English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ekipa kojoj igra retardirani Sancho zaslužuje da izgubi sve utakmice.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kakve su ovo igrice u premiershipu
Villa centra ne moze prec kuci protiv Tottenhama
- Wilshere10
- Kontakt:
Arsenal treba krenuti po Gravenberša i Floa. Cijena njih dvojica skupa je trenutno 55 miliona a mogu pomoci s klupe u odbrani titula u CL i PL. 
Pa igraju uzvrat EL u cetvrtak, nisu imali nebitniju utakmicu od ove danas. A i tottenham igra fino pod zerbijem do sad.tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 20:44Kakve su ovo igrice u premiershipu![]()
žao mi Wirtzya
Strasno kad te raspali Tottenham kuci ovako naguzi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Marsal
- Kontakt:
Ako u zadnjem kolu Cityu bude trebalo 7:0 protiv Ville, Drakula će se pobrinut da prime 8 i onda će osvojit EL.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Pensioner26
- Kontakt:
A opcija da na kraju ipak Forrest ispadne? Bilo bi nekako najpoštenije. 
Emery uvijek bio qrčina, Cityu će gaće skinuti.
Nadam se da ih Notingem izbacuje u četvrtak da im se gaće malo zatresu.
Nadam se da ih Notingem izbacuje u četvrtak da im se gaće malo zatresu.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Tako je. Ispadnu li u četvrtak gaće im se tresu. Ali njihova sreća imaju Burnley sljedeće kolo a Bournemouth ima gadan raspored do kraja tako da LP je poprilično zaključan
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Liverpool za lošu sezonu se može zahvaliti Slotu i Richard Hughesu,ovaj duo je kreirao katastrofalnu transfer politiku.Početak kraja je krenuo sa neproduživanjem ugovora Diazu i Arnoldu a na ovo kad dodaš pad Salaha koji je uz Diaza vukli ovaj tim bez njih dobiješ sezonu iz noćnih mora.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ArtemisFowl
- Kontakt:
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Mislim da je ocito bilo da ce Tottenham pobjediti Aston Villu,određeno je da West Ham ispadne iz lige.
Aston Villa nikad nije ovako lose igrala utakmicu,namješteno apsolutno.
Šteta za West Ham nisu zasluzili ispadanje,imali su dosta dobrih rezultata u posljednje vrijeme.
West Hamu treba čudo da pobjedi Arsenal,osvoji makar bod protiv Newcastlea, i pobjedi Leedsa,a da Nottingham izgubi svoje utakmice,teško.....
Šteta za West Ham nisu zasluzili ispadanje,imali su dosta dobrih rezultata u posljednje vrijeme.
West Hamu treba čudo da pobjedi Arsenal,osvoji makar bod protiv Newcastlea, i pobjedi Leedsa,a da Nottingham izgubi svoje utakmice,teško.....
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
United na 3 pobjede u nizu, Sunderland i Forrest za šišanje
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Bila je neka najezda u septembru, nešto odjednom osvježiloArtemisFowl je napisao/la: ↑04 maj 2026, 08:18idi pogledaj na temu bundesliga ima li ijedan navijač otočkih ekipa![]()
Biće preopasni sljedece sezone s jednom utakmicom sedmicno. Ako opstanu.
Aston Villa je gotovo sigurno obezbijedila minimalno 5. mjesto, koje vodi u Ligu prvaka.Amirutah1988 je napisao/la: ↑04 maj 2026, 08:20Mislim da je ocito bilo da ce Tottenham pobjediti Aston Villu,određeno je da West Ham ispadne iz lige.
Imaju puno važniju utakmicu u četvrtak, tako da im je ova protiv Spursa bila gotovo nebitna. Nema tu nikakve namještaljke.
A dodatno, Aston Villa čitavu sezonu igra za ku*ac, ali je tu gdje jeste zato što Chelsea i ova ostala sitna buranija igraju još gore.
Pitanje je da li bi pobijedili i da im je utakmica bila bitnija.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ma ostat ce nazalost.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Aston Villa je cetvrta domacinska ekipa,u prvom poluvremenu nisu uputili nijedan udarac prema golu!!!jose je napisao/la: ↑04 maj 2026, 09:55Aston Villa je gotovo sigurno obezbijedila minimalno 5. mjesto, koje vodi u Ligu prvaka.Amirutah1988 je napisao/la: ↑04 maj 2026, 08:20Mislim da je ocito bilo da ce Tottenham pobjediti Aston Villu,određeno je da West Ham ispadne iz lige.
Imaju puno važniju utakmicu u četvrtak, tako da im je ova protiv Spursa bila gotovo nebitna. Nema tu nikakve namještaljke.
A dodatno, Aston Villa čitavu sezonu igra za ku*ac, ali je tu gdje jeste zato što Chelsea i ova ostala sitna buranija igraju još gore.
Pitanje je da li bi pobijedili i da im je utakmica bila bitnija.
Počeli su slabije igrati negdje sredinom marta,to pripisujem zbog Europske lige,ali ovo je sigurno namješteno,pobjeda Tottenhama,u to sam ubjeđen.
Dakle ako neki timovi osiguraju određeno mjesto i plasman u određeno takmicenje za narednu sezonu,3-4 kola do kraja trebaju pustiti timovima poput Tottenhama,gdje je tu regularnost???
Odjednom Tottenham se probudio i počeo igrati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.