FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 04 maj 2011, 10:28

Stvarno bi zamolio navjace Reala da vise prestanu kukat i plakat. Ostanite dostojni svog kluba ili hajd tamo na vas dio i prosipajte suze. Bilo proslo - Barsa je u finalu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 maj 2011, 10:31

JuveSissoko je napisao/la:vidim rivali vam se opet vade na sudjenje, pa sta im preostaje drugo kad su u prvom poluvremenu licili na Schalke, cak mislim da je i Schalke opasniji protiv Man U bio nego Real, onaj ponisteni gol je pravedno ponisten, lik pao Macheranu na nogu dok ovaj ide da spasi gol,cujem Mascherano jedva cekao da padne??? jest, kad bi taj isti igrac imao oci na ledjima pa vidio da mu Ronaldo pada na petu :lol: jbte 300 miliona ulozis i vadis se na sudije, bolje nek se pokriju peskirom po glavi :mrgreen: Barsa zasluzeno ide dalje, pokazuju najbolji fudbal mozda u istoriju,a najbolji kvalitet fudbala kojeg sam ja gledao , sjajan sistem ima Barsa, mnogi ce da vas kopiraju a i trebaju,da bi fudbal bio ljepsi
E ovo bi bilo nesto fenomenalno. A i Real bi trebao ostaviti grubosti i destrukciju i krenuti tim stopama. Predvodnici se znaju ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 04 maj 2011, 11:00

Malo stariji clanovi foruma znaju da je ovo kopija igre Reala iz vremena Del Bosquea..

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 maj 2011, 11:00

Toxicity je napisao/la:
Andres je napisao/la:situacija je slijedeca : Faul nad Ronaldom je bio, faul nad Mascheranom ili ti ga je saplitanje je bilo.Kraj price.Sudiaj je jedino pogrijesio sto nijeda dao faul.Sitna greska.

uostalom Barcelona totalno dominirala, osobito prvo poluvrijeme gdje su vise manje ponizili Real.
A još ova sitna greška?
slika

Inače koja se dešavala na 25 metara kod gola gdje igrač Reala bio sam na desnoj strani ;)

cist faul nad puyketom trebao je de blecker karton pokazati Di Mariji :evil: :D
HZ87

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 04 maj 2011, 11:01

ovi frankovci fakat placu. meni ih nekako zao :cry: :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 04 maj 2011, 11:08

U svom zivotu sam vidio i cuo milion izgovora i slicnih pokusaja da se realnost pretvori u nesto drugo ali da cijeli jedan forum(onaj realov) kuka na sudjenje pa to nisam u svojih 26 godina zivota dozivio,sinoc polsje tekme rekoh da malo pogledam sta se pise ,ovaj put ubijeden da ce realovci priznati cist poraz i jos se zahvaliti de bleceru jer je covjek dobio direktne upute da real ne smije ostati sa 10 igraca (start carvalha u 42. je 2.zuti sto je crveni) star marcela poslije onoga na messiu ,na masceranu je isto cist zuti i to je crveni i onda najgori od svih iako to nisam ocekivao adebayor oni startovi su za zatvor majke mi mile .
a sad ko je gledao tekmu pa realno real nije napravio akciju a do gola nisu sutirali ka golu i samo nabijaju loptu prema protivcnickim golom.
bruka i sramota za real ,barsa je zasluzila svaka castt momcima i ovo dolazi od navijaca milana kojem je sve jedno ko pobijedi ali gledati grubijane kako placu na terenu kad treba da dobiju zuti i kako ih xavi i inesta razvlace je neprockenjivo.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 04 maj 2011, 11:19

Da je Real imo muda napast Barcu na svom stadionu biloo bi svasta .. E golemo - Nemaju Realovci pravo na izgovor
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 maj 2011, 11:26

ANTIFA ! je napisao/la:Da je Real imo muda napast Barcu na svom stadionu biloo bi svasta .. E golemo - Nemaju Realovci pravo na izgovor
hbga nema svako muda ko barca
HZ87

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 04 maj 2011, 11:32

Kakva dominacija, to je strasno, iskreno zao mi je navijaca Reala i svoje prijatelje koji navijaju za Real sinoc po prvi put nisam zvao da ih za*ebavam, ipak u nama ima humanosti i mislim da im ne treba prisjedati na muku kad im je najteze.
Sto se tice sudjenja, Bleeckere je pokazao da je greska kad je Barceloni ponistio cist gol protiv Intera samo slucajnost, i da je on sudija klasa.
Jedina greska na utakmici je kad je Puyol izgubilo loptu a Bleeckere mu dao prekrsaj, ali jedna greska na takvoj utakmici je nista.
Igraci Mesari su opet isli dzonovima, isli na zglobove, rukama ih za glavu hvatali... medjutim ne treba im pretjerano zamjerati jer covjeku nije lako progutatu da je neko za 5 klasa iznad tebe i to unazad nekoliko sezona, gnjev je sigurno veliki kod igraca Reala.
Sve ce to njih proci, sezona je na izmaku, ima PS3 pa nek igraju i osvajaju, samo protiv Barcelone nek stave neki slabiji level i vjerujem da nece biti problema...
Visca Barça!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 04 maj 2011, 12:38

Fuj fuj fuj fuj ....gadite mi se... Onaj crveni sam nekako mogao progutati , sudija je pogrijesio , namjerno ili ne(to je najvece pitanje)...Ali sinoc je po meni bila jos veca kradja , cist gol je ponisten , De Bleckere svira nepostojeci faul kada je Di Maria imao situaciju 2 na 1 , da ne spominjem stalne prekide napada Reala. FUJ !

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 04 maj 2011, 12:40

HZ_ilidzaa je napisao/la:Fuj fuj fuj fuj ....gadite mi se... Onaj crveni sam nekako mogao progutati , sudija je pogrijesio , namjerno ili ne(to je najvece pitanje)...Ali sinoc je po meni bila jos veca kradja , cist gol je ponisten , De Bleckere svira nepostojeci faul kada je Di Maria imao situaciju 2 na 1 , da ne spominjem stalne prekide napada Reala. FUJ !

a jbte ocaja ovog :roll:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 maj 2011, 12:42

gol i nije ponisten, nego nikada nije ni vrijedio, faul je sviran prije, tako da se tu nema sta ponistit, C.Ronaldo je kriv sto se baca kao padobranac, da se nije bacio kao balerina ne bi zaustavio Mascherana i Higuain bi se zagradio ,izasao pred golmana ,zabio gol, Real bi vodio 0:1, nek se zahvale C.Ronaldu ,misteru 100 miliona na porazu,lik najskuplji igrac a nije opucao na gol u cijeloj utakmici , smijesno u najmanju ruku
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 04 maj 2011, 12:50

JuveSissoko je napisao/la:gol i nije ponisten, nego nikada nije ni vrijedio, faul je sviran prije, tako da se tu nema sta ponistit, C.Ronaldo je kriv sto se baca kao padobranac, da se nije bacio kao balerina ne bi zaustavio Mascherana i Higuain bi se zagradio ,izasao pred golmana ,zabio gol, Real bi vodio 0:1, nek se zahvale C.Ronaldu ,misteru 100 miliona na porazu,lik najskuplji igrac a nije opucao na gol u cijeloj utakmici , smijesno u najmanju ruku
To je to.Ronaldo je jedini krivac,lik pokusava iznuditi faul,baca se ko da ga je pokosio neko i u tom trenutku nesvjesno je zakacio Mascherana i to je faul.Al najjace kad kazu da je Mascherano simulirao,ahahahhah,pa kako on moze simulirat,lik ledjima okrenuti,kako ste smijesni.

Sinoc je u prvom poluvremenu moglo biti razbijanje,ali Casillas je spasio Halu blamaze.Unistavanje totalno.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 maj 2011, 13:09

slika

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 04 maj 2011, 13:20

Barca sinoc prodje zasluzeno,nije da nije, al' je opet bilo i previse sudijskih gresaka i previse glumatanja pogotovo Inieste,Messia,Xavia i Mascherana...
Danas cuh jednu slozenu matematiku, i to sa vise nepoznati, kaze tip Pique ili ko vec, saplete Ronalda , ovaj Mascherana (tako nekak je bilo?) i oba faula, jedan drugog nuliraju :lol:
U toj situaciji Pique je trebao dobiti zuti karton i svirati slobodan udarac ili pustiti prednost, jer napadac nije kriv sto je oboren...
Bilo je sitnih propusta (mnogi ce reci ne uticu na igru, al' itekako uticu-na ritam napadanja, na konst. napadanja, na razigranost, rastrcanost, pozicioniranje) kada je de Blekere pustao prednost i to mi ,ponekad, ide na zivce.
Kazem Barca je zasluzeno u finalu, ne bih volio da bilo koji grubijan na racun Barcelone prodje u finale, pa ni meni dragi klubovi, al' sve je ovo postalo pomalo presmijesno, jedni lome noge, drugi se valjaju i kad niceg nema. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 04 maj 2011, 13:43

...pojedini navijaci reala(kao i pojedini navijaci drugih klubova) su stvarno jadni,ne mogu vjerovati kakve nebuloze pisu...uvijek se zalite na sudjenje,priznajem da jeste bilo par odluka u korist barce,ali realno gledajuci u dvije utakmice niste gotovo nista pokazali,kod kuce ste se branili...sta bi vi??na osnovu cega ste zasluzili prolaz??? :roll:...svaka cast onim koji su realni i koji su cestitali na prolazu,ako takvih uopce ima... ;)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 04 maj 2011, 14:31

hahhahahah gotovo je ovo, poceli su i masone petljat' u barcinu igru... rekoh ja da ce na kraju do vanzemaljaca doc' :lol: :lol: :lol: :lol:
ser del barça es el millor que hi ha !

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 04 maj 2011, 14:40

Pustite ove navijace Mesare.Presudio im je Mister napravivsi taktiku da ne kreiraju u 180 minuta nista.Dali su go iz jedne polu akcije gdje je krivac bio Pedro jer je izgubio loptu u 16.
Faul na Mascheranom i sam Ronaldo je priznao, jedino vrijedno pomena da je trebao svirati prekrsaj nad Ronaldom.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 04 maj 2011, 14:47

po njihovoj logici ronaldo je mogao i skočiti na maskerana da bi higuain stigao prije do lopte i tu bi sve bilo čisto :lol: :lol:
.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 maj 2011, 14:51

jebg sto je je,, onaj crveni na PEPE kad je bilo 0-0 je sve pokvarlo..,
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.