fczeljo je napisao/la:E tu sam te čekao:jovanbl je napisao/la:
ajde danas em imam malo vise vremena em sam doro rasplozen, pa cu se upustiti i u nesuvisle rasprave
vidi mali, pogledaj gol razliku odnosno omjer primljenih i datih golova pa da nastavimo, jer sam broj dantih golova sam po sebi nista ne znaci. reci mi onda koliko to ekipa ima bolju go razliku od borca kad to provjeris
Kako rece jubitubi, vi ste u jednoj utakmici dali 8 golova i mislis da je to sa argument kako igrate super ofanyivni fudbal.
Igrate lose bolan, to svak ko se razumije u fudbal moze objektivno da kaze, ni borac ne igra ko barselona, al igra tvrdo i konstantno, vi za razliku od borca nemate alternativu u igri.
Nema dileme da zeljeznicar ima pristojnu ekipu ali isto tako jedan procitan sistem igre koji sad vec tesko prolazi.
Je li ovo što ti sve pišeš dokaz da se Želji šilji? Ili je dokaz TV snimak?
Naravno da nije bitno koliko ko zabije golova, nego koliko ko osvoji bodova, ali je čudno vidjeti na tabeli da zadnja ekipa ne zaostaje puno za prvom, jel tako?
Ti si brate potegno pitanje šiljenja, pa onda našeg napada i sad sve to navodiš kao nerelevantne pokazatelje?
Zato ti kažem da si provokator.
Netacno, odnosno izvrtanje istine, ako bi pogledao gol razliku vidio bi da zadnja ekipa pa onda sve redom znacajno zaostaju za borcem !
Ja nisam potegao pricu o siljenju, drugi su je potegli ja sam samo iznio svoj stav.
Nekad je blesavo i bezobrazno praviti ljude budalama, ok i ako se silji silji se, al nepristojno je trugati se necijoj inteligenciji govoreci kako se zelji ne silji, silji se jasta da se silji, i to nioje teorija zavjere nikakve, tu samo rade pare ko placa za njega se silji.
ALi ipak postoje granice, bezobraznog siljenja, (sviranje ocigledno nepostojecih penala itd ) to se moze nazvati i otimanje, i obicnog siljenja koje se ogleda u tolerisanju faulova, davanju prekida blizu sesnaesterca itd.. sto se moze nazvati navlacenjem
a sad zbog cega je zeljo navukao opsti animozitet svih koji za njega ne naviajju zakljuci sam