Premijer liga BiH - aktuelno
-
MostarReds22
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
kontra najjadniji forumas na svijetu. Uzivanje je gledati ga kako pati dok na forumu svi imaju neki razlog za slavlje. Imam ga u glavi kuci kako sjedi nikakav i pise ovdje jer se bolje osjeca dok ceka tekmu da se odjavi sat ipo s foruma da misle ljudi da je otisao na stadion. Jadnik ni prijatelja, ni druga osim foruma. Izdrzi debilu, potrajat ce. <3
Zadnja izmjena: MostarReds22, dana/u 04 maj 2026, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala istoku Koševa što su besplatno statirali na šampionskoj fotografiji.
Znamo da su htjeli izaći, ali mirno spavaj nano sve je zaključano. Ključevi su kod Rame.

Znamo da su htjeli izaći, ali mirno spavaj nano sve je zaključano. Ključevi su kod Rame.

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Znam da vas istina boli pa uvijek pokazete svoje lice, bilo kroz nemoc ili kroz vrijedjanje. Bas ste provincija mentalitetMostarReds22 je napisao/la: ↑04 maj 2026, 14:17kontra najjadniji forumas na svijetu. Uzivanje je gledati ga kako pati dok na forumu svi imaju neki razlog za slavlje. Imam ga u glavi kuci kako sjedi nikakav i pise ovdje jer se bolje osjeca dok ceka tekmu da se odjavi sat ipo s foruma da misle ljudi da je otisao na stadion. Jadnik ni prijatelja, ni druga osim foruma. Izdrzi debilu, potrajat ce. <3
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
MostarReds22
- Kontakt:
Ne znam gdje si vidio da te vrijedjam, samo sam cinjenice naveo. Gdje cu te vrijedjati kralju, stvarno mi te zao sta vise. Nadam se da ces u narednom periodu napustiti tastaturu, izaci na svjez vazduh i upoznati neke stvarne prijatelje. Imas nasu punu podrsku.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 maj 2026, 14:35Znam da vas istina boli pa uvijek pokazete svoje lice, bilo kroz nemoc ili kroz vrijedjanje. Bas ste provincija mentalitetMostarReds22 je napisao/la: ↑04 maj 2026, 14:17kontra najjadniji forumas na svijetu. Uzivanje je gledati ga kako pati dok na forumu svi imaju neki razlog za slavlje. Imam ga u glavi kuci kako sjedi nikakav i pise ovdje jer se bolje osjeca dok ceka tekmu da se odjavi sat ipo s foruma da misle ljudi da je otisao na stadion. Jadnik ni prijatelja, ni druga osim foruma. Izdrzi debilu, potrajat ce. <3![]()
![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nek ti bude zao onih transova koje ste izgubili i sto ste ostali bez grupe. Rekoh vec cisti provincijski mentalitet, ne znate normalno diskutovati. Uzas 
-
MostarReds22
- Kontakt:
Izvini, al ne predstavljam grupu, na pogresnoj si adresi. Ovdje sam kao zabrinuti gradjanin, forumas koji je kao i vecina uocila tvoje mentalne poteskoce i samo zelim da ti pomognem, naravno uz ukljucenost i ostalih forumasa. Znam da je tesko, ali suocavanje je prvi korak ka ozdravljenju, a mi smo tu da ti pomognemo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koliko je to istraumirano i koliko ih cinjenice bole da svako malo kmece i cmizdre. Evo ovaj nesretnik postao i zabrinuti malogradjanin. Nestvarno.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
-
ultrazonfa
- Kontakt:
Gdje si Turcine…1921ljoze je napisao/la: ↑04 maj 2026, 13:24Evo **** im svima cetnicku mater i tebi....mars sadCombattente87 je napisao/la: ↑04 maj 2026, 13:17Te Četnike koje spominješ, kad već vučeš za jezik, slobodno se šetaju svim zemljama svijeta, sve sa obilježjima, jer nigdje nisu zabranjeni!1921ljoze je napisao/la: ↑04 maj 2026, 12:52
Zasto bi bilo?gazi cetnike je uredno kad svi znamo ko.su cetnici bili....to ako se ti osjecas kao cetnik e onda ti smeta,nije bilo gazi Srbe a i to ti netreba smetati jer nisi Srbin kad imas nas pasos tako da.......
Na vasem stadionu grafit sratka mladica koji je ubio i naredio hiljade civila da se ubije i to jos velicate.....pa krepjate svi **** iz dna septicke jame
Delije imaju veliki udarni trans Četnici sever i nikada nisu dobili niti opomenu zbog toga a odigrali su stotine evropskih utakmica pod tom krpom!
U Americi, Australiji i Evropi imaš svake godine javna okupljanja koja su legitimna i nikada se niko nije pobunio...
Tako da stavljanje u isti koš ovih što bi završili iza brave u bilo kojoj zemlji svijeta da propagiraju svoju ideologiju i Četnike, koji su šta više dobili i nagradu od strane engleza nakon WW2, ne ide nikako prijatelju![]()
Malo edukacije i časova istorije nije zgoreg da se prouči, jer svašta se tu može pronaći između ostalog i pripadnika tvog naroda koji su salutirali najvećem zlu svijeta![]()
-
MostarReds22
- Kontakt:
-
12345678922
- Kontakt:
Bolesno koliko si ti glup lik.MikiPirs je napisao/la: ↑04 maj 2026, 08:11Pa savez je najuspjesniji u istoriji BiH pod Vickom, nemoj da opet nabarajmo uspjeheVolimoSarajevo je napisao/la: ↑04 maj 2026, 08:04Bez brige bit ce te prvaci sve dok je vicka.
Sve bude i prodjeHoces da se to prekine samo da Borac ne bude sampion? Iako to veze sa zivotom nema
![]()
Nit je svjetsko izborio Vico niti neki kravataši koji koje tabelu ove lige, nego isključivo Džeko i momci kojima su protjerani roditelji od strane agresora i ujaka koji mrzi ovu zemlju, a u savezu sve uspješni fudbaleri hahahahaha.

- ErosViverosViv
- Kontakt:
U Vitezu odustali od Erceg Bosne nakon gostovanja Robijaša.
Otkad se čimburijada ubraja u sportska dešavanja?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Cuj Vico zasluzan ahahahhaa
Taj isti je postavio misketa za direktora i doveo Peteva
Kad je Petev bio los oni ga podrzali cim je krenulo na bolje onda mu dali otkaz pred pcoetak kvalf. Za euro 2024 gle cuda.....
Pa Hadzibegic,Kodro pa Savo e kad je Savo ispao od Ukrajine i kad je mandat bio mu upitan e onda je na nogama otisoa po Spahu i Barbareza....a imaju snimci kad je rekao da dok je on tu Sergej nece biti selektor...isti taj Vico je pokusao zabraniti ljijane u Zenici...samo gleda sebe i svoju korist a borac mu sluzi za pranje para zato kad on ode i vi cete u prvu ligu rs pa trunite tamo smecari...
..
Taj isti je postavio misketa za direktora i doveo Peteva
Kad je Petev bio los oni ga podrzali cim je krenulo na bolje onda mu dali otkaz pred pcoetak kvalf. Za euro 2024 gle cuda.....
Pa Hadzibegic,Kodro pa Savo e kad je Savo ispao od Ukrajine i kad je mandat bio mu upitan e onda je na nogama otisoa po Spahu i Barbareza....a imaju snimci kad je rekao da dok je on tu Sergej nece biti selektor...isti taj Vico je pokusao zabraniti ljijane u Zenici...samo gleda sebe i svoju korist a borac mu sluzi za pranje para zato kad on ode i vi cete u prvu ligu rs pa trunite tamo smecari...
..
Tačno milina čitati upise ovog čovjeka. Da se naježiš.Medjutim to je sve proslost sad ide puno ozbiljnije i jace nego u zadnjih 20 godina
Prvo igrace iz domace lige moramo dovesti, a tek onda sa strane
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Da pogodim, Nodi?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Razumiješ materiju. Svaka čast. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48