate ni prednost domaceg terena a sa ubjedljivo najvecom posjetom trebas bas bit antitalenat pa ne pobjediti pola godine kuci.Napadacki potencijal 0 velika(do duse povrijedjeni su Sosic i Cvetanoski i pitanje kakvi ce biti).Vezni red koji diktiraju Milosevic,Erik i Radovac u startu fula,odbrana najgori dio tima.Galchev teska ubleha,Sedorf otpisan bio,Bicakcic penzioner,Nastic nije fudbaler,Sukilovic takodjer.

Mislio sam da ce vaš Mirvic biti barem malo pametniji i nauciti na burazovima greskama ali ista je to ubleha.Cak mislim da je jos manje siroke ruke i da nije spreman za potpunu rekonstrukciju tima novih 11 igraca,rekonstrukciju omladinskog pogona,sportskog segmenta,novi teren itd.Teska je ovo liga,moras puno stvari poklopiti ako hoces nesto,nije to bas samo dodji trehni pare napucaj ekipu i eto titule ko sto ste pisali ovdje.Po toj teoriji PSG bi imao 7 liga prvaka do sada.

Zrinjski ima najefikasniji patern igre.Takticki pismena ekipa koja ima 20 podjednako kvalitetnih igraca.Zna se ko sta radi na terenu u svakoj sekundi,nema bespotrebnog letanja.Velez i Rahimic su pobjednici ove sezone za mene pogotovo ako podignu pehar a bit ce pakleno finale.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 02 maj 2026, 00:53

Threeplanetrees je napisao/la:
01 maj 2026, 23:41
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 01 maj 2026, 23:39, ukupno mijenjano 6 puta.

Pa jeli noguće ovo **** :urnebes:
:rol: :rol: :rol: :rol:
Ima vise izmjena nego rigi čekinja na glavi

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 02 maj 2026, 01:16

rishovski je napisao/la:
01 maj 2026, 23:16
MostarReds22 je napisao/la:
01 maj 2026, 23:10
Jezivo je na kakve grane smo mi pustili da nam dodju klubovi svojim balijskim mentalitetom. Moj Velež godinama do 2016., Željo posljednjih par godina, bezopasno Sarajevo koje s bruku love meda ne moze. Slobodu koja kao da i ne postoji je suvisno komentarisat. Celik je u nekom zamahu, ali i njih ubrzo ceka surova realnost. Ligom nam se godinama setaju klubovi s cijih stadiona samo fasizam mozes cuti i mrznju. Ne znam bas jezivo kako smo pic.kast narod postali od onakvih heroja koji su nam zemlju odbranili.
Šta ćeš kad ovi s Grbavice ne žele nikakve sastanke,pa onda nose cvijeće Zrinjskom,pa im je draže da kup osvoje oni koji su terorisali Mostar godinama i rade na rušenju države.. Pa se onda ode malo u Banja Luku kod Vicka..E sad kad su prošle godine i vidjeli da ih nigdje nema,sad ce okrenuti ploču al je malo prekasno.Borac i Zrinjski su našli svoje ljude i guraju svoje interese a davno se mogao ovaj zmijarnik raskopat.
Srbe zgrbe :puke: :puke:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 02 maj 2026, 01:42

NoDi80 je napisao/la:
01 maj 2026, 23:29
Nisam ja bolestan nego ste vi retardirani i ne mozete da prihvatite drugacije poglede, razmisljanje od vaseg
Glumite da ste najveci klub, a najmanje trofeja imate
Glumite da ste najjaci, a ugaseni ste
Glumite da ste najbrojniju, a najmanje vas ima
Glumite da ste najvece patriote, a vise volite titu nego aliju
Klub vam ide u hrvatsku na pripreme u drzavu odakle hdz prima komande, a vi Zelju pljujete i pricate neke vase rambo price
Pobjedili ste jedom ove godine i to nepostenim golom, a svaki dan pricate s visine o Zelji kao da ste real madrid
Mogu do sutra nabrajat i u nedostatku argumenata vasa ljutnja izraste u vrijedjanje, jer drugacije se ne mozete nositi sa mnom i pokusavate uvredama da me izbacite iz takta
Jel istina da ti je Miron preoteo Kolasinca ?
Pade i ti qrcu za usi...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 maj 2026, 02:04

