Nije, nažalostAlemC85 je napisao/la:Pitanje za vaše navijače jel istina da husref musemić ponovo preuzima klupu sarajeva, evo upravo pročitah na jednom od portala?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije, nažalostAlemC85 je napisao/la:Pitanje za vaše navijače jel istina da husref musemić ponovo preuzima klupu sarajeva, evo upravo pročitah na jednom od portala?
Pa i nije se bas imao na cemu zahvaliti, jer je vecinu tekme bilo **** majki itd.harry_90 je napisao/la:Gledam na tv1 izjavu Varesanovica nakon meca sa Zvijezdom,i nije vam se zahvalio na podrsci,kao ranije kada vas je u svakoj izjavi pohvalio,haman ste mu opasno stali na zulj.
7. maja..vjerovatno u 19:30...Emir_ZENICA je napisao/la:Kad i u koliko je derbi ? ? ?
Posto vi uvijek ekonomisete kad su u pitanju odlasci na utakmice - ako je skupo onda je bojkot - mislim da vam ova cijena pravo odgovara. eto, sad nemate nikakvog opravdanja razloga da ne napunite jugCapt_Billy je napisao/la:Svaka cast momci za karte!!! Nadam se da ce jug i sjever biti krcati!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Jos samo da Sarajevo danas pobijedi Travnika, mi Slaviju i da Borac kiksa!!! I onda ludnica moze poceti pa tko bude bolji neko posteno slavi!!!!
Vidjet cemo sljedeci derby na Grbavici.Ocekujem veci broj i manje cijene.Ipak smo pokazali da smo gospoda,nema sta pravi gradski klub.edinedin je napisao/la:nikad realnije cjene ulaznica za derbi, realno bi bilo očekivati veliki broj i jednih i drugih navijača i AKO BOG DA da vratimo SJAJ NAJVEĆEG DERBIJA U BOSNI I HERCEGOVINI
Svaka cast za post , sto jest jestCapt_Billy je napisao/la:Joj vas ljudi, nemojte misliti da cu sada nesto poceti kenjati kako treba ovo, kako treba ono. Samo zelim istaci svoje realno misljenje. Pa prijatelju vidim da nisi dobro upucen o cijenama karata na stadionu Grbavica, pa bih zelio da ti malo pojasnim kako stoje stvari. Vidi, za svaki domaci mec FK Zeljeznicara cijena karata za sjevernu tribinu isnosi 10KM, kako za domace, tako i za gostujuce navijace, jug 5KM a zapad 20 KM. I vjeruj mi da ne znam sta je tu problem???
Ali pazi, kada pogledamo na sve to sa druge perspektive, ja vas u neku ruku i razumijem, jer dosta se momaka iz Zenice zalilo na katastrofalne uvjete na dijelu sjevera za goste i mogu vam istaci da su upravu. Jer ako se vec stavi 10 KM treba da bude sve sredeno, od sigurnosnih pa do higijenskih uvjeta na tom dijelu tribine. Druga stvar koje mi pravo smeta, a vi na to upozoravate od derbija do derbija, da kada dolazite na Grbavicu da vas tako zbiju u onaj cosak da se ne moze disati a platite 10 KM za normalno pracanje tekme.
Ali ima tu i vase krivice da budemo malo objektivni, jer kada su stolice se postavile vi ste ti bili koji su iste te polupali. Tako da u tom pogledu uprave Zelje ne zeli nista da radi, kada to nece izrzati od derbija do derbija.
Tako da se tu trebate i sami zapitati tko je kriv. A naravno dolaze tu i stvari koje ovi balavci nikada nece razumjeti, a to je zasto sve manje i manje ljudi dolazi na stadione. Neki govore kvalitet igre, mada se ja ne bi slozio jer tog klavliteta nismo ni imali od 1996 pa do 2002, pa su bili puni stadioni. Ja sam ubijeden da je ovo sve sto se dogada radi ovih maloljetnih delikvenata koji traze spas u masi.
Sto se tice juga na Kosevu, naravno uprava Sarajeva kao nekada sto su radili, dobro su postupili. Ovdje se ne radi o nekom vracaju prijasnjih dugova, ili nekoj svadi izmedu pojedinih klanova dva kluba, veec gospodski ljudi uradili, jer kao prvo zele osigurati plate za Maj, i kao drugo zele atmosferu vratiti. Ima ovdje i malo straha od bojkota manijaka, ali mislim da mi ovdje nismo svi balavci da to radimo vise, i da pravimo Glasgow od Sarajeva jer to nikome ne ide na ruku.
Zivi mi bili, i da izvuce dobar rezultat iz Travnika!!!!![]()
![]()
![]()
Megamon je napisao/la:Vidjet cemo sljedeci derby na Grbavici.Ocekujem veci broj i manje cijene.Ipak smo pokazali da smo gospoda,nema sta pravi gradski klub.edinedin je napisao/la:nikad realnije cjene ulaznica za derbi, realno bi bilo očekivati veliki broj i jednih i drugih navijača i AKO BOG DA da vratimo SJAJ NAJVEĆEG DERBIJA U BOSNI I HERCEGOVINI
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MSOZ101, perodeformero i 50 gostiju.