Edin Džeko

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

MehofromTurinja
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la MehofromTurinja » 03 maj 2026, 23:17

Ali se naroljo proslo vece, sramota :kafa:

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 03 maj 2026, 23:19

Edin vise slavi sto je Schalke otisao u Bundesligu nego mi na SP…

E moj Edine :kafa:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 03 maj 2026, 23:22

Normalno da ce slaviti vise titulu sa Schalkeom, kad u reprezentaciji nema s kim nazdraviti...babuka ga zad'o u svlacionici, kao u mladim danima kad je Amru ganjao. :mrgreen:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 03 maj 2026, 23:29

Edincapitano je napisao/la:
03 maj 2026, 23:19

Šta je sad, opet Džeko ne valja? Zar nisi do jučer govorio "Babuka, EP, nema oproštaja".. šta je reći?

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 03 maj 2026, 23:30

HariTz je napisao/la:
03 maj 2026, 23:29
03 maj 2026, 23:19

Šta je sad, opet Džeko ne valja? Zar nisi do jučer govorio "Babuka, EP, nema oproštaja".. šta je reći?
Kakve veze to ima? :rol:

Jest babuka i legenda, ali cudno slaviti vise s mrtvim Schalkeom :tralala:

Sta se palis odma kao da ti je rodeni brat :rol: :rol: :rol:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 03 maj 2026, 23:35

03 maj 2026, 23:30

Pa ne znam evo, malo priželjkuješ da se oprosti, jer ćemo prodisati bez njega, malo je onda "babuka povedi nas".. Pa jel' valja ili ne valja?

Čudno ti je što slavi više sa "mrtvim" Schalkeom? Na osnovu čega si to zaključio? Zbog jednog video klipa iz svlačionice? A one suze sa roditeljima na Bilinom polju? Dolazak na vječnu vatru pod jakim sedativima? Slavlje do kasno u noć?

Ne palim se ja, kao što vidiš, normalno pišem.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 03 maj 2026, 23:44

HariTz je napisao/la:
03 maj 2026, 23:35
03 maj 2026, 23:30

Pa ne znam evo, malo priželjkuješ da se oprosti, jer ćemo prodisati bez njega, malo je onda "babuka povedi nas".. Pa jel' valja ili ne valja?

Čudno ti je što slavi više sa "mrtvim" Schalkeom? Na osnovu čega si to zaključio? Zbog jednog video klipa iz svlačionice? A one suze sa roditeljima na Bilinom polju? Dolazak na vječnu vatru pod jakim sedativima? Slavlje do kasno u noć?

Ne palim se ja, kao što vidiš, normalno pišem.
Svaka cast sto pratis sta pisem itd na ovom forumu, nisam znao da imam fanove :rol:

Ja sam ti kao vrijeme, opcenito je dobar Babuka ali nekad mi padne bolje da se oprosti, kako god, legenda :bih:

Ma Edin slabo slavio skroz u Zenici/Sarajevo, otisao sam negdje bez ekipe (nije bio u busu) i onda dosao nesto malo na vjecnu vatru lupio nesto pokeras i pobjegao :kralj: Poslje jedan-dva videa dosli negdje kako malo pjeva i to je to :)

Ovo u Njemackoj, covjek se ubio jucer, vidi ga kako plese, mrtav pijan :kralj: :bih:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 03 maj 2026, 23:54

Vjerovatno imate amneziju pa neznate da je čovjek u bolovima završio utakmicu i otisao u bolnicu na snimanje? Kako ce biti u busu kad je u bolnici završio ?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 03 maj 2026, 23:55

03 maj 2026, 23:44
Svaka cast sto pratis sta pisem itd na ovom forumu, nisam znao da imam fanove :rol:

Ja sam ti kao vrijeme, opcenito je dobar Babuka ali nekad mi padne bolje da se oprosti, kako god, legenda :bih:

Ma Edin slabo slavio skroz u Zenici/Sarajevo, otisao sam negdje bez ekipe (nije bio u busu) i onda dosao nesto malo na vjecnu vatru lupio nesto pokeras i pobjegao :kralj: Poslje jedan-dva videa dosli negdje kako malo pjeva i to je to :)

Ovo u Njemackoj, covjek se ubio jucer, vidi ga kako plese, mrtav pijan :kralj: :bih:
Za neke stvari imam jako dobro sjećanje, a pogotovo na suncokrete koji se, kako vjetar puhne, tako i okrenu.

Takvi kao ti su upravo dio problema. Na prvi negativan rezultat okreneš ploču i pljuješ po igračima, selektoru i SŠ. Nema tu nikakve ljubavi ni emocije prema reprezentaciji, samo ispoljavanje ličnih frustracija.
Licemjerno je za nekoga napisati da će reprezentacija prodisati nakon nečijeg odlaska, a u par sedmica tu istu osobu nazivati legendom. Nedosljednost, dvoličnost… Takve "navijače" ću uvijek prozivati.

