Vjerovatno su djeca, kojima nije jasno da im je svojevremeno umal Travnik izbio opsatank pa ih je onda Vitez zaista i izbacio. Ali osile se jer im se dopusti. Nek komšiji crkne krava.UtdBiH21 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 22:34Sto su se osilili cetalji kontaju vico ce vjecno hahahaha , ide opet prva liga genocidne tvorevine cim ne bude para iz budzeta.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Orlando Detroit isto dobra.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Sve kjafiri, njima i treba zeljeti smrt. Akobogda da zamute VrbasResolute je napisao/la: ↑03 maj 2026, 22:40Bojis li se mazlume tog Alaha u kog se kunes? Sram te i stid bilo. Da ovako nesto pises, za nesto sto je sport i sto je na kraju dana u tvom i u bilo cijem zivotu nebitno jako.roccosiffredi je napisao/la: ↑03 maj 2026, 22:38Ovom prilikom zelim da cestitam titulu jedine nam domovine uz zelju da svi igraci i rukovodstvo kluba, zajedno sa navijacima slete u Vrbas i izginu. Amin
Balijac mali, pun loja, zadrigao i smrdiroccosiffredi je napisao/la: ↑03 maj 2026, 22:47Sve kjafiri, njima i treba zeljeti smrt. Akobogda da zamute VrbasResolute je napisao/la: ↑03 maj 2026, 22:40Bojis li se mazlume tog Alaha u kog se kunes? Sram te i stid bilo. Da ovako nesto pises, za nesto sto je sport i sto je na kraju dana u tvom i u bilo cijem zivotu nebitno jako.roccosiffredi je napisao/la: ↑03 maj 2026, 22:38Ovom prilikom zelim da cestitam titulu jedine nam domovine uz zelju da svi igraci i rukovodstvo kluba, zajedno sa navijacima slete u Vrbas i izginu. Amin![]()
Cim se smanji broj klubova u ligi koji dolaze iz RS pa više ne bude sigurice za 30+ bodova na pocetku sezone,e tad ako Borac osvoji,ja ću prvi čestitat..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ko tebe šiša, ti i ne znaš za koga navijaš
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ovo treba zakačiti na vrh foruma da svako vidi do koje granice ljudska bolest doseže.roccosiffredi je napisao/la: ↑03 maj 2026, 22:38Ovom prilikom zelim da cestitam titulu jedine nam domovine uz zelju da svi igraci i rukovodstvo kluba, zajedno sa navijacima slete u Vrbas i izginu. Amin
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Jel prezivio vedad surkovic, zna li se sta?
Znam da boli ali to su činjenice
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pravi se nasao reci a velica ratka mladica kao i svi u blAvantiBL je napisao/la: ↑03 maj 2026, 22:53Ovo treba zakačiti na vrh foruma da svako vidi do koje granice ljudska bolest doseže.roccosiffredi je napisao/la: ↑03 maj 2026, 22:38Ovom prilikom zelim da cestitam titulu jedine nam domovine uz zelju da svi igraci i rukovodstvo kluba, zajedno sa navijacima slete u Vrbas i izginu. Amin
Evo da se pridruzim kolegi
Zivim za dan da vam u ligi noge lome svi al svi vasim igracima kad vec sudije sude nam faulove a onda nek barem imaju razloga za to
J*** li vam mater cetnicki svima
Liksilijum jedan uzmi, od 1.5mg ce ti biti dosta. Smiri se malo, dobices secer1921ljoze je napisao/la: ↑03 maj 2026, 23:41Pravi se nasao reci a velica ratka mladica kao i svi u blAvantiBL je napisao/la: ↑03 maj 2026, 22:53Ovo treba zakačiti na vrh foruma da svako vidi do koje granice ljudska bolest doseže.roccosiffredi je napisao/la: ↑03 maj 2026, 22:38Ovom prilikom zelim da cestitam titulu jedine nam domovine uz zelju da svi igraci i rukovodstvo kluba, zajedno sa navijacima slete u Vrbas i izginu. Amin
Evo da se pridruzim kolegi
Zivim za dan da vam u ligi noge lome svi al svi vasim igracima kad vec sudije sude nam faulove a onda nek barem imaju razloga za to
**** li vam mater cetnicki svima
J*** i tebi mater etoMikiPirs je napisao/la: ↑03 maj 2026, 23:43Liksilijum jedan uzmi, od 1.5mg ce ti biti dosta. Smiri se malo, dobices secer![]()
Picke cetnicke ni drzave nemate...sutra se budi u Bosni
Ja samo ne znam ko spori Bosnu, bar ja ne, za mene je ok sto sam Bosanac
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Genocidaš nekome govori o bolesti.AvantiBL je napisao/la: ↑03 maj 2026, 22:53Ovo treba zakačiti na vrh foruma da svako vidi do koje granice ljudska bolest doseže.roccosiffredi je napisao/la: ↑03 maj 2026, 22:38Ovom prilikom zelim da cestitam titulu jedine nam domovine uz zelju da svi igraci i rukovodstvo kluba, zajedno sa navijacima slete u Vrbas i izginu. Amin
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kad se skandira ratnim zlocincima i ismijavaju ubijeni navijaci ovdje 3 posta odjednom velika drama sto se skandiralo protiv 'cetnika' Mrs u pm
Bolestan je samo onaj ko se nasao uvrijedjen u tome
Borac je bio bolji danas taman za taj jedan gol.Na pobjedi cestitam a titulu nikada necu cestitati dok je ovaj savez.
Bolestan je samo onaj ko se nasao uvrijedjen u tome
Borac je bio bolji danas taman za taj jedan gol.Na pobjedi cestitam a titulu nikada necu cestitati dok je ovaj savez.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ima li izvjestaja sa utakmice Zeljo-Zepce Limorad? 
J*** li vam mrtve borce....
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Jel mislis da ima smisla da o granicama ljudskih bolesti pricaju ljudi koji na đenerala zvanog pelene sa rafa gledaju kao na heroja i velicaju njegova nedjela?AvantiBL je napisao/la: ↑03 maj 2026, 22:53Ovo treba zakačiti na vrh foruma da svako vidi do koje granice ljudska bolest doseže.roccosiffredi je napisao/la: ↑03 maj 2026, 22:38Ovom prilikom zelim da cestitam titulu jedine nam domovine uz zelju da svi igraci i rukovodstvo kluba, zajedno sa navijacima slete u Vrbas i izginu. Amin
Ti i tebi slicni ne mozete pricati o ljudskoj bolesti, al u odsustvu bilo kakve inteligencije, dajete sebi za pravo da disktujete o tome.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], LondonBlues, Vanja8 i 28 gostiju.