Tuga za malog Rija sto je u nasem klubu s ovom ojebinom na klupi
Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Celavi autisticar
Gakpo hat trick 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
E zamisli potrosis pola milijarde i tim i klupa ti ovako izgledaju 
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Krv mu yebem i taktiku pored 2 beka Frimponga i Gomeza nama RB igra Jones,pored Chiese i Ria nama po krilima igra Wirtz i yebeni Frimpong.Nije da su to neki klasni al za ove trenutno na tim pozicijam itekako jesu,a ovu kljusinu u vrhu napada ne treba ni komentarisat kakav udarac glavom maloprije
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ide osveta za 7:0 
Pickast sastav i evo obija mu se o glavuLiverpoolREDS je napisao/la: ↑03 maj 2026, 16:43Krv mu yebem i taktiku pored 2 beka Frimponga i Gomeza nama RB igra Jones,pored Chiese i Ria nama po krilima igra Wirtz i yebeni Frimpong.Nije da su to neki klasni al za ove trenutno na tim pozicijam itekako jesu,a ovu kljusinu u vrhu napada ne treba ni komentarisat kakav udarac glavom maloprije
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jos 3 utakmice do kraja sezone 
Arne hajde idi molim te
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
E da Bog da poluvrijeme ne doceku se•em ti se u usta celavi. Prije 20 kola je trebao otkaz dobiti, kakav li njega Konakovic gura da mi je znati
Citav svijet okrenut direktnom i brzom fudbalu i presingu, samo ovaj sokrat u 2026. tezi ka sto manje trcanja i sto vise posjeda lopte i peljanja u krug. Od toga je i pep pobjegao...
Kompletiran double, prvi guzicom a drugi penisom
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Prije ce umrt nego otkaz dobit mater **** holandsku,dabogda te lalama posipali po grobu ujutro
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Poceli nam igraci hodati ko paraplegicari, gledaj ovog Konatea kako hoda
Ne mozes sansu stvorit ovoj odbrani
Mi nemamo igrača koji će dati gol danas. Tako da se nadam da United neće dati više od ova 2.
Samo nek ne treniraju i putuju s familijama izmedju utakmica
Obožavam ove naše napade gdje se sve svede na to da se lopta daje desno ovom cirkuzantu Frimpongu i on se saplete o nju. Absolute Cinema.
- jasonstatham
- Kontakt:
Sve vam jadno hebem. Kad vas ovaj jad od Uniteda školuje, na šta ste spali, pizda vam materina nesposobna, preplaćena.
Dajte im svima 20 mil evra po sezoni, zaslužili su. Kakva hrpa kretena.
Dajte im svima 20 mil evra po sezoni, zaslužili su. Kakva hrpa kretena.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.