FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
42
11%
Drugi
40
10%
Treći
133
34%
Četvrti
76
19%
Peti
33
8%
Šesti
17
4%
Sedmi
6
2%
Osmi
15
4%
Ispadamo iz lige
32
8%

Ukupno glasova: 394

Lucas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lucas » 04 maj 2026, 00:19

Amcho1 je napisao/la:
04 maj 2026, 00:04
Mogu zaključiti samo jedno, Mario Cvitanović nije trener, on je PR od Mamića. Mora se priznati da dobro obavlja posao PR a. Prica po šablonu i za svaki situaciju ima spreman govor.
Da nije Mamic u klubu, nikad ne bi ovdje došao. On Kustošiju ne može voditi.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 04 maj 2026, 00:37

Nebitna utakmica, svakako niko boda nije ocekivao protiv sda_snsd prcije, nego ovi ramini su takvo ponizenje za narod da su dotakli 30 metara ispod dna

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 maj 2026, 00:56

Uzivo nisam najbolje vidio al prestrogo je ovo crveni. Igrac Borca je vukao Carlosa ovaj ga otreso nije ga laktom udario nego bukvalno ga je otresao rukom za koju ga je drzao igrac Borca. Al sve u svemu Borac zasluzeno pobjedio Sarajevo tanko. Al nakveca je bruka sto niko ne moze zaštiti ni klub ni navijace , pa hz samo ove godine 6/7 zabrana gostovanja , ovi slave do kraja nas zakljucali da gledamo samo im je trebalo jos špalir napraviti i da proslave ispred vječne vatre.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 04 maj 2026, 01:04

I da nije dobio crveni mi gola do sutra ne bi zabili.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 04 maj 2026, 01:05

bordobijeli je napisao/la:
04 maj 2026, 00:56
Uzivo nisam najbolje vidio al prestrogo je ovo crveni. Igrac Borca je vukao Carlosa ovaj ga otreso nije ga laktom udario nego bukvalno ga je otresao rukom za koju ga je drzao igrac Borca. Al sve u svemu Borac zasluzeno pobjedio Sarajevo tanko. Al nakveca je bruka sto niko ne moze zaštiti ni klub ni navijace , pa hz samo ove godine 6/7 zabrana gostovanja , ovi slave do kraja nas zakljucali da gledamo samo im je trebalo jos špalir napraviti i da proslave ispred vječne vatre.
Ovaj ga vuce,sudija pusta prednost i Carlos ga udara u vrat/glavu svejedno.Nije ga ni udario vec gurnuo ali kontakt prema glavi van igre ti nece nijedan sudija oprostiti.Kad je on field decision iz topa crveni karton bez VAR-a nema tu puno sta.Kao igrac je problematican i uvijek na ivici incidenta zbog duela najcesce.Sudija nije svirao imas loptu idi zabij gol nemas ti sta istjerivati pravdu i udarat nekoga.Navukli su nas i za crveni i za penal.Preiskusna ekipa koja zna sta hoce.Znaju da ce imati poguranac svake sezone ali mora se kod njih ginuti.Nema prodavanja magle i bjezanja od lopte.

Nije ni to problem sto su ostali do kraja ako ce to postati praksa za nase tamo(nece nikada ali eto),ni sto su proslavili titulu jbg to smo im na terenu dopustili losom igrom.Ali da ti neko kroz 5 pjesama vrijedja drzavu a ti stojis i pravis se da ne cujes to je bilo za ozbiljnog gadjanja :thumbdown: Pa yebem ti majku dao si neku zakletvu ovoj drzavi,uleti polomi ih da do kraja samo sevdalinke pjevaju,bijednici jedni prodani.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 maj 2026, 01:22

Najvece bruke,sramote i ponizenja klub je dozivio u eri Ismira Mirvica i jos nije kraj

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 04 maj 2026, 01:29

Ide Kurban bajram pa predlažem da skupimo para i zakoljemo par Kurbana od Indonezije preko Malija do Sarajeva, ne bil' ovo zlo koje se nadvilo nad nama konačno prošlo.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 04 maj 2026, 01:42

Madafaka je napisao/la:
04 maj 2026, 00:06
Otjerati trenera i 90 % igrača. Domet ove ekipe je upravo ovo treće mjesto i sezona bez trofeja.
Jah pa cemo onda cekat te da se uigraju, il da se vade na to stagod, pa cemo na zimu njih tjerat…

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 04 maj 2026, 05:35

zagorski je napisao/la:
04 maj 2026, 01:22
Najvece bruke,sramote i ponizenja klub je dozivio u eri Ismira Mirvica i jos nije kraj
:kafa:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 maj 2026, 06:00

Vinko je provalio MARIJA. Uzo mu je loptu i pojebomu koncept i onu dosadnu igru koja je spora ko kita.

Takodje MAMIC me iznenadio da je u ovu utakmicu usao sa 50 balavaca a da ADEM RISTOVSKI KEREMEH GOJKOVIC igraju negdje na 12 spratu pokera i monopola.

Hoces da isprobas omladinu hoces da vidis sta mogu ovi drugi igraci sve PODRZAVAM, al nemozes to radit protiv borca (koji postaje prvak, niti to trebas da radis u zadnjem kolu protiv kona.

Al danasnja utakmica je pokazala da CVITANOVIC nezna i da ce u evropi primit po 7/8 komada od ekipa tipa trnava.

Takodje i da zna i da je bolji trener i mnogo bolji trener od cvitanovica SA OVIM IGRACIMA I ROSTEROM NEMOZE PUNO BOLJE.

Ovo je saka preplaceni ojebina i predlazem da HZ idu svaki dan u butmir i da bagru postroje i ko onaj turcin sve redom.

Treba im svims **** mater od pomocnog trenera pa do telalovica..

