Velež - Radnik - Sigurna pobjeda domaćina. U hendikepu.
Zrinjski - Željezničar - X - Vidjeli smo protiv lištice da kamenjari nisu "što su nekad bili". Mogu kone do boda.
Rudar - Posušje - 1 - Posušje jako opasno, ne znam koliko će im odgovarati teren u Prijedoru. Moguće da neki neriješen rezultat ovdje bude.
Sloga - Široki Brijeg - 1 - Biti ili ne biti za Slogu.
Sarajevo - Borac - X - Nadam se da možemo do boda protiv Bayerna iz Banja Luke. Valjda nas sudije neće "puno" oštetiti.
32. kolo WWin Lige Bosne i Hercegovine - očekivanja
32. kolo WWin Lige Bosne i Hercegovine - očekivanja
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Re: 32. kolo WWin Lige Bosne i Hercegovine - očekivanja
Ipak nismo mogli ni do boda protiv Bayerna. Nisu nas sudije "puno" oštetili.Pendulum je napisao/la: ↑27 apr 2026, 14:29Velež - Radnik - Sigurna pobjeda domaćina. U hendikepu.
Zrinjski - Željezničar - X - Vidjeli smo protiv lištice da kamenjari nisu "što su nekad bili". Mogu kone do boda.
Rudar - Posušje - 1 - Posušje jako opasno, ne znam koliko će im odgovarati teren u Prijedoru. Moguće da neki neriješen rezultat ovdje bude.
Sloga - Široki Brijeg - 1 - Biti ili ne biti za Slogu.
Sarajevo - Borac - X - Nadam se da možemo do boda protiv Bayerna iz Banja Luke. Valjda nas sudije neće "puno" oštetiti.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.