WeekendOffender je napisao/la: ↑04 maj 2026, 18:06
NoDi jel ostajes i dalje scout nakon sto Maric preuzme funkciju SDa? Nadam se da su u klubu pametni i da te nece mjenjati sa pozicije
Bice ih sad puno, a ja imam plusove kod ozbiljnih skauta i ja njima dam tipu, a oni odlucuju i dogovaraju
Ja sam jos sitna ribica hahah
Uglavnom imam plusove kod ozbiljnih ljudi zbog toga sto sam predvidio neke igrace za repku poput Kulenovica, Memica, pa i Alajbegovica, Malica, Muharemovica sam pratio i vjerovao kad su me ismijavali da su to amateri, a sad sam dobio jos jedan plus zbog Mahmica
Luka Djuric ce mi otvoriti do sad najveca vrata, jer je prodle godine igrao cetvrtu ligu i to bi bio moj najjaci „ubod“
Sto se tice samo Zelje bice najveca skauting organizacija u historiji kluba, Marica nesto ne poznajem, ali Andy Bara ga bas hvali i vjerujem mu
Koliko sam nacuo bas cemo s Barom nesto dogovoriti, a u Zelju bi trebao doci i Mario Stanic
Citiram jednog brata
„ Iz Dinama ce se popuniti i ostale pozicije vezano za prvi tim i OP, ukljucujuci glavnog skauta i sefa analitike.
Upravni odbor pun jakih imena, za sportski segment ce najvjerovatnije biti zaduzen nas Mario Stanic.“