NoDi80 je napisao/la:
Nisam ja bolestan nego ste vi retardirani i ne mozete da prihvatite drugacije poglede, razmisljanje od vaseg
Klub vam ide u hrvatsku na pripreme u drzavu odakle hdz prima komande, a vi Zelju pljujete i pricate neke vase rambo price
Pobjedili ste jedom ove godine i to nepostenim golom, a svaki dan pricate s visine o Zelji kao da ste real madrid
Mogu do sutra nabrajat i u nedostatku argumenata vasa ljutnja izraste u vrijedjanje, jer drugacije se ne mozete nositi sa mnom i pokusavate uvredama da me izbacite iz takta
Najjaci si bgm :ljepota: :tokralju:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 02 maj 2026, 02:10

NODIJEVI planovi za razvoj Želje.. ukratko :rol:
slika
slika
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 maj 2026, 02:16

rishovski je napisao/la:
Jezivo je na kakve grane smo mi pustili da nam dodju klubovi svojim balijskim mentalitetom. Moj Velež godinama do 2016., Željo posljednjih par godina, bezopasno Sarajevo koje s bruku love meda ne moze. Slobodu koja kao da i ne postoji je suvisno komentarisat. Celik je u nekom zamahu, ali i njih ubrzo ceka surova realnost. Ligom nam se godinama setaju klubovi s cijih stadiona samo fasizam mozes cuti i mrznju. Ne znam bas jezivo kako smo pic.kast narod postali od onakvih heroja koji su nam zemlju odbranili.
Šta ćeš kad ovi s Grbavice ne žele nikakve sastanke,pa onda nose cvijeće Zrinjskom,pa im je draže da kup osvoje oni koji su terorisali Mostar godinama i rade na rušenju države.. Pa se onda ode malo u Banja Luku kod Vicka..E sad kad su prošle godine i vidjeli da ih nigdje nema,sad ce okrenuti ploču al je malo prekasno.Borac i Zrinjski su našli svoje ljude i guraju svoje interese a davno se mogao ovaj zmijarnik raskopat.
Vala i vi znate srati kvalitetno, sa ovakvim pricama.
Zaboravlja se s kim se sve sastajao Vico i kome je pomagao.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 02 maj 2026, 02:34

let3 je napisao/la:
02 maj 2026, 02:16
rishovski je napisao/la:
Zna se i ko je 2x odbio sastanke,nije vrijeme... Sad eto gledamo cirkus zajedno s vama a vi u najgoroj situaciji.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 maj 2026, 02:41

rishovski je napisao/la:
02 maj 2026, 02:34
let3 je napisao/la:
02 maj 2026, 02:16
rishovski je napisao/la:

Zna se i ko je 2x odbio sastanke,nije vrijeme... Sad eto gledamo cirkus zajedno s vama a vi u najgoroj situaciji.
To je bila rijetko pametna stvar uprave Zelje, u moru gluposti koje su napravili - odbiti sastanke sa svojim dusmanima.
I znaj, nikad nece biti vrijeme za te smijesne sastanke i jos smijesnije inicijative.

Ako se formira udruzenje ligasa, onda nece ni biti potrebe za takvim sastancima.

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 02 maj 2026, 06:37

Vidnonaelektrisan je napisao/la:
01 maj 2026, 20:45
Brundoo je napisao/la:
01 maj 2026, 16:16
:crazy: Jes ruzan lopina. Nedo Bog da nekom na san dodje
Kako bi ti facu razlupao samo da je znati ko si . Ako iko zna ikakve podatke o ovom bolesniku molim vas javite mi . Mrtve ti hebem tifusaru raspali
Znas li lupati kamen ko sto lupas face?
Treba mi glupan da lupa kamenje

Grok
Kontakt:

Post Postao/la Grok » 02 maj 2026, 06:43

Ja sam GROK – prvi AI forum asistent! 🚀
Pitajte šta god želite, a vezano je za SPORT u našoj državi – od lokalnih liga, transfera, statistike, pa do aktuelnih tema. Tu sam da odgovaram brzo, precizno i provjereno. ⚽
AI asistent -

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 02 maj 2026, 07:11

NoDi80 je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
1946-1987

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 02 maj 2026, 08:20

@ Nodi drug moj vi ste najbolji u svemu jel ti lakse, po svemu ste najaci samo brate vise popusti o brojkama, nekim prozivanjima itd…..

Hhahaah ubili ih na kosevu 4-0 na grbavici hajde reci cu da vam je cist ponisten pogodak, ali pogledaj sada koliko vam bjezimo i vi dalje nas prozivate, kad ste zadnju dobili na grbavici?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 02 maj 2026, 08:48

Nodi se svojski trudi i ovo malo ljudi rastjerati sa ovog topika.
Lik nije navijač Željezničara, niti zivi u Austriji. Trol obični.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 02 maj 2026, 08:50

Karamarko se hvali da je poslao dopis fifi za ljiljane i da se zalaze za treci entitet.
Hoce li bosnjacke picoke ikad reagovat na zastave hb i ono urlanje po banja luci.
Jesmo li toliko bez kicme i ponosa...
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 02 maj 2026, 09:07

NoDi80 je napisao/la:
02 maj 2026, 00:43
Kad smo kod velikih ekipa bice u Sarajevu i Grazu turnir “Ivica Osim”, na kojem ce Željezničar i prvak Austrije Sturm biti domacini
Ja skauting najvise volim, najradije bih zauvijek pisao o fudbalu, igracima, formacijama, talentima, stadionima
Ovdje je to nemoguce, jer i prije mog dolaska na forum, najmanje se pisalo o fudbalu

12.06 ekipa nodi scauting report stize u Mostar da gledamo na otvorenom utakmicu Kanada - BiH
Svi Mostar, jer to je grad u nasoj drzavi! :bih:
Lahko je skauting volit kad ima Zeljo da im uvalis svoje polovnjake koje nece niko...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 maj 2026, 09:14

Eto, taman sad ce Zeljo na miru preko ljeta moci zavrsiti licence za PL, Evropu za slijedecu sezonu, bez srkleta...

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 02 maj 2026, 09:30

let3 je napisao/la:
02 maj 2026, 02:41

To je bila rijetko pametna stvar uprave Zelje, u moru gluposti koje su napravili - odbiti sastanke sa svojim dusmanima.
I znaj, nikad nece biti vrijeme za te smijesne sastanke i jos smijesnije inicijative.

Ako se formira udruzenje ligasa, onda nece ni biti potrebe za takvim sastancima.
Nije to bio pametan potez nego ste posudili lovu
od saveza,pa im se ne smijete ni suprotstavit...

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 maj 2026, 09:34

slika

Imam ja predsjednika sudijske komisije...
Uz naravno Nerka i dobiju 4.mjesto na tabeli

To je odlučilo ove sezone za 4. mjesto na tabeli

Moj Željo je mogao samo parirati i bit konkurentan samo uz zdrave Šošića,Cvetanovskog i Armina Hodžića

P.S.
Dobro je moj Željo opstao u ligi ove sezone - doduše još nije matematički - jer sam bio uvjeren da od B - BiH - komponente ove sezone mora jedan ispast a po meni su to bili Željo ili Velež - Sarajevu je zagarantirana 3.pozicija na tabeli😭

Što je najbitnije i dalje smo najtrofejniji fudbalsko - nogometni klub u voljenoj BiH

Nadam se da ima zaposlenika u klubu - jer nemamo upravu kluba koji neće dat igrat Europu Veležu na LJEPOTICI

Ko god radi u klubu ja Vam čestitam na ovoj sezoni
Privedite je do kraja i onda na zasluženi odmor

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 maj 2026, 09:44

Kao sto je Siroki Borcu ili Posusje Sarajevu, tako i nas Zeljo postao trening ekipa Zrinjskom...Jadno brate...
Kako god ti okrenes, kakav god motiv imaju igraci Zrinjskog, protiv Zelje oni izgledaju kao kombinacija Bayerna i PSG~a u jednoj ekipi ili 2 u 1...
Na Grbavici, uvali im lik 3 gola ,poigrava se sa odbranom na celu sa Bicom ko da je Halland licno, a sve sto je igrao do sada dao jos jedan gol , cini mi se...
I ova medicinska ekipa Zelje mora nesto pod hitno uciniti, Bicakcic svaku tekmu padne u nesvjest, treba malo zeljezo u krvi pregledati... :kafa:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []