FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MokraKifla
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vazda nas nesto vuku za zivce pa se mi u belaje uvlacimo kako bi volio da mi nekad imamo taj fudbalski bezobrazluk na koji nas vazda svako uzima...
Sreca pa je kraj sezone, ne mozemo ni gore ni dole. Ovo je veceras mario sve fulio
Nisi brate.MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 maj 2026, 19:39Ako si se nesto zayebavao i ako sam ja zbog toga ispao glup na forumu, fizički obračun ne ginetabba77 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 19:21![]()
MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 maj 2026, 19:10
https://sportsport.ba/fudbal/derbi-sara ... olo/521357
Evo ga brate, ali nama ni Al Khelafi ne može pomoći da dodje.
Hvala brate.![]()
Nikad poraz, samo lekcija.
Ovo skandiranje sa tribina Koševa je čisti promašaj. Zamislite kako je sad Cimirotu i ostalim Srbima u FK Sarajevo. Ovo nije vidjelo patriotizma, postajemo isti kao i oni i to je velika greška.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ovaj Amer Horsas defitnitvno novi komadant brigade Mesa Selimović. Ne bih ništa dalje spominjao. Zasluženo vode sa sudijom ili bez sudije. Penal je bio čist
-
johntravolta123
- Kontakt:
Cetnik i Srbin nije isto !
Nemojte da se vracamo na temu koja je bila i za kosarkasku tekmu repke u Skenderiji i dosta je vise tih sto glume FGR
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Ako se Cimirot i ostali srbi u klubu osjecaju kao cetnici nimalo mi ih nije zao. Sportski pozdrav merhametli balijo fgrovska. Sa cetnicima na noz i nikako drugacije.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- Shategabri
- Kontakt:
I kako to rijesiti? Nikako.
To ti je slika i prilika tribina.
Nastavi li se ovako, ostace par stotina psovaca iduce sezone.
Koševo Zapad
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Kakve veze Cimi i ostali srbi imaju sa četnicima? Što bi se osjećali povrijeđenima?
SARAJEVO SIAMO NOI
- Shategabri
- Kontakt:
Yebo cetnike, sta cemo s klubom?DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 20:26Ako se Cimirot i ostali srbi u klubu osjecaju kao cetnici nimalo mi ih nije zao. Sportski pozdrav merhametli balijo fgrovska. Sa cetnicima na noz i nikako drugacije.
Opet remont na ljeto. I opet **** od sezone.
Koševo Zapad
CRVENI KARTON HIROSU 100%
Ignjatkov nije fudbaler, sve je lopte njima predao još i penal napravio.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Probat bar bod iscupati do kraja , i onda u prijedor rudaru nadati se bodovima, ali prvo vcs probati pozitivan rezultat izvuci.
Prvo poluvrijeme cista nula iskreno hiros ih izbaca ondje ko djecu malu, i ignjatov bez bozga, vecini se zahvaliti kad se sezona zavrsi …..
Prvo poluvrijeme cista nula iskreno hiros ih izbaca ondje ko djecu malu, i ignjatov bez bozga, vecini se zahvaliti kad se sezona zavrsi …..
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Od Ignatkova se na silu pravi fudbaler.
Ignatkova proglasiše mega giga talentom a dečko mrtvi prosjek, otkako je počeo igrati ništa konkretno nije uradio ni prema naprijed ni nazad
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Vadi Menala sve mu …
Ako lešinare boli **** što bi nas zanimalo? Ne brani ti niko očigledno da se dereš Naser Orić čim je ime pampers generala dozboljeno.johntravolta123 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 20:25Cetnik i Srbin nije isto !
Nemojte da se vracamo na temu koja je bila i za kosarkasku tekmu repke u Skenderiji i dosta je vise tih sto glume FGR
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
- Shategabri
- Kontakt:
Slabo igramo ali sudac unosi dodatnu nervozu sa faulima za Borac. Lošije krilo od Menala nije igralo u Sarajevu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 73 gosta.