PSG se ne brani čitavu utakmicu tako. Zadnjih 15-20 minuta su stajali u bloku svi blizu svog šesnaesterca. A i prije toga su znali svi stajati u bloku. U redu je sve to, ali kada presing ne uspije, oni i dalje ostanu na tim pozicijama. Što je besmisleno kad ti protivnik složi kontru.sljivo je napisao/la: ↑02 maj 2026, 18:36Kao da od jucer pratis fudbal la ne vidis sta je moguce uraditi u odredjenoj situaciji, pristupu i stilu. Kakvo crno vracanje nazad kad je plan da uzmes loptu odmah pri gubitku iste. Vidio si u BL, bajern, sad slagacu, uzima loptu nazad za 11 sekundi, a drugi najbolji za 5, 10 vise. Ne branimo se u bloku, pa da se vracmao nazad. I psg se isto brani, vidio si kako nam daju loptu u aut kod naseg gola, da bi presingom, igrac na igraca, odmah uzeli kod naseg gola i pravili napad tako. Vidio si kod gola dijaza da ni njihovih bekova nije bilo nigdje.
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Branit cemo se i mi tako ako Psg bude u zaostatku pa mora na silu uzet posjed. Tad ce naravno uzet posjed pa cemo mi stajati nazad, po sili prilika, vrebajuci tranziciju i kontre, a sve dok smo u zaostatku ili dok je nerijeseno mi idemo naprijed na nož. Mi trebamo da se nadamo samo da ne bude glupih crvenih, penala i da zabijamo sto budemo dobili od prilika. To je sve.
-
Bundesliga
- Kontakt:
To svakako, protiv PSG-a se nema šta čekati. Samo napad, jedino ako se bude u prednosti, po potrebi odbrana.sljivo je napisao/la:Branit cemo se i mi tako ako Psg bude u zaostatku pa mora na silu uzet posjed. Tad ce naravno uzet posjed pa cemo mi stajati nazad, po sili prilika, vrebajuci tranziciju i kontre, a sve dok smo u zaostatku ili dok je nerijeseno mi idemo naprijed na nož. Mi trebamo da se nadamo samo da ne bude glupih crvenih, penala i da zabijamo sto budemo dobili od prilika. To je sve.
I am not yet born; O hear me.
Čuj PSG na svojim pozicijama
Vidili smo gdje su bili kod četvrtog gola, Klicha pokušaj driblinga, Upa majstorski uzima lootu i daje Harriju, Diaz 1:1 i egzekucija. Sve to na 5:3 za PSG. Protiv majstora ponekad sve teorie padaju, Bayern je inače ove sezone mnogo golova dao posle presinga i nema sumnje da će u sredu igrati isto. Naravno da će “pametnjakovići” koji su skoro cijelu sezonu proveki u kanalizaciji glumiti stručnjake.
Bolje im bilo kad smo u a BL ostajali 20 bodova i igrali odbranu protiv Reala na petercu.
Manite se filozofiranja, jesu li svi bitni izašli zdravi sa terena 
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Danas je Arsenal odigrao najbolje poluvreme u sezoni (prvo). Izgleda vidjeli da je vrag odnio salu sa prvenstvom i da moraju jos nesto uraditi osim slobodnih udaraca. Ne sumnjam da ce proci Atletica i biti veoma opastan porotivnik u finalu (nadam se nama, ali sto kazu prvo skoci pa kazi hop). Kod nas je za sredu jedino pitanje koji dvojac od Stanisa, Laimer, Davies ce poceti, ostalo je poznato. Kazu da bi i Karl i Bischof mogli biti dostupni. Njima je Hakimi prilican hendikep, tesko je je nadomjestiti (po)najboljeg desnog beka na svijetu. Gledao sam mnoge velike utakmice Bayerna zadnjih nekoliko decenija, ali moram priznati da mi nikada nije bila jacha zelja da Bayern prodje, valjda zbog svih onih desavanja od Nike Kovaca, Zubala, Uhonje, pocetka sezone kad nam niko nije davao ozbiljne sanse...cak razmisljam da drmnem jednu dobru polovku na 10 ak minuta prije utakmice (regularna doza je tri 0.5 deca po poluvremenu), da malo pritisak popusti.
Nemoj nosit crne cipele i neće bit problema
Evo potvrđeno da ćemo i protiv PSG-a igrat u novim dresovima...auh pritisak valja dobit to u srijedu kako znamo i umijemo
- Centre forward
- Kontakt:
Beton. Meni se, generalno, kod adidasa ne svidja što su "podebljali" tri linije.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bijeli je jos bolji a tek crni.
Inace, za PSG su spremni svi osim Gnabrya.
Inace, za PSG su spremni svi osim Gnabrya.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sudi Portugalac što je čudno ako se zna da oni imaju 4-5 portugalaca. Šteta što naša Portugalska mašina nije tu
Eto mašine uskoro nazaj na Isar, valja ga opet nekome udomiti.
Pomalo čudno da se izabrao portugalski sudac, obzirom na 3 standardna i jedan u pričuvi Portugezo.
Vidim da je relativno mlad i neiskusan i da mu je ovo tek 15 partija u UCL.
Bayi dvaput sudio, gdje su naši upisali dvije pobjede.
- muhamedhulk
- Kontakt:
usao da vidim nove dresove kad ono ima dostava i za BiH. nisam to upratio. novi dresovi masno skupi, cca 320 KM solo dres.
ali zato ovaj aktuelni dres 120 KM solo. moglo bi se sta i naruciti, makar i ovaj koji od ove godine.
ali zato ovaj aktuelni dres 120 KM solo. moglo bi se sta i naruciti, makar i ovaj koji od ove godine.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ako ne dodje do pocetka utakmice otkazujem.muhamedhulk je napisao/la: ↑04 maj 2026, 21:01usao da vidim nove dresove kad ono ima dostava i za BiH. nisam to upratio. novi dresovi masno skupi, cca 320 KM solo dres.
ali zato ovaj aktuelni dres 120 KM solo. moglo bi se sta i naruciti, makar i ovaj koji od ove godine.![]()
Da se otprati i ova utakmica između mogućeg protivnika u finalu.
Koliko god Arsenal djelovao impresiorniji, radi prve faze takmičenja i same procjene favorita, mislim da bi nam evt. ulaskom u finale bio lakši protivnik nego Atleti.
Koliko god Arsenal djelovao impresiorniji, radi prve faze takmičenja i same procjene favorita, mislim da bi nam evt. ulaskom u finale bio lakši protivnik nego Atleti.
- Centre forward
- Kontakt:
To je tačno.
Medjutim po nekim prirodnim "zakonima" mogao bi neko od njih nekom frljokom i da osvoji ovo, ko god im bude protivnik u finalu. Arsen4l ima godina k'o Stonhendž a nisu digli pehar nikad. S druge strane, Atletico, gubio 3 ili 4 puta u finalima. Juve za sirotinju.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister