Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
General505
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
I samo se radi, radi i ne staje, i bice spektakla
Nikad više Bosna nece biti slaba !!!
Jel to uskoro možemo očekivati još lijepih vijesti?General505 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 00:14I samo se radi, radi i ne staje, i bice spektakla
Da nije igrac PGeneral505 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 00:14I samo se radi, radi i ne staje, i bice spektakla
Ovom bih momentalno obecao mjesto u avionu za Ameriku i mirna srca ostavio jednog od Karica/Gazibegovica kod kuce. To je mozda jedini nacin da ga ugrabimo od Srba, jer ce mu oni vjerovatno vec od naredne sezone redovno slati pozive posto ko ni mi nemaju neke lijeve bekove. Mali je bolestan potencijal, a mi osim Dedica i nemamo neki zalog za buducnost na bekovskim pozicijama. S njima dvojicom bismo bili mirni za narednih 10-15 godina.
to bi bilo stvarno veliko pojacanje ali dok je u CZ nemoguce jeGhuraba je napisao/la: ↑03 maj 2026, 00:59Ovom bih momentalno obecao mjesto u avionu za Ameriku i mirna srca ostavio jednog od Karica/Gazibegovica kod kuce. To je mozda jedini nacin da ga ugrabimo od Srba, jer ce mu oni vjerovatno vec od naredne sezone redovno slati pozive posto ko ni mi nemaju neke lijeve bekove. Mali je bolestan potencijal, a mi osim Dedica i nemamo neki zalog za buducnost na bekovskim pozicijama. S njima dvojicom bismo bili mirni za narednih 10-15 godina.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Tako je. E sad, on je dio U-19 reprezentacije Srbije koja će igrati Euro ovog ljeta. Sad sam provjerio, Euro se igra od 28. juna do 11. jula, dakle manje više za vrijeme Svjetskog. On je standardan dio te ekipe, koja je, ruku na srce, dosta jaka (plasirala se ispred Engleske, Portugala i Poljske), te je moguće da će napraviti dobar rezultat na prvenstvu. To ga može lansirati dalje, da ga CZ proda za dobru lovu ovog ljeta u neki top klub. Sa A selekcijom Srbije može igrati zvanični meč tek na jesen u ligi nacija. Hoću reći, vrlo je vjerovatno da će do Lige nacija već biti u inostranstvu. Tada ga možemo ganjati.SanaBosna je napisao/la: ↑03 maj 2026, 01:01to bi bilo stvarno veliko pojacanje ali dok je u CZ nemoguce jeGhuraba je napisao/la: ↑03 maj 2026, 00:59Ovom bih momentalno obecao mjesto u avionu za Ameriku i mirna srca ostavio jednog od Karica/Gazibegovica kod kuce. To je mozda jedini nacin da ga ugrabimo od Srba, jer ce mu oni vjerovatno vec od naredne sezone redovno slati pozive posto ko ni mi nemaju neke lijeve bekove. Mali je bolestan potencijal, a mi osim Dedica i nemamo neki zalog za buducnost na bekovskim pozicijama. S njima dvojicom bismo bili mirni za narednih 10-15 godina.
E sad, on nije Sandžaklija. Iz Loznice je i čini mi se da je Rom, a ne Bošnjak. Ponavljam, čini mi se. Ima tu dosta upitnika. Ono što sam online uspio vidjeti, momak je sav u fazonu Srbija otadžbina itd. E sad, jel to gluma jer igra za FK Četnik ili ne, ne znam. Baždar je govorio isto sve dok se nije uhvatio noge iz Partizana, pa odmah prešao za nas da igra. Činjenica je da je srpski fudbal u ozbiljnom sunovratu. Ljudi nemaju ni predsjednika saveza, politika sve kroji, nema nikakvog naboja i ambijenta, A reprezentacija je manje-više užasna. Valjalo bi to iskoristiti, ako postoji ikakva šansa, jer u svijetu u kojem su vrhunski bekovi - a naročito lijevi - rijetki kao kiša u Sahari, Avdić je suho zlato. On će gotovo sigurno kad-tad završiti u nekom Bayernu, Unitedu, Atletico Madridu itd. Nadam se da Spaha radi iza kulisa.
Nema se šta očekivati od njega. Pored imena Adem koje se veže sa Bošnjacima nema nikakve veze s Bošnjacima i Bosnom. On da je Bošnjak ne bi mogao prismrditi CZ iz svima nama poznatih razloga.
Bas zato sto nema nikakve veze s Bosnom sam i napisao da bih mu odmah ponudio mjesto u avionu za Ameriku, jer mislim da bi to bio mozda jedini nacin da ga pridobijemo. Ne ocekujem da tu ima ikakvog patriotskog osjecaja prema Bosni samo zbog cinjenice da je mali musliman (sto npr. ne vazi za dobar dio Sandzaklija). Ako mu otac ima nas pasos, onda on teoretski moze igrati za nas, a veze s nasom zemljom ima haman ko i Janelt.
Bas zato sto nema nikakve veze sa bosnom ne treba igrati za nas. On je rom iz srbije, to sto je musliman ne znaci apsolutno nista. Ljudi u sandzaku sebe nazivaju bosnjacima, i imaju duhovnu povezanost sa bosnom jer su bili dio iste 600 godina a ogromna vecina su porijeklom iz bosne.Ghuraba je napisao/la: ↑03 maj 2026, 04:49Bas zato sto nema nikakve veze s Bosnom sam i napisao da bih mu odmah ponudio mjesto u avionu za Ameriku, jer mislim da bi to bio mozda jedini nacin da ga pridobijemo. Ne ocekujem da tu ima ikakvog patriotskog osjecaja prema Bosni samo zbog cinjenice da je mali musliman (sto npr. ne vazi za dobar dio Sandzaklija). Ako mu otac ima nas pasos, onda on teoretski moze igrati za nas, a veze s nasom zemljom ima haman ko i Janelt.
Adem nije sandzaklija niti ima bilo kakve veze s nama niti uopste lici na bosnjaka. Neka hvala.
Hadzimujovic je vec druga stvar I bilo bi idealno njega pridobiti ne za svjetsko nego za ligu nacija
I Romi su narod iz Bosne. musliman rom treba da igra za Bosnu, eto za četnike treba.
Obnovili smo im goricu trebaju biti zahvalni i oduziti se domovini.
Koliko sam im starog željeza dao i akumulatora moraju igrati za nas.
Rasid je fin čiča, redovan u džematu.
Obnovili smo im goricu trebaju biti zahvalni i oduziti se domovini.
Koliko sam im starog željeza dao i akumulatora moraju igrati za nas.
Rasid je fin čiča, redovan u džematu.
Ovaj Adem Avdic nema sanse da je cigan.
https://www.instagram.com/avdicrasid/
Ni otac Rasid a ni majka ne lice na cigane. Ako i ima neke veze otac sa ciganima onda je to isti slucaj ko Saban Saulic. Znaci nisu cigani nego su ostali zivjeti u Srbiji nakoj sto su protjerali sve Bosnjake u Bosnu jer su se izjasnili kao cigani muslimani pa je tako nastao naziv “bijeli cigan”. Dakle izmedju ovog Rasida Avdica i Bosnjacima iz Podrinja nema nikakve razlike.
Ni otac Rasid a ni majka ne lice na cigane. Ako i ima neke veze otac sa ciganima onda je to isti slucaj ko Saban Saulic. Znaci nisu cigani nego su ostali zivjeti u Srbiji nakoj sto su protjerali sve Bosnjake u Bosnu jer su se izjasnili kao cigani muslimani pa je tako nastao naziv “bijeli cigan”. Dakle izmedju ovog Rasida Avdica i Bosnjacima iz Podrinja nema nikakve razlike.
Zadnja izmjena: D97, dana/u 03 maj 2026, 09:05, ukupno mijenjano 1 put.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ne znam da li je neko spominjao, ali da ostane zabiljezeno…Bristric igra odlicnu sezonu, nadam se da mu nije kasno da se probije, bas moderan profil napadaca, brz, jak, ne prestaje sa pressingom.
-
General505
- Kontakt:
Normus90 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 00:26Jel to uskoro možemo očekivati još lijepih vijesti?General505 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 00:14I samo se radi, radi i ne staje, i bice spektakla
Ne moze zabiti na ragbi go. Karinas obicni. Trkaća kokos. Demirovic sa ali expresa.marlostanf1eld je napisao/la: ↑03 maj 2026, 10:03Ne znam da li je neko spominjao, ali da ostane zabiljezeno…Bristric igra odlicnu sezonu, nadam se da mu nije kasno da se probije, bas moderan profil napadaca, brz, jak, ne prestaje sa pressingom.
120% Romi, barem po slikama. Ako ti ne liče na Rome, onda ih nisi vidio nikadaD97 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 09:02Ovaj Adem Avdic nema sanse da je cigan.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Ovaj mali Edin Biber izgleda kao top talenat. Je li se zna šta o njemu?
Neki dan asistirao portiv Dortmunda u19
Mene najvise fascinira Niko Ilicevic koji sa 15 godina igra za Frankfurt u19 i jucer je ponovo zabio
Ne znam je li mu porijeklo iz BiH, al mali je super talenat kojeg vec trazs veliki klubovi

Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Micron, Omerta1921 i 16 gostiju.