FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Proslavise je ljudi s navijacima na Kosevu, da je obrnuta situacija nama zbog sigurnosti ne bi dozvolili gostovanje
Ovo je taman nas domet, 3 mjesto
- trunks1946
- Kontakt:
Sto je kriminalan kad realno nema kvaliteta u ekipi + Mamić mu dovodi mlađe igrače da se prodaju dalje, Borac za klasu ima bolje igrače na stranu sto imaju poguranac od sudija svaku utakmicuKarloIvandic je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:27Bar je nadam se Mario bivsi. Kriminalan je iz kola u kolo
orde del male
Poveci skup invalida koji nose dres Sarajeva, da to Bog mili sacuva.
Al vise od toga boli da je bošnjo glup ko qurac i da je dozvolio da njihovi navijaci docekaju kraj utakmice i slave titulu na Kosevu. Znas kad bi nas pustili do kraja utakmice u BL da slavimo titulu...NIKAD
E kad smo tako glupi nastavite da nas yebete mozemo mi jos da primimo u bulju nije nam dosta.
Al vise od toga boli da je bošnjo glup ko qurac i da je dozvolio da njihovi navijaci docekaju kraj utakmice i slave titulu na Kosevu. Znas kad bi nas pustili do kraja utakmice u BL da slavimo titulu...NIKAD
E kad smo tako glupi nastavite da nas yebete mozemo mi jos da primimo u bulju nije nam dosta.
Ivanisevicu jedino prolazna za borbenost!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sutra na poslu meni ne bi dočekali Cvitanović i njegovi kompanjoni iz stručnog štaba. Ovo je sramota šta čovjek radi, tj. ne radi. Bez igre, bez ikakvog smisla na bilo kojem dijelu terena nakon gotovo 6-7 mjeseci rada. Sramota.
Bralić, Maroodza, Mujkić, Ivanišević, Ignatkov očaj.. no to su njegovi puleni i moraju igrati, sklonio je pola ekipe da se oni razigraju.
Bralić, Maroodza, Mujkić, Ivanišević, Ignatkov očaj.. no to su njegovi puleni i moraju igrati, sklonio je pola ekipe da se oni razigraju.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Napušite se kurca Mario,Zorane,Mirviču....
Mi smo najvece picke na svijetu dok stojimo i gledamo ih, na sjeveru se deru nema belaja, sta vise reci…
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Tacno, al onda tom logikom ni nama ne treba smetat skandiranje “ubij turcina” ili “ubij baliju”, jer mi nismo ni turci a valjda ni balije.johntravolta123 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 20:25Cetnik i Srbin nije isto !
Nemojte da se vracamo na temu koja je bila i za kosarkasku tekmu repke u Skenderiji i dosta je vise tih sto glume FGR
Eno katicini specijaci im prave spalir 
-
KosevoZove
- Kontakt:
Nama je svake godine domet 3 mjesto, hoceli se poceti dovoditi pravi igraci, mladji ili ce i dalje ljajici, menale i to masno placeni, a sta su uradili iskreno posebno nista, sramota borcu cestitati citavu sezonu su dominirali kako, tako jbg ne mozes vazda govoriti sudije nije to u pitanju 5 b, nego ti bjeze skoro 20 pametnom dosta…..
@ hram pises na nasoj temi , a neko od nas kad pise kod vas odmah se zalite da nas banuju?
@ hram pises na nasoj temi , a neko od nas kad pise kod vas odmah se zalite da nas banuju?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
100% od riječi do riječi!NisamInSajder je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:33Sutra na poslu meni ne bi dočekali Cvitanović i njegovi kompanjoni iz stručnog štaba. Ovo je sramota šta čovjek radi, tj. ne radi. Bez igre, bez ikakvog smisla na bilo kojem dijelu terena nakon gotovo 6-7 mjeseci rada. Sramota.
SARAJEVO SIAMO NOI
-
BordoAhbab
- Kontakt:
Koliko pljuvaca i trovaca na temi kad se gubi. Niko im ne valja, prizivaju se neki Dudici, Rozmani, Ajle, grobari kluba. Znali smo da ovdje nema pobjede danas i da Borac slavi titulu. Na stranu sto mnogi nasi igraci nisu dostojni bordo dresa al ocekivano je bilo sve ovo sto smo danas vidjeli. Od katastrofalnog pocetka sezone trece mjesto i evropa je i vise nego dobro. Zato se smirite dezurni pljuvaci i manipulatori. Nema vas nigdje kad se pobjedjuje, tad ne postoje nikakve pridike nit problemi.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kakva bruka . Nama ne daju gostovanja nas zakljucalo ne mozemo izaci da oni mogu titulu proslavit . Aferim nas moze handrit ko kako hoce.
Ne znam kako niko ne vidi cudne stvari u klubu da su neki igraci sklonjeni,cetiri do pet igraca odstranjeno dali ovoj djeci da cuvaju odbranu neko ovo sa namjerom radi da unisti klub SVI MARS IZ KLUBA homer zoran i mario kupite prnje mozemo bez vas.trunks1946 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:32Sto je kriminalan kad realno nema kvaliteta u ekipi + Mamić mu dovodi mlađe igrače da se prodaju dalje, Borac za klasu ima bolje igrače na stranu sto imaju poguranac od sudija svaku utakmicuKarloIvandic je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:27Bar je nadam se Mario bivsi. Kriminalan je iz kola u kolo
Zadnja izmjena: Ado_77, dana/u 03 maj 2026, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Brao El Presidente svaka ti cast, sta si sve uspio u 5 godina tvog vlasnistva, da docekamo da nam dusmani ocitaju fudbalsku lekciju i osvoje titulu u nasoj avliji. Yebem li vam majku svima, u tri picke materine i ti i kurave is SFK i Mamici i trener. Ne treba vam niko dolazit na stadion sve vam J***
U INAT SVIMA
Konta Džanan Musa jadan u sebi je li ikad dva sata gluplje potrošio u životu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Šta će on, čovjek izjavio šta mu je direktor naredio.NisamInSajder je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:33Sutra na poslu meni ne bi dočekali Cvitanović i njegovi kompanjoni iz stručnog štaba. Ovo je sramota šta čovjek radi, tj. ne radi. Bez igre, bez ikakvog smisla na bilo kojem dijelu terena nakon gotovo 6-7 mjeseci rada. Sramota.
Ma ova liga i uopste takmicenje skupa s igracima, navijacima i svim sto ide uz to je davno izgubila smisao i otisla u krasni k….! Utakmica losa, odlucio glupo skrivljen penal i crveni koji to realno nije trebao biti (po zuti obojici i to je to). Borac je bio prvak ima skoro deset kola, a mi da smo treci (ili da se mozemo maksimalno borit za to trece mjesto) je bilo jasno jos u Novembru. Bit ce interesantno pratiti da li ce ostat Mario i kako ce se ekipa rekonstruisati ponovo i spremati za predkola, jer ovi s masnim platama a la Adem, Renan, Ristovski, itd) su svoje odigrali sto se tice Sarajeva - nisu sklonjeni. To sto djeca igraju ovih zadnjih 5-6 utakmica i jeste jedina ispravna stvar u ovakvoj situaciji kad ne mozes ni gore ni dole.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.