Ermin Mahmić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Re: Ermin Mahmić
Joj bombe
Neka ljudi polako, kakva prva postava, o cemu pisete?
Mali vrlo dobro izgleda, dosta onog sto nemamo trenutno nam donosi. Nisam nesto citao da se neko interesovao za njega ali vjerujem da bi na ljeto mogao mijenjati sredinu?
Mali vrlo dobro izgleda, dosta onog sto nemamo trenutno nam donosi. Nisam nesto citao da se neko interesovao za njega ali vjerujem da bi na ljeto mogao mijenjati sredinu?
- Beduin
- Kontakt:
Ovaj ne zna normalan gol dati izgleda 
On i Kerim da budu na terenu ima da sijeva sa svih strana, pobit ce se njih dvojica ko ce prije sutati.
On i Kerim da budu na terenu ima da sijeva sa svih strana, pobit ce se njih dvojica ko ce prije sutati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Valjalo bi kad bi ga uzeo neki od vodećih klubova u Češkoj da igra Europu, i onda za dvije godine neka jača liga.
Zajeban ovaj mali, ljut 
Microna mi golcina
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Pa najbolje je dati mu sansu u prijateljskoj da se uklapa u ekipu.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Jucer vidim igrat ce za nas, danas momcina golcinu dade ne moze bolje,srce puno ko dzamija 
Ma vjerovatno ce svi dobiti sansu protiv Makedonije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vjerovatno će odmarati Dzeku i Kolašinca. Vrlo moguće i Katica da ne bi obnovili povredu neku.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ocigledno ne znas za sarkazam. Kljukusar ovdje sarkazam prosipa upravo zbog ovih debila sto svaki dobar potez Spahica pokusava da degradira. Mahmic ce tek da pokaze sta zna....Goalgetter je napisao/la: ↑02 maj 2026, 09:09Cestitam, otkrio si toplu vodu, treba zvati samo igrace iz lige petice. Sad nam navedi 3 veznjaka koji igraju u ligama petice, koje mozemo pozvati umjesto naseg „skarta“.Kljukusar je napisao/la: ↑02 maj 2026, 09:01Kod nas sve nekakvi taletni veliki, ljudi moji da igrac bas toliko vrijedi i zna igrat sa 21 godine bi ako nista igrao u ligi petice u nekom timu vaznu ulogu.....hajte sada pljujte, ja vam kazem da ovaj momak ima talenta ali nista specijalno za neki veci iskoraka, turska liga mu je plafon...isto sam mislio za hadzikadunica i tahirovica i ispostavilo se tako....
Navedi nam te veznjake Dortmunda, Brightona i Lyona, kojih se glupi strucni stab nije sjetio, a Kljukusar sa foruma jeste.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
On i Alajbeg na terenu zajedno koja ce to biti suterska kanonada
-
MehofromTurinja
- Kontakt:
Nije bitnoVarta je napisao/la: ↑02 maj 2026, 12:23Ovaj nikad nije imao mjesta u austrijskoj reprezentaciji. Nije ni u našoj ali mu otac Tina svena bio menadžerMehofromTurinja je napisao/la: ↑02 maj 2026, 00:47Mala maca je Mahmic za Austriju.
Anel Hadžić: Pet puta sam odbio poziv Austrije
Ostalo je historija![]()
-
signalidunapark
- Kontakt:
Odlično je što smo opasni sa svih pozicija u vrhu, a sad imamo jednog i u vezi. Po svemu sudeći, vratio se napadački tip fudbala u modu i fala ku.rcu da je završila era peglanja lopte i haramballa.MostarNeretva je napisao/la: ↑02 maj 2026, 20:12On i Alajbeg na terenu zajedno koja ce to biti suterska kanonada
Mahmic sa 21 god je standardan u Slovanu,.igra jaku ligu i uz jos jednu dobru sezonu ode on u jaci klub sigurno. Danas odigrao odlicno protiv Sparte Prag koja je prva na tabeli..plus postigao eurogol.
Sljedeću protiv Memića, bit ce zanimljivo.
Ne bi bilo lose da ga od sljedece sezone gledamo u Pragu
-
Edincapitano
- Kontakt:
Da ode na SP i odigra solidno, eto ga u top 5 ligi Evrope.
Besic otisao iz mrtve madjarske u Everton zbog jedne dobre utakmice protiv Argentine, SP je nesto skroz drugacije, jedna-dvije dobre tekme i ti ode u solidan klub.
-
Edincapitano
- Kontakt: