Ermin Mahmić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

MostarNeretva
Kontakt:

Re: Ermin Mahmić

Post Postao/la MostarNeretva » 02 maj 2026, 06:43

Raonffa je napisao/la:
01 maj 2026, 23:46
Ja sam ga gledao zimus u jednom meču lige. Ono što sam primijetio jeste da je dosta jak na nogama, što se traži u današnjem fudbalu, odnosno da zna izdržati duel i nije ga tako lako oboriti. Brzina mu je solidna, nije tip one stare spore desetke ali nije ni neka munja.

Pošto kod svakog igrača kojeg prvi put gledam tražim neke sličnosti sa drugim, meni poznatim igračima, za njega bih najviše rekao da me po stilu igre podsjetio na Vlašića. Ne govorim naravno o kvalitetu, nego čisto onako na koga sam pomislio kad sam vidio kako izgleda na terenu to je bio Nikola.
Dobar opis hvala na istome.

Upada mi u oci ono sa youtube klikova da ima sut s obje noge i da ima dobar pregled terena.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 maj 2026, 07:32

Mi pored manjka kvaliteta u ofanzivnom djelu veznog reda mogli bi doc u velki problem jos na 3 pozicije.

Vasilj golman koji je ok, al on ako napusti ST PAULI I ONDE u jaci klub on ce bit klupiran al sto je jos gore nama OSMAN HADZIKIC JE REZERNI GOLMAN, decko nebi mogo u posusju branit. Mislim da bi barba trebao otic malo so engleske pa zamolit vladena kovacevica da igra za repku. Posto vidim da spahic prosi igrace po bjelom svijetu zar je problem sad otic popricat sa VLADEN.

Takodje najvjerovatnije Dzekson ide u penziju tabakovicu je 31 godina igrac koji nema kvalitet da drzi jednu konstantu vec konstatno toplo hladno i sto je najgore on kad se zavuce u hladno nezna izac iz po 3 godine.

Takodje konstantne povrede kolasinca bi nas mogle dodatno ugrozit ako se on oprosti zajedno sa dzeksonom.

Querty
Kontakt:

Post Postao/la Querty » 02 maj 2026, 07:50

Pitar6785 je napisao/la:
02 maj 2026, 07:32
Mi pored manjka kvaliteta u ofanzivnom djelu veznog reda mogli bi doc u velki problem jos na 3 pozicije.

Vasilj golman koji je ok, al on ako napusti ST PAULI I ONDE u jaci klub on ce bit klupiran al sto je jos gore nama OSMAN HADZIKIC JE REZERNI GOLMAN, decko nebi mogo u posusju branit. Mislim da bi barba trebao otic malo so engleske pa zamolit vladena kovacevica da igra za repku. Posto vidim da spahic prosi igrace po bjelom svijetu zar je problem sad otic popricat sa VLADEN.

Takodje najvjerovatnije Dzekson ide u penziju tabakovicu je 31 godina igrac koji nema kvalitet da drzi jednu konstantu vec konstatno toplo hladno i sto je najgore on kad se zavuce u hladno nezna izac iz po 3 godine.

Takodje konstantne povrede kolasinca bi nas mogle dodatno ugrozit ako se on oprosti zajedno sa dzeksonom.
Kako bi išlo oko pušenja?

Ko bi kome trebao popušiti da se VLADEN vrati?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 maj 2026, 08:54

MostarNeretva je napisao/la:
02 maj 2026, 06:43
Raonffa je napisao/la:
01 maj 2026, 23:46
Ja sam ga gledao zimus u jednom meču lige. Ono što sam primijetio jeste da je dosta jak na nogama, što se traži u današnjem fudbalu, odnosno da zna izdržati duel i nije ga tako lako oboriti. Brzina mu je solidna, nije tip one stare spore desetke ali nije ni neka munja.

Pošto kod svakog igrača kojeg prvi put gledam tražim neke sličnosti sa drugim, meni poznatim igračima, za njega bih najviše rekao da me po stilu igre podsjetio na Vlašića. Ne govorim naravno o kvalitetu, nego čisto onako na koga sam pomislio kad sam vidio kako izgleda na terenu to je bio Nikola.
Dobar opis hvala na istome.

