English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kakvi delegati u pm, Lammens u stilu Onane. United sa loptom ne zna ništa, bilo ko da ih pritisne, daće gol.
Strasno
- Marsal
- Kontakt:
Yebem li ti Artetu majku od koga si ti izgubio kod kuće.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dvije bivse ekipe se takmice ko ce se gore pokazati.
Mulac mora dobit pedalu...mirno gleda kako mu se raspada ekipa.
Utd je zasluženo dobio tu utakmicu.
Ovdje ipak pokazuju da nisi dovoljno zreli još i da je s druge strane Liverpool. U ovim nekim situacijama nikad nije gotovo. Fali nam kvaliteta još na nekim pozicijama i mislim da Carrick ne može biti trajno rješenje na klupi.
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Pa nije bas u sampionska ekipu,Bez Diaza,Trenta pa i Jote svi su oni imali ogromnu ulogu u osvajanju titule .Nema se sta pricat o ovom Ten Hagu taj je uspio svakom ogadit fudbal ko iole prati Liverpool.Da pogledas 3 tekme zaredom Liverpoola ogadio bi ti gledanje bez obzira za koga navijas
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odlican derbi, uljepsali su mi nedjelju. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Shategabri
- Kontakt:
Florina dobra danas. Jasno je da je bolje sto su njega doveli a pustili Diaza.
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Ovaj mladjahni Rio u Liverpoolu je nivo Maduekea.
Prodje dvojicu i izadje s loptom u gol out.
Prodje dvojicu i izadje s loptom u gol out.
Baš baš rijetka pacovčina
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Bruno je igrač od strasti koji gine za klub. Moguće da je bilo za crveni, ali dabogda svi imali igrača kao što je on u ekipi.
Ma sta ja znam nije meni za crveni ali i ne bi volio njega u ekipi jer s njim moraš imati dvije svjetske klase u sredini da kupe sve Iza njega inace je propuh i takva ekipa ne može uzeti titulu.
Nije ni meni za crveni, al' nakon ovakvog starta ti ustaješ i praviš se budala, mašeš rukama kao nisam ga tako.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
sretan rođendan jednom od najboljih igrača koji su ikad kročili u EPL, bez da se računaju golovi i asistencije, uz jednu od najhladnijih fotografija bez svrhe ikad
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
United se vraća u LP, apsolutno zasluženo. Dobro su se pokazali nakon nove godine
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ma mislim, čovjek u 90.min ganja loptu kao da je zadnja u njegovom životu je odlika “gladnih” i velikih igrača. Nekada previše strastven, arogantan protivniku, ali to je sve fudbal. Činjenica je da igra (moguće) historijsku sezonu i da je kroz sve ove godine konstantan - tu nema dileme, top klasa od igrača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.