Hvala ti kako god, jedini si ti sto pises nesto logicno. Ovi ostali niko nije rijec pametnu oko diskusije. Samo vredanje, glumim bosnju, sad sam evo neki drugi pisac istoElAn10 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:33Ma gora sam ja budala sto mu odgovaram, necu vise nema smisla.Beduin je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:20Ti si gori sto se trudis argumentovano odgovarati nekome ko lupeta onakve gluposti. Taj da se bavio bilo kakvom sportom znao bi koliko covjek izgubi koncentracije nakon toliko predjenih kilometara na jednog utakmici i onoliko pressinga napravi na protivnika.ElAn10 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 17:13
Demirovic ima 63 g/a u zadnje tri sezone u njemackoj (liga i cup), znaci prosjecno 21 g/a u sezoni, nije lose za igraca koji samo zna trcati, ha? Jos pretrci duplo vise nego drugi napadaci u ligi. U reprezentaciji su brojke slabije, ali tu je dzeko glavni i u glavnom se on forsira pred golom i njemu lopte idu, normalno da bi demirovic trebao vise zabijati u drzavnom dresu ali tvrditi da samo zna trcati je pogresno. Totalno 366 utakmica, 185 g/a, znaci u svakoj drugoj ili zabije ili asistira (ima duplo vise golova nego asistencije).
Ali eno vidis, sad ne racuna asistencije, samo golove priznaje
Prevljak i Djuric su mu bili bitniji u repki, zato oni bauljaju kod kuce i gledaju Demitovica, Tabakovica i ostale na SP.
Pusti ba levate iskompleksirane
Nemamo isto misljenje, nema veze, aBd da mene Ermedin dobro zayebe i zabije 5 golova na SP. Kako god, hvala na diskusiji.
Aferim