Što se tiče Edina, nije bio u busu jer je bio u bolnici na pregledu. Dobio je sedativ da bi mogao „izgurati” noć bez bolova.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 04 maj 2026, 00:01

Dan te yebo šta frajer napisa. :rol: :tokralju:

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 04 maj 2026, 00:04

Sve sam sigurniji da upravljacka struktura ovog portala i foruma ciljano ubaci ovakve mozgove na forum, ne bi li isprovocirali sto vise rasprava i novih postova. Nevjerovatni su mi ovi koji se pale na njihove debilizme i jos pisu romane dok im repliciraju. Definitivno cu po prvi put otkako pisem na ovom forumu aktivirati ovu listu gnjavatora...

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 04 maj 2026, 00:09

Ghuraba je napisao/la:
04 maj 2026, 00:04
Sve sam sigurniji da upravljacka struktura ovog portala i foruma ciljano ubaci ovakve mozgove na forum, ne bi li isprovocirali sto vise rasprava i novih postova. Nevjerovatni su mi ovi koji se pale na njihove debilizme i jos pisu romane dok im repliciraju. Definitivno cu po prvi put otkako pisem na ovom forumu aktivirati ovu listu gnjavatora...
Ako ciljaš na mene pod ove "koji se pale", ne palim se.

Tražio sam više puta od admina da reguliše trolove i ubačene elemente, ali bez uspjeha. Namjerno odgovaram na neke njihove postove, čisto da ne prolaze ostalima ispod radara, jer se "umire" dok je situacija pozitivna, a onda ponovo po svome čim nešto krene po zlu, pa se kompletan podforum zagadi i nema nikakve konstruktivne rasprave.

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 04 maj 2026, 00:10

Ghuraba je napisao/la:
Ovim forumom prednjače glupi ljudi. Jako smo blizu da prosječan IQ padne ispod 70.

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 04 maj 2026, 00:27

HariTz je napisao/la:
04 maj 2026, 00:09
Ghuraba je napisao/la:
Ako ciljaš na mene pod ove "koji se pale", ne palim se.

Tražio sam više puta od admina da reguliše trolove i ubačene elemente, ali bez uspjeha. Namjerno odgovaram na neke njihove postove, čisto da ne prolaze ostalima ispod radara, jer se "umire" dok je situacija pozitivna, a onda ponovo po svome čim nešto krene po zlu, pa se kompletan podforum zagadi i nema nikakve konstruktivne rasprave.
Da 7 dana niko ne replicira ni na jedan njihov post, ugasili bi se bar na mjesec dana. Ignorisanje je jedini lijek za njih, a ovo sto ti radis ih najvise hrani. Licno nikad nijedan post od takvih ne procitam, a kamoli da jos pamtim sta su kad pisali, koga su pljuvali itd. Ovi koji ih ne skontaju su jednostavno gori od njih, da ne upotrijebim neki grublji izraz. :mrgreen:

D97
Kontakt:

Post Postao/la D97 » 04 maj 2026, 04:55

Nadam se da je bezalkoholno..

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 04 maj 2026, 09:55

Edincapitano je hansbosna ba.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 04 maj 2026, 10:50

Naletih sad na neki video, zaboravio sam kakvim je panjevima Dzeko grijao klupu u Cityu :tokralju: kad ih sve sastavis nisu njegov level

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 maj 2026, 11:04

enobarca je napisao/la:
04 maj 2026, 10:50
Naletih sad na neki video, zaboravio sam kakvim je panjevima Dzeko grijao klupu u Cityu :tokralju: kad ih sve sastavis nisu njegov level
Balotelli, Negredo, Bony. Ne znas koji je gori jbt. Jedino vrijedni pomena Aguero i Tevez...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 04 maj 2026, 11:10

DamirT je napisao/la:
04 maj 2026, 11:04
enobarca je napisao/la:
Balotelli, Negredo, Bony. Ne znas koji je gori jbt. Jedino vrijedni pomena Aguero i Tevez...
Na njih sam i mislio, nidje veze, vjerovatno kad zbrojis njihove golove nemaju broj kao dzeko.

Evo videa, ko ima vremena nek pogleda, nismo svjesni kakvog igraca imamo :bih:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 04 maj 2026, 11:12

DamirT je napisao/la:
04 maj 2026, 11:04
enobarca je napisao/la:
A dobro Mario je tad bio najveci potencijal na svijetu sto se napadaca tice. Nema trenera u tom periodu da ga ne bi forsirao.
Bony isto bio plan za buducnost, koliko se sjecam fino su ga i platili morali su mu dati prostor.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: atomac123, DeeWa, KarlMarx, Proximic, Scholl i 31 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []