Viktor Gyokeres has netted his 20th goal of the season, becoming the first Arsenal player to net 20+ goals across all competitions in their first season at the club since Alexis Sanchez in 2014-15 (25 goals).
Arsenal
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Arsenal
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Mogao je Saki dati jos koji minut ali dobro je i ovo treba nam zdrav za utorak.
Od 60og i Ricea i Gyokeresa odmoriti
Od 60og i Ricea i Gyokeresa odmoriti
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ako nekad u buducim utakmicama budemo primali golove i ako nam se izjednaci gol razlika, oni bi imali vise golova
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Jesus i Zubi da uspore i ubiju nam volju 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Evo Jesusa evo patnje
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme standardno depresivni
A šta si uradio ako opet uvodiš zubija.
Na poluvremenu je trebao uci norgard i to je to ovako opet mora ugazit kopacke bzvz
Na poluvremenu je trebao uci norgard i to je to ovako opet mora ugazit kopacke bzvz
Dobra stvar je sto City ima jace meceve, tako da tesko mogu dobiti sve sa 3+ razlike. WH ce biti zeznut jer im gori pod nogama, a Burnley neka natrpaju kako znaju i umiju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Izadji iz ofsajda retardu
- Marsal
- Kontakt:
Dobro je što nas West Ham mora napast, nema im sjest pozadi u duplom bloku sa svojim stablima od igrača.
Madueke ništa ne igra, loše loše.
Daj malo Dowmana da unese lucidnost
Ne mogu da vjerujem da smo potpuno stali, a protivnik nam dosao spustenih gaca na gostovanje.
I to sto kazes. Ne znam, misljenja sam da ce City kiksati makar jedan mec, ali daj prvo da nasi dobiju sve, pa makar i 1-0.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Wilshere10
- Kontakt:
Max sinko, to se dodaje. Primjetno sebican na pocetku karijere ali reci cemo da je to zbog godina.
MLS doktorska partija. Svejedno bi ga ostavio na klupi protiv ciganije iz Madrida. Raduje sto Saka daje znake zivota. On i Martinelli moraju poceti u utorak.
MLS doktorska partija. Svejedno bi ga ostavio na klupi protiv ciganije iz Madrida. Raduje sto Saka daje znake zivota. On i Martinelli moraju poceti u utorak.
Jedva cekam da Arteta unisti dowmana kao i nwmanerija
- AshburtonG
- Kontakt:
Ovog malog treba spustit na zemlju. Vidi se da ovoj ekipi fali jedan Patrick Vieira da ih kurcinom lupa za umobolne gluposti na terenu.
Upropastio je vec 3 ozbiljna napada.
Upropastio je vec 3 ozbiljna napada.
Yebali mu i Jesus i Madueke pleme.
Umjesto da je strpao još dva gola i iskoristio to što smo odigrali vjerovatno najbolju utakmicu u ovoj kalendarskoj godini, on je dao ovoj dvojici, a pogotovo **** Jesusu da odigra 35 minuta, baš ne zaslužuje nijednu **** minutu na terenu do kraja sezone.
Ostaje žal za još golova, morali smo bar još jedan postići danas, sve stoji, najbolje poluvrijeme u godini, ali ne vadiš Saku odma nego u 60toj, Gyokereša malo kasnije, iskoristiš činjenicu da smo ih pojeli danas.
Isto tako čim Zubimendi kroči na teren evidentno je koliko smo ofanzivno slabiji, nije greška ali njegov profil igrača kad imaš Ricea nije baš najpotrebniji.
Treba zamjenu za Odegaarda tražiti, bez kojeg smo naravno odigrali najbolji fudbal zasigurno.
Umjesto da je strpao još dva gola i iskoristio to što smo odigrali vjerovatno najbolju utakmicu u ovoj kalendarskoj godini, on je dao ovoj dvojici, a pogotovo **** Jesusu da odigra 35 minuta, baš ne zaslužuje nijednu **** minutu na terenu do kraja sezone.
Ostaje žal za još golova, morali smo bar još jedan postići danas, sve stoji, najbolje poluvrijeme u godini, ali ne vadiš Saku odma nego u 60toj, Gyokereša malo kasnije, iskoristiš činjenicu da smo ih pojeli danas.
Isto tako čim Zubimendi kroči na teren evidentno je koliko smo ofanzivno slabiji, nije greška ali njegov profil igrača kad imaš Ricea nije baš najpotrebniji.
Treba zamjenu za Odegaarda tražiti, bez kojeg smo naravno odigrali najbolji fudbal zasigurno.
Steta onih sansi pred kraj, ali sve u svemu skoro pa perfektan mec
Da mi je neko rekao da ce nakon onakvih mucenja ovako odigrati, rekao bi mu da je lud. Drugo poluvrijeme su vjerovatno i nasi malo povukli rucnu jer ima revans u utorak.
Da mi je neko rekao da ce nakon onakvih mucenja ovako odigrati, rekao bi mu da je lud. Drugo poluvrijeme su vjerovatno i nasi malo povukli rucnu jer ima revans u utorak.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Marsal
- Kontakt:
**** ja se slažem sve što si rekao ali Atletico je danas i golmana odmarao tako da je morao Arteta što više također.AA23 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 20:32Yebali mu i Jesus i Madueke pleme.
- Wilshere10
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.