I na sve to podržavaju cioniste
Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Re: Champions League 2025/26
FC Francisco Franco + Barka = 64 tituleRajaz je napisao/la: ↑30 apr 2026, 17:15I na sve to podržavaju cioniste
Ostatak La Farme = 30
Nadajmo se da ce Culesi nekad izlijecit komplekse. 
- Shategabri
- Kontakt:
Obraz djon.Rajaz je napisao/la: ↑30 apr 2026, 17:15I na sve to podržavaju cioniste
Koševo Zapad
Pa koji to veliki klub danas ne podrzava cioniste? Nazalost, previse oni ovise o njima i njihovim parama, pa im se moraju uvlaciti.
Na pamet mi pada jedino Celtic i Bilbao cini mi se.
Na pamet mi pada jedino Celtic i Bilbao cini mi se.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Recimo ja sam u zadnje vrijeme poceo pratiti umjetnička djela doajena austrijske likovne umjetnosti
P.s:katalonski prcijaneri zna se ko je princ evropskog nogometa
Pravda za Tyson Furya
Lijepo je sto lizete anuse jedni drugima. Iskarani ste svakako od istog kluba.Shategabri je napisao/la: ↑30 apr 2026, 19:24Obraz djon.
Luis Enrique (iz arhive): "Mi nemamo filozofiju da pustimo Kyliana Mbappéa da radi šta hoće i to je to. S prethodnom filozofijom PSG-a, Kylian nije osvajao velike trofeje. Problem kod nogometaša je što se prema njima postupa kao prema Bogovima."
"Zabije golove i više mu niko ništa ne smije reći. 'Jao, svi uvrijeđeni jer se nešto reklo zvijezdi'."
"Zvijezde moraju davati više primjera od drugih, kao Kylian. Kylian daje primjer, ali to ne znači da može igrati loše. Kada igra loše, njegov trener mu to može reći, a on je to i znao."
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Markinhio je napisao/la: ↑01 maj 2026, 13:41Da,princevi dolaze sa parka princeva koji su obrisali pod s vama
Pravda za Tyson Furya
Ako nema Hakimia , rastu sanse Bayernu ogromno
Ja sam odmah nakon tekme sa PSG napisao da je fakimii out za revans protiv nas.
Imam osjećaj da ce bajern pokazati svu svoju moć u revansu a to ce PSG i tek kako osjetiti
Pravda za Tyson Furya
- Marsal
- Kontakt:
Ovo na 5:10 što je rekao je totalna istina.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
In the 2025/26 Champions League season, the semifinalists showed a wide disparity in defensive records, with Arsenal leading with only 6 goals conceded. The other semifinalists allowed significantly more: Bayern Munich (19), PSG (21), and Atletico Madrid (27).
Zanimljivo. Možeš li pogledati broj postignutih golova, baš me zanimachily-rz je napisao/la: ↑02 maj 2026, 11:15In the 2025/26 Champions League season, the semifinalists showed a wide disparity in defensive records, with Arsenal leading with only 6 goals conceded. The other semifinalists allowed significantly more: Bayern Munich (19), PSG (21), and Atletico Madrid (27).
Obje minutaze su legitimne. Imaju uticaj na svjezinu, i ne treba se gledati samo broj minuta vec i intezitet i stil igranja.
Englezi svakako ne igraju za kikiriki, uzmi duplo vise na tv prava, bogami ces i trcati vise. Ako je to problem za evropu onda nek igraju manje i nek vrate pare.
Englezi svakako ne igraju za kikiriki, uzmi duplo vise na tv prava, bogami ces i trcati vise. Ako je to problem za evropu onda nek igraju manje i nek vrate pare.
Mogu ali akcenat je na defanzivi.coelho41 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 11:19Zanimljivo. Možeš li pogledati broj postignutih golova, baš me zanimachily-rz je napisao/la: ↑02 maj 2026, 11:15In the 2025/26 Champions League season, the semifinalists showed a wide disparity in defensive records, with Arsenal leading with only 6 goals conceded. The other semifinalists allowed significantly more: Bayern Munich (19), PSG (21), and Atletico Madrid (27).
Navijač sam Arsenala i sve to stoji, al realno kad dođeš u 1/2 UCL onda se sve prije zaboravlja i koliko god si umoran u tih 180 minuta moraš dati svoj maksimum, jednostavno cijela sezona stane u to, tako da po meni ti brojevi minuta su excuse u slučaju faila
Arsenal je izguro do 1/2 na osnovu opterećenosti u prvom dijelu sezone gdje su ostvarili dobar rezultat dok je npr PSG morao odigrati dvije dodatne utakmice jake u UCL znači sve se to negdje nivelira
Arsenal je izguro do 1/2 na osnovu opterećenosti u prvom dijelu sezone gdje su ostvarili dobar rezultat dok je npr PSG morao odigrati dvije dodatne utakmice jake u UCL znači sve se to negdje nivelira
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.