Premijer liga BiH - aktuelno
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Realno oprostio im crveni , kad se zavrsi tekma, nek odu do vara i pofanflaju male svacije fuxice
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 03 maj 2026, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
U moru qurobolje iz kola u kolo, ova reakcija mozda govori da nekome nesto znaci kad zajebe. Pa cak da mi je drago ali da je pretjerano za oko pogotovo s strane jest.Virtu4l je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:15KosevoZove je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:14Ne seri **** te borac a ti borac virto, ti znas odlicno da se njima ide niz dlaku od samog starta i ne mozes igrati sa njima donji si svakako.
Nema to veze druže sa ovim što ja pišem.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Borac izdominirao Sarajevo. Ne znam sta se ko buni. Ovo sad divljacko ponasanje pojedinih igraca je cisto iz hira nekog jer ne mogu sazvakati da su popisani i da je Borac sampion.
Ja recimo dugo na kosevu nisam vidio da Borac igra visoki presing na igrace sarajeva u jednom momentu, i da se ovi pogube.. to ne pamtim kad je i da li je bilo.
Ja recimo dugo na kosevu nisam vidio da Borac igra visoki presing na igrace sarajeva u jednom momentu, i da se ovi pogube.. to ne pamtim kad je i da li je bilo.
- Shategabri
- Kontakt:
Nije vise ni bitno.bhsport je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:16Isto je bilo Santosu protiv Borca. Identicno.Shategabri je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:10Ako gledas samo ovu utakmicu, udara ga i provocira Sanicanin od pocetka utakmice, cak je i kamera uhvatila par momenata. Sta je onda on?
I ovdje lik ga cupa za dres, otreses go.vno i dobijes crveni.
Al dobro, sudijski kriterij kakav gledamo cijelu sezonu.
Startovi i ponašanje Ivaniševica je za Pionirske doline.
I sada oprosten crveni Kupresaku, otvoren djon u koljeno.
Kako Santos udara reklame, ovo mora ici jaca suspenzija.
Mi smo sezonu svakako zavrsili i prije ove utakmice.
Pitanje je kako dalje?
Opet iduce sezone gledati ovaj cirkus?
Koševo Zapad
-
sakahuligana
- Kontakt:
I gora su se cupanja desavala pa igrac stane digne ruke i trazi faul ili u drugom slucaju padne , a uzvracat guranjem i udaranjem u lice je cist crveni i krajLondonBlues je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:14Ne kazem ja da su sarajevski mediji objektivni, ali druze nisi ni ti objektivan. Od onog crvenog u Mostaru mogu ti 5 identicnih situacija postavit od cega su 3 prosle sa zutim 2 bez zutog.Combattente87 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:09Combat se odjavljuje sa foruma do evrope !LondonBlues je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:06Ko ce sad naredna 2 dana citat Combattente i njegove sastave o pravilima zasto je bio crveni.
Svakako idu bombastični naslovi objektivnih sarajevskih medija koji će da nahrane ovce![]()
Carlos jest zasluzio crveni zbog udaranja rukom po vratu, ali do tog nije trebalo doci uopce jer je sudija trebo faul svirat prije toga pustio je 3-4 sekunde da ga vuce, ajmo realno ovdje 70% nas bi ga isto onako otreslo sa sebe.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
broj6
Re: FK Sarajevo
Post 03 maj 2026, 21:08
Iz kola u kolo sudije pustaju sve startove na Carlosu. Igraci se odbijaju od njega,sviraju mu se faulovi. Povlacenja s ledja, provociranja i udaranja se svima tolerisu i momku puca film
sve degenerici kod njih, pravdaju Carlosa i njegovo ponasanje, kae kapitenskaaa
Re: FK Sarajevo
Post 03 maj 2026, 21:08
Iz kola u kolo sudije pustaju sve startove na Carlosu. Igraci se odbijaju od njega,sviraju mu se faulovi. Povlacenja s ledja, provociranja i udaranja se svima tolerisu i momku puca film
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 03 maj 2026, 21:22, ukupno mijenjano 3 puta.
-
ultrazonfa
- Kontakt:
Svi sarajevski mangupi i ostala ćarsijska rajaa, ove sezone,nasem Borcu izduvase jaja…**** balijee
Ocito da je tako jer nas Colpa koci u FS KS.Shategabri je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:19Nije vise ni bitno.bhsport je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:16Isto je bilo Santosu protiv Borca. Identicno.Shategabri je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:10
Ako gledas samo ovu utakmicu, udara ga i provocira Sanicanin od pocetka utakmice, cak je i kamera uhvatila par momenata. Sta je onda on?
Pitanje je kako dalje?
Ne mozemo ni njega rijesiti a kamoli ove sto godinama haraju Bevandu i Vicu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Combattente87
- Kontakt:
Nike ni počela naredna sezona, a već kukateShategabri je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:19Nije vise ni bitno.bhsport je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:16Isto je bilo Santosu protiv Borca. Identicno.Shategabri je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:10
Ako gledas samo ovu utakmicu, udara ga i provocira Sanicanin od pocetka utakmice, cak je i kamera uhvatila par momenata. Sta je onda on?
Pitanje je kako dalje?
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Sve vas treba poklat cetnici, abd sljedeci put vas nece ameri i dejton spasit ko zadnji put
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- Shategabri
- Kontakt:
Sve super, al ovako losem Sarajevu, pogotovo zadnja linija, nisu uspjeli dati gol iz igre.Resolute je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:19Borac izdominirao Sarajevo. Ne znam sta se ko buni. Ovo sad divljacko ponasanje pojedinih igraca je cisto iz hira nekog jer ne mogu sazvakati da su popisani i da je Borac sampion.
Rekoh vec, cinjenica da je Borac bolja ekipa, al eto opet se mora praviti sudijski cirkus.
Koševo Zapad
-
KosevoZove
- Kontakt:
ultrazonfa je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:21Svi sarajevski mangupi i ostala ćarsijska rajaa, ove sezone,nasem Borcu izduvase jaja…**** balijee
**** te balije sve i nabijemo te na tuki!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Gledaj ih molim te sto zure, sto su se sticali da daju go Borcu, da im otkinu bodove hahahahahah
- Shategabri
- Kontakt:
Cinjenice.Combattente87 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:22Nike ni počela naredna sezona, a već kukateShategabri je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:19Nije vise ni bitno.
Pitanje je kako dalje?
Opet iduce sezone gledati ovaj cirkus?![]()
Poklopili ste i moze vam se.
Ne znam jedino jel red na Zrinjski naredne sezone?
Koševo Zapad
Dodijeljuje li se pehar veceras ili kako to ide?
Luka Menalo za ovo prima 20.000 eura mjesečno.

"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
Sogandolma21
- Kontakt:
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Daj postavite postove za Menala kako su svrshavali kad je dolazio
Smijali se nasoj muci, a stvarno su najveci ku rci
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 03 maj 2026, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.