Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Sta se stima Hajdenhajmu dragi Amire, pa ovaj igra s potresom mozga, ljudi se bore za zivot
Ja al mora sutra St.Pauli kiksati protiv Mainza. Plus zadnje kolo St.Pauli-Wolfsburg igraju.Amirutah1988 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 17:34Pa i bod im je dobar,opet se mogu izvuci.
Hoce Wolfsburg nakon toliko godina da izbace iz lige,svima je stalo do toga
embrace the chaos
- kraljttbvb
- Kontakt:
Jesu li to igrali dok Bajern ne dadne gol?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Pa ja se tome nadam,i nekom čudu mog Wolfsburga,kluba za koji navijam jos od svoje12 godine,a danas imam 37,pa skontaj kako mi je....i onda dočekas da jedan Heidenheim osvoji bod u Minhenu,a mogli su i sva tri,Denno je napisao/la: ↑02 maj 2026, 17:35Ja al mora sutra St.Pauli kiksati protiv Mainza. Plus zadnje kolo St.Pauli-Wolfsburg igraju.Amirutah1988 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 17:34Pa i bod im je dobar,opet se mogu izvuci.
Hoce Wolfsburg nakon toliko godina da izbace iz lige,svima je stalo do toga
I BL je postala veliko sr....
St.Pauli sutra ako dobije 99% su u razigravanju. Heidenheim ove sezone sto sam gledao par puta, imali su vise od igre i ostajali bez bodova. Ne znam ja bih volio da se sacuvaju ili vrate vec za godinu i da ne mijenjaju trenera.Amirutah1988 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 17:39
Pa ja se tome nadam,i nekom čudu mog Wolfsburga,kluba za koji navijam jos od svoje12 godine,a danas imam 37,pa skontaj kako mi je....i onda dočekas da jedan Heidenheim osvoji bod u Minhenu,a mogli su i sva tri,
embrace the chaos
Heidenheim je baš peh malo je falilo da uzmu 3 boda ali kakav gol primiše.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Mene iskreno ne zanima ni St.Pauli a ni Heidenheim.Denno je napisao/la: ↑02 maj 2026, 17:46St.Pauli sutra ako dobije 99% su u razigravanju. Heidenheim ove sezone sto sam gledao par puta, imali su vise od igre i ostajali bez bodova. Ne znam ja bih volio da se sacuvaju ili vrate vec za godinu i da ne mijenjaju trenera.Amirutah1988 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 17:39
Pa ja se tome nadam,i nekom čudu mog Wolfsburga,kluba za koji navijam jos od svoje12 godine,a danas imam 37,pa skontaj kako mi je....i onda dočekas da jedan Heidenheim osvoji bod u Minhenu,a mogli su i sva tri,
Ja bih volio da ih nikad nisam vidio u BL.
Koji sve klubovi igraju u 2BL pa i 3BL,a oni u BL.
Samo se nadam da ce moj Wolfsburg nekako ostati
Hajdenhajm je ispo prije pola godine, ne mozes nista ne igrat 30 kola i onda u 4 da se spasis. Nece se spasiti.
Hvala prvom golmanu reprezentacije na 2 poklonjena gola i osvojenom bodu. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Konigsblau
- Kontakt:
5 produzio, 11 se igralo...
Cestitke za Mirona i kraljevske plave Gelsenkirchen.
Hertha je ekipa koju inace podrzavam u De, ali kod njih se ne zna ko pije a ko placa u klubu, nakon smrti Kay Bernsteina je to jos gore. Mozda jednog dana i njih bh trener (Ibisevic) preuzme i vrati u prvu ligu.
embrace the chaos
- kraljttbvb
- Kontakt:
Maloprije sam vidio
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Mora da im je trebalo, jadan ostatak lige koliko je osakaćen ovim postupkom.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Još kad bi gledali utakmicu pa znali zašto se toliko igralo, nikad odrast...
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Spekuliralo se kod nas o novom sportskom direktoru - oćel bit Kehl ili Bierhoff, ali nit je snijeg nit su golubovi nego - Kathleen Krüger. Bavarci, koja su iskustva, što se može očekivati od Mrs?
Ovi levati nisu ni gledali utakmicu ali će je komentarisati.Igralo se 11 min jer je golman Heidenheima nokautirao suigrača koljenom u glavu u 94 a prekid je je bio preko 5 min klocevi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Gledanje je postalo dosta precjenjeno, pogleda se rezultat i sve se zna...
Bit ce Dortmund qrc sampion.kraljttbvb je napisao/la: ↑02 maj 2026, 23:35Maloprije sam vidio![]()
![]()
Trebao bi biti dobar fit sa HSV-om.
Mišljenja sam da je gospođa Kruger, nakon mazanja očiju ovom zadnjom pozicijom u Bayernu, shvatila da unatoč kompletnom sportskom znanju koje posjeduje i dugogodišnjem zalaganju za klub, ipak ne može dalje napredovati u Bayernu na najveće rukovođe pozicije, kakva je očekuje u HSV-u, koji je u njemačkim okvirima haman pa institucija iste veličine Bayerna, što je za nju odlično, a odlično je i za HSV koji ipak dovodi pojačanje iz Bayerna i uključuje se kao pionir u feministički val u Bundesligi s puno manje rizika nego Union. Uvijek sam najviše poštovao kod nje slojevit posao Team Managera koji je radila na klupi Bayerna preko 10 godina u najuspješnijem periodu u historiji kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.