Upada mi u oci ono sa youtube klikova da ima sut s obje noge i da ima dobar pregled terena.
Da, to sam i ja vidio na yt klipovima, što je dobra stvar jer je automatski nepredvidljiviji za protivnike.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Kljukusar
Kontakt:

Post Postao/la Kljukusar » 02 maj 2026, 09:01

Kod nas sve nekakvi taletni veliki, ljudi moji da igrac bas toliko vrijedi i zna igrat sa 21 godine bi ako nista igrao u ligi petice u nekom timu vaznu ulogu.....hajte sada pljujte, ja vam kazem da ovaj momak ima talenta ali nista specijalno za neki veci iskoraka, turska liga mu je plafon...isto sam mislio za hadzikadunica i tahirovica i ispostavilo se tako....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 maj 2026, 09:09

Kljukusar je napisao/la:
02 maj 2026, 09:01
Kod nas sve nekakvi taletni veliki, ljudi moji da igrac bas toliko vrijedi i zna igrat sa 21 godine bi ako nista igrao u ligi petice u nekom timu vaznu ulogu.....hajte sada pljujte, ja vam kazem da ovaj momak ima talenta ali nista specijalno za neki veci iskoraka, turska liga mu je plafon...isto sam mislio za hadzikadunica i tahirovica i ispostavilo se tako....
Cestitam, otkrio si toplu vodu, treba zvati samo igrace iz lige petice. Sad nam navedi 3 veznjaka koji igraju u ligama petice, koje mozemo pozvati umjesto naseg „skarta“.
Navedi nam te veznjake Dortmunda, Brightona i Lyona, kojih se glupi strucni stab nije sjetio, a Kljukusar sa foruma jeste.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 02 maj 2026, 09:43

Goalgetter je napisao/la:
02 maj 2026, 09:09
Kljukusar je napisao/la:
Cestitam, otkrio si toplu vodu, treba zvati samo igrace iz lige petice. Sad nam navedi 3 veznjaka koji igraju u ligama petice, koje mozemo pozvati umjesto naseg „skarta“.
Navedi nam te veznjake Dortmunda, Brightona i Lyona, kojih se glupi strucni stab nije sjetio, a Kljukusar sa foruma jeste.
:rol:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 02 maj 2026, 09:49

Pojedini komentari na ovoj temi su slika i prilika onoga kakvi smo mi.

Pojedinima smeta kada se radi odličan posao u skautingu, dovođenju mladih igrača u ovu reprezentaciju. Smeta im uspjeh reprezentacije, a dosta ih je koji su prvi da napišu "pa treba dovesti ovog, probati onog, skauting nam je užasan", a predstavljaju se kao veliki navijači reprezentacije.

Spominjanje Anela, Vladana i ostalih koji ne žele da budu dio reprezentacije na temi momka koji treba tek da upiše prve minute za našu A repku.. evo ne znam.
Zadnja izmjena: HariTz, dana/u 02 maj 2026, 10:12, ukupno mijenjano 1 put.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 02 maj 2026, 10:11

HariTz je napisao/la:
02 maj 2026, 09:49
Pojedini komentari na ovoj temi su slika i prilika onoga kakvi smo mi.

Pojedinima smeta kada se radi odličan posao u skautingu, dovođenju mladih igrača u ovu reprezentaciju. Smeta im uspjeh reprezentacije, a dosta ih je koji su prvi da napišu "pa treba dovesti ovog, probati onog, skauting nam je užasan", a predstavljaju se kao veliki navijači reprezentacije.

Spominjanje Anela, Vladana i ostalih koji ne žele da budu dio reprezentacije na temi momka koji treba tek da upiše prve minute za našu repku.. evo ne znam.
To su ljudi koji čekaju prvi neuspjeh da počnu pljuvati po svemu i tražiti smjene, jad je to...