Mamic ako hoce da bude trener/menager np nek bude,ako hoce da bude SD nek bude, ako hoce da bude samo trener nek bude. Al mora odabrat sta ce bit. Ako hoces da budes samo SPORTSKI DIREKTOR onda bude sd pusti trenera da radi svoj poso nemoj mu ti govorit koce igrat ko nece.

Doveo MARIJA zato sto ce Mario bit poltron njegov

Sad kad se zavrsi prelazni rok i pred prvu utakmicu HZ trebaju podvuc i MIRVICU I ZORANU I IGRACIMA, TITULA I SAMO TITULA NAS INTERESUJE, navama je hocetel odma u prvom kolu ispast iz kupa bh hocetel proc jedno dva tro predkola intertoto kupa, radite sta znate HOCETEL KUPIT DUDIJU HOCETEL POSTAVIT NEKOG U SARAJEVSKI KSNTON U NS BH, hocel vas vico i beus krast TITULA NA KOSEVO MORA DOC BEDODJEL BACAT DJUBRAD U MILJACKU

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 04 maj 2026, 07:40

Ovo sinoc je isključivo Cvitanovic - Mamic poraz. Pa ne možeš dopustiti da ti slave titulu na Koševu, morao si staviti u vatru i Gojovica i Ljaljica i sve sto imas najbolje u prvih 11.

Ignatkov i Marudza u nikakvoj formi, stavljas ih protiv prve ekipe ba tabeli, samo da bi forsirao mlade. Fuj.

Vidim sad komentare Carlos panj. Joj pitarluka, 2 greske i ide pljuvanje. Carlos je za ovo sve što nam se vrtilo u napadu predhodne 2 3 godine Ronaldo Nazario. Al hajd, nebitno.

I nije se smjelo nasjedati na njihova skandiranja. Nismo mi oni. Njima na obraz skandiranja da se neko zakolje, itd. Al eto, razumijem i raju, frustracija to slusati.

I da, Hrelji se najeebem plemena od cukundede. Rijetko odvratan balija.

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 04 maj 2026, 07:42

GangEvil je napisao/la:
04 maj 2026, 05:35
zagorski je napisao/la:
04 maj 2026, 01:22
:kafa:
Drago mi je sto sam prvi to ovde rekao i bio banovan zbog toga

Al vrijeme sve pokaze. :salut:

Ako Mirvic ostane, ocekujem sljedece godine da zeljo osvoji titulu il kup na nasem stadionu. I to je onda zadnji ekser koji se moze zabiti navijacima.

Velez nas uzeo u finalu kupa
Zrinjski superkup ove godine
Borac titulu slavio

Kakva divna newera
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 04 maj 2026, 08:06

Madafaka je napisao/la:
04 maj 2026, 00:06
Otjerati trenera i 90 % igrača. Domet ove ekipe je upravo ovo treće mjesto i sezona bez trofeja.
Dovest ces autobus novih igraca a dogodine cemo opet biti u istoj situaciji, sasvim je svejedno sad. Titule nema niti ce je biti jos dugo vremena.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 04 maj 2026, 08:09

Davno sam vam ja rekao, nije bitno ni ko je na celu kluba, ni ko je trener ni ko su igraci na terenu. Nikakva nama promjena bilo gdje ne donosi apsolutno nista, sve dok je na celu saveza vico necemo mi titule vidjet i to je cinjenica. Druga je stvar to sto vecina vas nece to da prihvati i misli da su problemu unutar kluba, a nisu.

malibega
Kontakt:

Post Postao/la malibega » 04 maj 2026, 08:12

ubipara je napisao/la:
04 maj 2026, 08:09
Davno sam vam ja rekao, nije bitno ni ko je na celu kluba, ni ko je trener ni ko su igraci na terenu. Nikakva nama promjena bilo gdje ne donosi apsolutno nista, sve dok je na celu saveza vico necemo mi titule vidjet i to je cinjenica. Druga je stvar to sto vecina vas nece to da prihvati i misli da su problemu unutar kluba, a nisu.
Jedina istina. I čolpa u KS.
prva ljubav rudar, vjecna ljubav sarajevo...

bozovic10
Kontakt:

Post Postao/la bozovic10 » 04 maj 2026, 08:15

Borac bolji, igrači su im svjesni da imaju sudiju iza sebe i onda mogu čupati, udarati, pljuvati. Dok cetalj vodi savez i drži za muda i nas i komšije i Velež, mi nećemo biti prvaci. Zadovoljni smo mrvicama koje nam cetalj i lažni Mostarac bacaju sa stola. Zadovoljni mi navijači, zadovoljni u klubovima. Samo nek ne puca, idemo na SP.

bozovic10
Kontakt:

Post Postao/la bozovic10 » 04 maj 2026, 08:27

ubipara je napisao/la:
Sta smo konkretno uradili da se to promijeni? Klub i mi koji ga volimo.

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 04 maj 2026, 08:38

Sta ces druze promjeniti?
Posto si klub gdje od pokusaja igraca pokusava napraviti igrac.
Bez glave i repa od racunovodje do predsjesnika.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 04 maj 2026, 08:55

Jutro bordo nacijo, nemojte se đaba sekirati.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 maj 2026, 09:01

ubipara je napisao/la:
Ko ti je to reko da nisu problemi u klubu? Jesu i to veći. Nije savez valjda kriv kad ne uspijemo da dobijemo male ekipe na Koševu ili na strani Posušje, Slogu, Radnika ili Rudara? Ili kad nas Velež u Kupu pregazi 4:1. Ili što glavonja ublehaš nema para da održava klub i ekipu, pa mora rezati ekipu, pa traži sada novog sponzora, ko kakva khurava. Nema ni plan ni viziju. Šta god je dotakao, uyebo je.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []