FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- jasonstatham
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Zar može ovako loše?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Bez raphe i yamala barca nije ni sjena onako kako igra s njima dvojicom...
Di ovaj martin uvijek pliva,amater teski
Sjooo Ferrana sta promasi
Da ne bude kazna na kraju.
Da ne bude kazna na kraju.
Pedri i Cubarsi veceras

Nesto bolje u drugom poluvremenu, prvenstveno zbog izmjena. Kako samo Robert nanjusi onaj go. I ajkula ga dobro ubode ali opet zbog dječije bolesti, kako komentator kaza u jednom trenutku, bespotrebno strepili. I otkud 8 minuta nadoknade...
Ako real sutra ne pobijedi onda je titula i matematicki osvojena
Nadam se da ce real dobiti, da bude clasico zajimljiviji i da bude ono da sa pobjedom ili nerijesejim protiv njih osvajamo titulu, da bude naboja i onda posle clasica realovi cestitaju i veliko slavlje nastaje
Puno mi je to bolje nego ono da da cestitaju u spaliru pred clasico i da bude utakkica bez znacaja
Nadam se da ce real dobiti, da bude clasico zajimljiviji i da bude ono da sa pobjedom ili nerijesejim protiv njih osvajamo titulu, da bude naboja i onda posle clasica realovi cestitaju i veliko slavlje nastaje
Puno mi je to bolje nego ono da da cestitaju u spaliru pred clasico i da bude utakkica bez znacaja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nemoj se brinuti, nece cestitati nikako, a u spaliru pogotovo ne. Oni su tu tradiciju vec pogazili.Romariooo je napisao/la: ↑02 maj 2026, 23:29Ako real sutra ne pobijedi onda je titula i matematicki osvojena
⚽FK Garaže⚽
Slažem se, od spalira nista ako kiksa Real. Dobro bi onda bilo u El Clasicu ovjeriti titulu i cao.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Premda sam slijedeci vikend u Barceloni i bilo bi lijepo prisustvovati proslavi titule, neka oni ipak sutra kiksaju. Sto se prije titula osvoji, tim bolje.
Pobjeda, 3 boda, idemo dalje, korak po korak, sve bliže i bliže meni najdražem trofeju.
Toliko **** da jebkod Pepa i dalje prvi izbor bez obzira na silan pojačanja u veznom redu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑02 maj 2026, 17:26Bernardo je toliko istrošen igrač, nikakve fajde od njegovog dolaska. Silva od prije par godina da, ovaj ništa
To sto je Pep tvrdoglav, pa fura svoje, ne znaci da je Silva i dalje top igrac i da nije istrosen. Cherki I Reijnders mu veci dio sezone na klupi, a top su igraci. Zato su i ispali od ocajnog Reala i mogli bi zijaniti titulu od Arsenala, koji se svojski trudi da im je preda nazad.Sport90 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 13:02Toliko **** da jebkod Pepa i dalje prvi izbor bez obzira na silan pojačanja u veznom redu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑02 maj 2026, 17:26Bernardo je toliko istrošen igrač, nikakve fajde od njegovog dolaska. Silva od prije par godina da, ovaj ništa
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pa zasto ga onda pustaju da besplatno ode, zasto ne produze sa njim, ako je tolika igracina ?Sport90 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 13:02Toliko **** da jebkod Pepa i dalje prvi izbor bez obzira na silan pojačanja u veznom redu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑02 maj 2026, 17:26Bernardo je toliko istrošen igrač, nikakve fajde od njegovog dolaska. Silva od prije par godina da, ovaj ništa
Zato sto ne zeli vise. Hoce promjenu. On je cak prošle godine trazio transfer ali Pep nije htio da cuje za to. Covjek je do sad od moguce 33 utakmice u EPL odigrao 33 utakmice od toga 29 u prvoj i igra u prosjeku 76 minuta, u LP od 8 trkmi u 7 bio u prvoj. Ne kazem da je potreban Barci ali daleko je on od istrosenog ili daleko je od tog da ga City vise ne koristi.let3 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 15:19Pa zasto ga onda pustaju da besplatno ode, zasto ne produze sa njim, ako je tolika igracina ?Sport90 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 13:02Toliko **** da jebkod Pepa i dalje prvi izbor bez obzira na silan pojačanja u veznom redu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑02 maj 2026, 17:26Bernardo je toliko istrošen igrač, nikakve fajde od njegovog dolaska. Silva od prije par godina da, ovaj ništa
Ma ja. Sta Pep zna.Mokes je napisao/la: ↑03 maj 2026, 15:10To sto je Pep tvrdoglav, pa fura svoje, ne znaci da je Silva i dalje top igrac i da nije istrosen. Cherki I Reijnders mu veci dio sezone na klupi, a top su igraci. Zato su i ispali od ocajnog Reala i mogli bi zijaniti titulu od Arsenala, koji se svojski trudi da im je preda nazad.Sport90 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 13:02Toliko **** da jebkod Pepa i dalje prvi izbor bez obzira na silan pojačanja u veznom redu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑02 maj 2026, 17:26Bernardo je toliko istrošen igrač, nikakve fajde od njegovog dolaska. Silva od prije par godina da, ovaj ništa
Sljedece sezone ako budu svi zdravi i bude dosao pravi stoper,mi realno mozemo parirati i bayernu i psg-u i svima u LP
Bernardno nepotreban.Zna on lopte,ali zna je i daviti.
Ne znam gdje moz3 igrati,krilo ne moze.Ugasiti Fermina i Olma njegovim dolaskom je suludo.Obojica imaju ogroman peak dok je Silva svoje zavrsio.
Ne znam gdje moz3 igrati,krilo ne moze.Ugasiti Fermina i Olma njegovim dolaskom je suludo.Obojica imaju ogroman peak dok je Silva svoje zavrsio.
Silva moze ako dodje ko slobodan igrac, a da olma nekom prodaju za pristojnu cifru, tu su oni negdje trenutno i po kvalitetu i poziciji koju mogu igrati i ne bi bilo lose cisto zbog para tako nesto napraviti, a da tek tako dovedu silvu i da on olmo i fermin konkurisu za istu poziciju bila bi to glupost cista
Na svu srecu real dobiti espanjola i imat cemo nabrijan el clasico, nasi ce gristi ko nikad da potvrde titulu protiv njih, oni ce gristi dz pobijede i spase obraz, bice zanimljivo
Na svu srecu real dobiti espanjola i imat cemo nabrijan el clasico, nasi ce gristi ko nikad da potvrde titulu protiv njih, oni ce gristi dz pobijede i spase obraz, bice zanimljivo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kakav peak Olmo ima? Lik puni 28 za par dana. Ovo što sada igra je njegov peak. Može bit samo lošiji kad mu se tijelo dodatno počne raspadat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.