Bvsic ili brundo ker?
uloguj se nije sramota
Trepni ako nisi banovan
Bvsic ili brundo ker?
Što se izvlačenja tiče, samo su se kosti nedužnih civila izvlačile 30 godina nakon rata koji su u zemlji zbog zločina vašeg pampers generala. I danas se izvlače. Navijačka prepucavanja su jedno a javno veličanje ratnih zločinaca što ti po ovom forumu sa par svojih guznih havera radiš je drugo. Jedino u čemu se slažemo je da na ovom forumu moderacija ne postoji, jer da postoji već odavno bi vam bila taraba bila. Sramite se. Idete na smetljište kao i ovo cvijeće za zločince i agresore koji su došli ubijati pa plakali....

Koga sam JA i gdje velicao? Posto znas, molim te navedi bar vrijeme kada sam to radio a najbolje postSamLake je napisao/la: ↑03 maj 2026, 19:37Što se izvlačenja tiče, samo su se kosti nedužnih civila izvlačile 30 godina nakon rata koji su u zemlji zbog zločina vašeg pampers generala. I danas se izvlače. Navijačka prepucavanja su jedno a javno veličanje ratnih zločinaca što ti po ovom forumu sa par svojih guznih havera radiš je drugo. Jedino u čemu se slažemo je da na ovom forumu moderacija ne postoji, jer da postoji već odavno bi vam bila taraba bila. Sramite se. Idete na smetljište kao i ovo cvijeće za zločince i agresore koji su došli ubijati pa plakali....![]()
![]()
A mozda je to Nihad Ljajic?
Trenutno korisnika/ca: worchester, Zigazaga i 18 gostiju.