Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako je smorio ovaj komentator s pricom da jos uvijek nisu obezbijedili ulazak u BL i jos je to ponovio 765x.
Iskreno, ja bih najradije da Edin u preostale dvije utakmice ne odigra ni minute, ali pretpostavljam da ni on ni Muslic ne razmisljaju tako. Bila bi nenormalna steta da radi nekih nebitnih utakmica propusti prvenstvo koje mu je kruna karijere.
Iskreno, ja bih najradije da Edin u preostale dvije utakmice ne odigra ni minute, ali pretpostavljam da ni on ni Muslic ne razmisljaju tako. Bila bi nenormalna steta da radi nekih nebitnih utakmica propusti prvenstvo koje mu je kruna karijere.
- Beduin
- Kontakt:
J3beno je i igrati ovakvu utakmicu gdje pred svojim navijacima trebas i zelis ovjeriti povratak u BL. Odatle i ovako tvrda, odmjerena partija igraca Schalkea, vidi se taj grc i oprez.
Ono najbitnije po nas je da su osigurali Bundes ligu pa se ne moraju cijediti nasi igraci do kraja sezone. A lijepo je imati i naseg trenera tamo. Svaka cast Muslicu i igracima.
Ono najbitnije po nas je da su osigurali Bundes ligu pa se ne moraju cijediti nasi igraci do kraja sezone. A lijepo je imati i naseg trenera tamo. Svaka cast Muslicu i igracima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sada bundesliga, najvise bih zbog Edina volio da i Wolfsburg ostane pa da vidimo kakav ce docek imati na VW Areni u Wolfsburgu.
A s druge strane, ako Wolfsburg ostane to znaci da StPauli i Vasilj idu u cvajtu. Tesko dva dobra spojiti
A s druge strane, ako Wolfsburg ostane to znaci da StPauli i Vasilj idu u cvajtu. Tesko dva dobra spojiti
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Koliko god bi bila lijepa priča da igra Bundesligu iduće sezone, toliko mislim da bi bila još ljepša da se oprosti u ovako lijepoj atmosferi - uveo si Schalke u Bundes i ideš na SP sa domovinom. Može li ljepši zadnji ples? Mišljenja sam da se treba oprostiti na vrhuncu, a ne cijediti se do zadnjih granica. Čovjek već dugo kuburi s leđima i mislim da bi mu bila patnja još jedna sezona…
Čestitke na promociji!
Čestitke na promociji!
Zadnja izmjena: Coolpanda24, dana/u 02 maj 2026, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ukoliko zabije za Schalke u decembru postace najstariji strijelac u historiji bundeslige
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- akisarajevo92
- Kontakt:
neka ispadne p3derski St Pauli, od gotivnog kluba pretvorise se u hodajaci LGBT karavan
Vasilj ce se svakako prodati negdje
Don't believe the hype.
Nece ga imat jer ovi idu u Cvajtu. Zasluzeno.
Mora se Schalke ozbiljno pojacat inace ce ekspresno nazad.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Negdje sam procitao da je Wolfsburg 5. po vrijednosti igraca u Bundesligi, nakon Bayerna, Bayera, Dortmunda, Leipziga. Ali dzaba sve kad kao tim ne funkcionisu
Rece Edin da ce nakon SP sjesti da pricaju i osmijeh 
Sve su prilike da ce još bar sezonu odraditi

Sve su prilike da ce još bar sezonu odraditi
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma realno patnja. Nadam se da neće. Ovo je idealno za pozitivan kraj karijere. Moglo je sve završiti drugačije u Firenci.
Prva sezona nakon povratka u bundesligu je teška. Odraditi SP i oprostiti se.
4-IN-A-ROW
Kako je krenulo ljiljanima ce se ogrnuti
Mozda covjek doso sebi
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ako su ljiljani ikome donijeli dobrog u zivotu to je Nikola Katic. Taj covjek da nije upoznao ovih par bosnjaka bi vjerovatno igrao u nekoj belgijskoj ligi.
Danas,zahvaljujuci prvenstveno Mironu pa onda i Edinu i ostaloj klapi,igra SP i slijedecu sezonu BL.
Nije ni cudo sto onako pjeva. I ja bih da mi neko karijeru spasi
Danas,zahvaljujuci prvenstveno Mironu pa onda i Edinu i ostaloj klapi,igra SP i slijedecu sezonu BL.
Nije ni cudo sto onako pjeva. I ja bih da mi neko karijeru spasi
Oproštaj od repke nakon SP-a i još jedna sezona u Bundeski zbog Mirona i to je to
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
nece on repku nikad odjaviti dok igra klupski fudbal.
ubijedjen sam da ce odigrati sezonu za salke, a onda imati zelju i za euro 2028 da tu zavrsi karijeru:-)
ubijedjen sam da ce odigrati sezonu za salke, a onda imati zelju i za euro 2028 da tu zavrsi karijeru:-)
Steta je samo sto Dzeka nikad nije bio taj kalibar za najvece klubove tipa Real, United, Bauern (kao Mandzukic npr.), Barka itd. Ovako je morao igrati u raspaloj Romi, Fiorentini ili drugoligasu Schalkeu.
No dobro, Mandzo je ipak carobnjak.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, jasmin10, PrijedorCarsija i 57 gostiju.