FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prvo će se riješiti pitanje rukovodstva, pa tek onda ostalo. Za nadati se da će do kraja maja sve biti riješeno. Još jedna kasna priprema sezone nam ne treba. Imamo neki kostur koji treba ostaviti i nadopuniti sa kvalitetom, a ovo ljeto ima izbora.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ne znam sta ce nam jer vec imamo carlosa. A hamza je dovoljno velika klasa da ne moze sjediti na klupifks74 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 19:44Da nije Hamza ?SamoIzrekno je napisao/la: ↑02 maj 2026, 17:28Nije rahamnovic, koliko ja znam radi se o bivšem ubojitom napadaču![]()
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Renan i Turkes idu.Catakovic je bio najbolji napadac lige ubjedljivo u sistemu 352 i nije se uopste trebao prodavati kao ni jos neki igraci.Ako ima istine super.rimljanin90 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 20:14Ne znam sta ce nam jer vec imamo carlosa. A hamza je dovoljno velika klasa da ne moze sjediti na klupifks74 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 19:44Da nije Hamza ?SamoIzrekno je napisao/la: ↑02 maj 2026, 17:28
Nije rahamnovic, koliko ja znam radi se o bivšem ubojitom napadaču![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Da, Hamza je u pregovorima a ne znam ima li istine za rahmanovica?
Hamza ok jer nekom logikom Turkes i Renan idu Rahmanovic nema potrebe.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Hamzu jedna utakmica dijeli od Turske Superlige
ako je istina onda su mu vjerovatno saopcili da nema novog ugovora
momak je njihov najbolji strijelac igrao je 70% sa mizernom minutazom i zadnji mjesec je starter
meni je u to tesko povjerovati
ako je istina onda su mu vjerovatno saopcili da nema novog ugovora
momak je njihov najbolji strijelac igrao je 70% sa mizernom minutazom i zadnji mjesec je starter
meni je u to tesko povjerovati
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Evo zmaj je to najbolje objasnio za Hamzu, ne vidim ni ja niti jednu prednost nas u odnosu na sve što mu tamo neko može ponuditi i ako ne računaju na njega za prvu ligu sa toliko golova može opet u nekom drugoligašu dobiti bolji ugovor nego kod nas.
Rahmanović, pa isti ovi što tjeraju Adema sad će početi prizivati Rahmanovića a zatim će u novembru svima jeb.avati majke i pričati kako svake godine isto i da se vrtimo u krug.
Newera moja bio si ti
Postalo vise svejedno vjeruj mi. Ko da nas je neko prokleo nakon one zimske pauze u sezoni 20/21 i prosutih +13 nad tadasnjim drugoplasiranim. Tad su kola krenula nizbrdo i jos nestaju. Svaka sezona posle nam se svela na isto. Od titule se redovno oprastamo vec u jesenjem dijelu. U Evropi isto uvijek podbacujemo. Jedino eto taj osvojen kup lani.
Ma znam sveDoktorXabaras je napisao/la: ↑02 maj 2026, 23:16Evo zmaj je to najbolje objasnio za Hamzu, ne vidim ni ja niti jednu prednost nas u odnosu na sve što mu tamo neko može ponuditi i ako ne računaju na njega za prvu ligu sa toliko golova može opet u nekom drugoligašu dobiti bolji ugovor nego kod nas.
Rahmanović, pa isti ovi što tjeraju Adema sad će početi prizivati Rahmanovića a zatim će u novembru svima jeb.avati majke i pričati kako svake godine isto i da se vrtimo u krug.
Licno sam citao poruke da mu je tamo odlicno i da mu se svidja. Otisao da obezbijedi buducnost sebi i sigurno moze dalje napredovati bez problema cak i u boljoj ligi od turske.
Meni se on svidjao jer je imao muda da pukne bombu sa 20-25 metara, sad sve taktike neke hoce da se usetaju sa njom u gol
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Eto 5 utakmica da se odrade svakojake pripreme za kvale KL. Razocarenje za sve vas, ali ove utakmice odraditi kao pripreme i uigravanje.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- luckystrike
- Kontakt:
SVI NA KOŠEVO
IGRA SARAJ'VO
IGRA SARAJ'VO
Dovesti ga pod hitno, igrao je fin nivo prva mađarska liga zajedno s Matanovićem uz to jako kreativan igrač.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Rahmovic bi volio da se vrati to znam iz provjerenih informacija, sad što je najgore ni ja ne vidim razlog zbog kojeg bi Hamza došao kod nas.. mada ako dodje imamo dva strasna ali različita profila napadača
Ljajic i ristovski ni danas nisu u sastavu vjerovatno su zavrsili
-
Terreasilver
- Kontakt:
Banić
Ivanišević Maroodza Bralic Mujkic
Menalo Cimirot Ignatkov Živković
Carlos Elezi
Danas ovako. Lakše od očekivanog.
Ivanišević Maroodza Bralic Mujkic
Menalo Cimirot Ignatkov Živković
Carlos Elezi
Danas ovako. Lakše od očekivanog.
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Rekao je Ljajic u intervju da ide u Partizan, ne vidim razlog zašto bi igrao, uzimao nekom mjesto. Ristovski je završio, najveća prevara na Koševu još od onog iz Venezuele!
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Bukvalno je u intervju rekao da ostajeKarlMarx je napisao/la: ↑03 maj 2026, 15:17Rekao je Ljajic u intervju da ide u Partizan, ne vidim razlog zašto bi igrao, uzimao nekom mjesto. Ristovski je završio, najveća prevara na Koševu još od onog iz Venezuele!
Trenutno korisnika/ca: Proximic, Tatamata1946 i 16 gostiju.
.png)