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 02 maj 2026, 10:19

Kljukusar je napisao/la:
:rol: :clap:
BHF

LukavacBHF
Kontakt:

Post Postao/la LukavacBHF » 02 maj 2026, 10:36

Par forumaša loše trola, ali meni su gori ovi koji se pale na idiotizme polupismene neiživljene nejači.
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 02 maj 2026, 11:01

LukavacBHF je napisao/la:
02 maj 2026, 10:36
Par forumaša loše trola, ali meni su gori ovi koji se pale na idiotizme polupismene neiživljene nejači.
Više ne mogu da upratim ko trola, a ko je zaista maliciozan.

Ali na stranu i to sve, znaš i sam da imaš hronično nezadovoljnih ljudi kojima u životu ništa ne ide pa se iživljavaju ovdje i to je zaista njihovo mišljenje. Pljuj kad ne valja, pljuj kad valja.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 02 maj 2026, 11:10

I da izraste u jos boljeg igraca nazalost nama se u trenutni sistem ne uklapa. Svakako ce doci od koristi u utakmicama poput Kipra i slicnih. Mada daje opciju da startamo s 4231 nekad u buducnosti.
Nadam se da ide na SP.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 maj 2026, 11:24

Kljukusar je napisao/la:
A daaj, Kljukusar sa foruma 🤣🤣🤣🤣
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 02 maj 2026, 11:34

Madal je napisao/la:
02 maj 2026, 11:10
I da izraste u jos boljeg igraca nazalost nama se u trenutni sistem ne uklapa. Svakako ce doci od koristi u utakmicama poput Kipra i slicnih. Mada daje opciju da startamo s 4231 nekad u buducnosti.
Nadam se da ide na SP.
Pa cim se Dzeko oprosti,a to ce biti relativno skoro,mi vise necemo igrati sa 2 napadaca,i za malog se itekako otvara mjesto

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 02 maj 2026, 11:42

Svako jačanje konkurencije u veznom redu nama znači puno.
Priče kako nam nikako ne treba, i kako nije profil koji nam treba, su promašene i glupe.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 02 maj 2026, 11:43

RightBack je napisao/la:
02 maj 2026, 11:34
Madal je napisao/la:
Nadam se da ide na SP.
Pa cim se Dzeko oprosti,a to ce biti relativno skoro,mi vise necemo igrati sa 2 napadaca,i za malog se itekako otvara mjesto
Kako nema mjesta pa neće morati Demirović sada dušu gubiti iza Džeke. Šunjić - Tahirović - Mahmić.

LukavacBHF
Kontakt:

Post Postao/la LukavacBHF » 02 maj 2026, 11:48

HariTz je napisao/la:
02 maj 2026, 11:01
LukavacBHF je napisao/la:
02 maj 2026, 10:36
Više ne mogu da upratim ko trola, a ko je zaista maliciozan.

Ali na stranu i to sve, znaš i sam da imaš hronično nezadovoljnih ljudi kojima u životu ništa ne ide pa se iživljavaju ovdje i to je zaista njihovo mišljenje. Pljuj kad ne valja, pljuj kad valja.
Mi smo narod folklora, i dosta će vode proteći dok se kolektivna svijest i kultura ne podignu iznad trenutnog stanja. Hronično nezadovoljstvo je moguće promijeniti, ali za početak trebaju se pokrenuti i odvojiti od telefona i tastature.
U svakom slučaju razumijemo se drug.
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 02 maj 2026, 11:53

RightBack je napisao/la:
02 maj 2026, 11:34
Madal je napisao/la:
Nadam se da ide na SP.
Demirovic, Tabakovic, mozda Pejcinovic :hmmmm: , pa i Bazdar, Kulenovic, Lukic neko ce izrasti u solidnog napadaca. Vjerujem da cemo nekad i probati 4231 u buducnosti da vidimo kako izgleda. Svakako su ovo odlicne vijesti i slatke muke i nas sto palamudimo a i strucnog staba. Samo nek nastave ovako.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

M1k3y
Kontakt:

Post Postao/la M1k3y » 02 maj 2026, 12:05

Sanjao sam ga kako zabija lijevom nogom nakon dobro uigranog kornera protiv Makedonije. Daj Boze da ga povede umjesto Amira ili Hajradinovica :bih:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Badgley, Confiance, DjaniTarik, LeCoq, Micron i 53 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []