FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- relativizam
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo moze samo spasiti dolazak Izeta Hajrovica i Miralema Pjanica
Mirvicu ubleho! Odlazi!
Bez Izeta bi i mogli ali bez Pjanića ni pod razno. Obavezno Pjanića dovesti.relativizam je napisao/la: ↑04 maj 2026, 12:31Ovo moze samo spasiti dolazak Izeta Hajrovica i Miralema Pjanica
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Mirviću odzvonilo je tvoje !
Nadam se da će nas Nam preuzet, strašno dobar period za vrijeme njega
Nadam se da će nas Nam preuzet, strašno dobar period za vrijeme njega
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
- nedimmmm1337
- Kontakt:
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
bordobijeli
- Kontakt:
I on je otisao i digao ruke od kluba , ostavio dugove , raspala se ekipa , izgubi smo osvojenu titulu. Od tad pa do danas nismo izasli iz blata.StriktnoZlo je napisao/la: ↑04 maj 2026, 13:37Mirviću odzvonilo je tvoje !
Nadam se da će nas Nam preuzet, strašno dobar period za vrijeme njega![]()
- StriktnoZlo
- Kontakt:
imaš moj post prije šta se desilo, tako da ne lupajte kad ne znate
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
Sta bolan pricas, zamalo nas u crno zavio. Sta je s ljudima i pamcenjem. Pa tek je tad Vico zasjeo i poceo nas harlaciti gdje smo u vrijeme ovog strucnjaka popusili titulu i prednost od 13 bodova. I plus njegova skrtost gdje ljudi nisu plate primili preko sest mjeseci. Znate li koji dug je ostavio iza sebe koji je namirio isti Mirvic. Nam je samo naslijedio dobru generaciju igraca koju je on i sam razj.eb.ao gdje nam je trebao kontinuitet kojeg je on zaustavio. Daleko mu kuca. Daj nekog drugog.StriktnoZlo je napisao/la: ↑04 maj 2026, 13:37Mirviću odzvonilo je tvoje !
Nadam se da će nas Nam preuzet, strašno dobar period za vrijeme njega![]()
Iskeno ne kontam ni ovaj narod sto se okomio na Maria, ljudi ne znaju vise ni sta hoce. I sinoc nas je zaklao onaj hrvat. Mario ima jednu od boljih statistika od svih trenera. Skupio je ozbiljnih bodova gdje nas je doveo do Evrope bez problema. I saam je izjavio zasto nema nekih igraca jer se obezbijedila evropa i uprava je trazila da mladji igraju da vide u kome ima materijala za ostanak. Evo trazili ste mladje i gledate ih, sad ne valja ni to daj ove starije. Jednostavno ne shvatate svaljivanjem krivice na bilo koga iz nasih redova je besmisleno pored ovakvog saveza. Shvatite da nece biti bolje dok je Vico tu. Najmanje dvije titule garantujem da bismo imali vise da nije ovako kako jeste u savezu i da je posteno i objektivno, isti taj Mirvic.
Dobili smo jedan kup i to smo mrtve tekme dobili. Stvarno frustrira vise i ovo tjeraj i dovodi trenera.
Evo poredak od kad je dosao sa istom onom ekipom koju Hus nije mogao dozvati :
Borac 57 bodova
Zrinjski 46 Bodova
Sarajevo 45 bodova.
Da ne uzmemo u obzir klanje protiv Rudara, Radnika i Zrinjskog, plus nam je Zrinjski dao u 93.minuti na prvoj Mariovoj utakmici, i nisam uzeo u obzir koliko je puta navuceno u ovim kolima Borcu i Zrinjskom. pa vi skontajte do koga je.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta se desilo ??StriktnoZlo je napisao/la: ↑04 maj 2026, 14:21imaš moj post prije šta se desilo, tako da ne lupajte kad ne znate
Napustio nas zbog finansija ispusili titulu , ostao klub u rasulu . Sta nije tacno ??
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Poslano je dva miliona dolara tada u klub, međutim banke nisu dopustile da se bilo kakav kapital iznosi iz države u to doba.bordobijeli je napisao/la: ↑04 maj 2026, 14:33Sta se desilo ??StriktnoZlo je napisao/la: ↑04 maj 2026, 14:21imaš moj post prije šta se desilo, tako da ne lupajte kad ne znate
Napustio nas zbog finansija ispusili titulu , ostao klub u rasulu . Sta nije tacno ??
Nam je upumpao preko 10 miliona dok je bio sa Tanom, dok Tan nije marke dao (TADA) i to bruku raje ne zna.
Govorite neke stvari u koje niste upučeni, a Nam je za ovog šreka TRILIJARDER.
I Sušić je zatekao Ćirinu ekipu ....
nema gore sorte ljudi od pitara
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
- napoleon72
- Kontakt:
I dalje ne kontam sto se toliko svr.sava na Nama, kao da nas je on digao iz pepela i donio duplu krunu. Covjek se samo potrefio na celu kluba kad su bili zlatni dani, nije se petljao ni u sta nit je postavio ikog novog pa da kazes "e svaka mu cast, spasio nas je". Tan i njegovi ljudi su napravili ekipu i sistem koji je donio duplu krunu. Zanimljivo kako se o Namu pise u superlativima a Sabrini i Hadziji se psuju mrtvi, a ista im uloga, bili tu ni krivi ni duzni. Cak ni Hadzija nije doveo tu okosnicu ekipe koja je uzela DK nego Ihtijarevic. Uspjeh seze puno unazad prije Nama, tako da ne vidim stvarno sta je toliko njegova uloga da se toliko priziva.
Na stranu to sto bi od Sreka bolji bio i Jasmin Badzak, manje bi nas u crno zavio, to je druga prica.
Na stranu to sto bi od Sreka bolji bio i Jasmin Badzak, manje bi nas u crno zavio, to je druga prica.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ne znam kako si zakljucio da branim Mirvica ?? Normalno je da smo bolje funkcionisali i osvajali titule pod Namom.StriktnoZlo je napisao/la: ↑04 maj 2026, 14:38Poslano je dva miliona dolara tada u klub, međutim banke nisu dopustile da se bilo kakav kapital iznosi iz države u to doba.bordobijeli je napisao/la: ↑04 maj 2026, 14:33Sta se desilo ??StriktnoZlo je napisao/la: ↑04 maj 2026, 14:21imaš moj post prije šta se desilo, tako da ne lupajte kad ne znate
Nam je upumpao preko 10 miliona dok je bio sa Tanom, dok Tan nije marke dao (TADA) i to bruku raje ne zna.
Govorite neke stvari u koje niste upučeni, a Nam je za ovog šreka TRILIJARDER.
I Sušić je zatekao Ćirinu ekipu ....![]()
nema gore sorte ljudi od pitara![]()
To je prica za malu djecu da nije mogao uplatiti novce. Zbog korone i finansija je napustio klub i tu polusezonu smo se raspali , rasprodali ekipu , izgubili titulu i sve je krenulo nizbrdo. Niko nists ne lupa ni izmislja nego je tako bilo.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- teamnorth1989
- Kontakt:
realno ocekivalo se i vise od Mamica za ovih pola godina koliko je dugo u klubu, jos ako ostavi Marija ne razumijem sta je cilj kluba. Prica kako se radi na podmladjivanju ekipe a u ekipi Bralic, Banic, Carlos... ne pije vode.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma ne moze preko noci i njemu treba vremena da pohvata sve konce. Drugo je bilo u dinamu gdje su imali monopol nesto slicno sto sad ima Borac . Savez,sudije,klubove koji ograju za njih, politku, drzavni novac . Sve je to imao u Dinamu ovdje nema , a nema ni čarobni štapić da sve sredi za pola godine . Sarajevo kao klub je u problemu imamo mi rijesiti puno vece stvari od stalne promjene trenera , Murinjo da je na klupi nebi vise mogao u ovoj sezoni od drugog mjesta.teamnorth1989 je napisao/la: ↑04 maj 2026, 14:52realno ocekivalo se i vise od Mamica za ovih pola godina koliko je dugo u klubu, jos ako ostavi Marija ne razumijem sta je cilj kluba. Prica kako se radi na podmladjivanju ekipe a u ekipi Bralic, Banic, Carlos... ne pije vode.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mi bolan ne mozemo Čolpu smjeniti , ne treba dalje ici od te činjenice. Toliko o nekoj snazi FK Sarajevo.
Ne vrijedi raspravljati kad on ne razumije ni elementarne stvari u fudbalu. Zimski prelazni rok, imaš 20 igrača sa slobodnim papirima u Evropi, a on je očekivao više, vjerovatno kompletnu rekonstrukciju ekipe i stvaranje kostura za šampionsko Sarajevo. Onda priča o nekakvom podmlađivanju i nabraja igrače, a među njima i Carlosa koji je došao prije 2 mjeseca... Ma horor.bordobijeli je napisao/la: ↑04 maj 2026, 14:58Ma ne moze preko noci i njemu treba vremena da pohvata sve konce. Drugo je bilo u dinamu gdje su imali monopol nesto slicno sto sad ima Borac . Savez,sudije,klubove koji ograju za njih, politku, drzavni novac . Sve je to imao u Dinamu ovdje nema , a nema ni čarobni štapić da sve sredi za pola godine . Sarajevo kao klub je u problemu imamo mi rijesiti puno vece stvari od stalne promjene trenera , Murinjo da je na klupi nebi vise mogao u ovoj sezoni od drugog mjesta.teamnorth1989 je napisao/la: ↑04 maj 2026, 14:52realno ocekivalo se i vise od Mamica za ovih pola godina koliko je dugo u klubu, jos ako ostavi Marija ne razumijem sta je cilj kluba. Prica kako se radi na podmladjivanju ekipe a u ekipi Bralic, Banic, Carlos... ne pije vode.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Kakav crni Nam. Pa covjek nas umalo nije ugasio. Cuj ne pricajte kad ne znate. Znamo vrlo dobro da se tada nije zadesio srek mi bi u kantonu igrali, to je jedina istina.
A sto se "uspjeha" tice, covjek nasljedio ekipu, kako se sjecam cak mu je Hadzija bio sd s kojim je poslije i Mirvic pokusao.
Ali ta vremena, sudjenje, ostale ekipe u ligi.. i ovo sad je nebo i zemlja. Ja garantujem da bi sa Zekicem duplu osvojili da je sve pošteno bilo.
A sto se "uspjeha" tice, covjek nasljedio ekipu, kako se sjecam cak mu je Hadzija bio sd s kojim je poslije i Mirvic pokusao.
Ali ta vremena, sudjenje, ostale ekipe u ligi.. i ovo sad je nebo i zemlja. Ja garantujem da bi sa Zekicem duplu osvojili da je sve pošteno bilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.