FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
INTER (3-5-2): 1 Sommer; 31 Bisseck, 25 Akanji, 95 Bastoni; 2 Dumfries, 23 Barella, 7 Zielinski, 8 Sucic, 32 Dimarco; 94 Esposito, 9 Thuram.
I dalje Josepu ne daju da igra a po svemu sudeći će nam naredme sezone početi kao prvi golman a Sommeru koji na kraju sezone ide iz kluba uredno održaju formu. Veoma pametno, ovo nisam nigdje vidio
I dalje Josepu ne daju da igra a po svemu sudeći će nam naredme sezone početi kao prvi golman a Sommeru koji na kraju sezone ide iz kluba uredno održaju formu. Veoma pametno, ovo nisam nigdje vidio
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ma ne vjerujem da ce Josepu dat prvu poziciju. Ode on na ljeto zajedno sa SommeromBiscione je napisao/la: ↑03 maj 2026, 20:17INTER (3-5-2): 1 Sommer; 31 Bisseck, 25 Akanji, 95 Bastoni; 2 Dumfries, 23 Barella, 7 Zielinski, 8 Sucic, 32 Dimarco; 94 Esposito, 9 Thuram.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Bravo za akciju 
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Taman sam kreno napisat dobro je igramo na x kad gol i opet ovaj barela mase rukama sto sucic nije njemu dodo nego zielinskom
Tako jeeee
E se ne vaaaaaa
E se ne vaaaaaa
21
Al koji muk ovdje, pljuvaci ostali suhih usta
Al koji muk ovdje, pljuvaci ostali suhih usta
I campioni dell'Italia siamo noi 

21

21
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
SIAMOOOO NOIIII. CAMPIONI D'ITALIA. 
Idemo jos po coppu pa da zakljucimo s uspjehom ovu sezonu.
Sad malo primaverce pustiti da odigraju koju minutu a ostali da se odmore za finale.
Sad malo primaverce pustiti da odigraju koju minutu a ostali da se odmore za finale.
Mislim da mi je ovo najdrazi scudetto kojeg ja pamtim 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Što? Ok nisam ni ja ove godine očekivao na početku. Kako je sezona tekla znao sam da osvajamo...
Najdraži koji sam doživio ostaje Milito u Sieni. Odmah poslije Ibra u Parmi...
I to gutavo.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Nakon onog raspada prosle sezone bio sam uvjeren da nemamo sanse, pogotovo nako odlaska trenera i one svafje igraca pocetkom sezone, mislim da sambio i prognozirao da ce biti teska borba za LP.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
I meni je ovo najdraži scudetto jer sam prije početka sezone očekivao top 4, ali kad ovako ubjedljivo osvojiš nekoliko kola prije kraja bude mnogo manje uzbuđenje (i radost) nego da osvojiš u zadnjem kolu. Chivu sljedeće sezone im malo pusti da bude zanimljivije
Sad što više rotacija i nek igraju Josep i mlađi igrači, jedino Lautaro i Dimarco od starteta mogu igrat 60 minuta da ganjaju statistiku jer su prvi strijelac i asistent.
Sad što više rotacija i nek igraju Josep i mlađi igrači, jedino Lautaro i Dimarco od starteta mogu igrat 60 minuta da ganjaju statistiku jer su prvi strijelac i asistent.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.