Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

adis_lfc
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la adis_lfc » 04 maj 2011, 14:14

Los_Blanos2 je napisao/la:Xabi Alonso "U prvoj tekmi sudija nas ostavio sa 10, veceras nam ponistio cist gol za 0-1, ovo je bio psihoclasico" :?
KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 04 maj 2011, 14:22

adis_lfc je napisao/la:KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI
Igrat' ćete i vi protiv Barce za nekih 10-15 godina, pa ćete se isto ovako ljutiti. Kad vidite šta sudije rade, kako navlače Barci. A kada se budete ljutili, spominjat' ćete i Real Madrid, kako je ostećen. ;)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 04 maj 2011, 14:28

ek0 je napisao/la:Cristiano Ronaldo a što se tiče Mascherana, takvom se glumom nije služio u Engleskoj. Tu je ružnu naviku morao zaraditi negdje drugdje."[/i]
e kad nam on kaze da simuliramo, onda je fakat vrijeme da prestanemo 8-) 8-) 8-) :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 maj 2011, 14:48

Scof1eld je napisao/la:
ek0 je napisao/la:Cristiano Ronaldo a što se tiče Mascherana, takvom se glumom nije služio u Engleskoj. Tu je ružnu naviku morao zaraditi negdje drugdje."[/i]
e kad nam on kaze da simuliramo, onda je fakat vrijeme da prestanemo 8-) 8-) 8-) :roll:
Da on nije padavicar i da nije simuliro onaj pad nevidjevsi da lopta ide slobodnom Higuainu bilo bi 1:0 za Real i bilo bi pravo tesko poslije. Hvala Bogu po Barsu pa oni imaju placipizdu i destruktivca napoleona. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 04 maj 2011, 14:52

ek0 je napisao/la:Iker Casillas -- "Higuainov pogodak nije ništa drugo već još jedna odluka protiv nas, kao i uvijek. Sada ne možemo učiniti ništa po tom pitanju, ali barem znamo da smo sačuvali klupsku čast."

Cristiano Ronaldo -- "Naslov ove utakmice je Nemoguća misija četiri. Još jednom nas je sudac spriječio u našim naumima. Znali smo da možemo pobijediti Barcelonu, osjećali smo to, ali nam sudac nije dopustio. Higuainov pogodak je regularan, a što se tiče Mascherana, takvom se glumom nije služio u Engleskoj. Tu je ružnu naviku morao zaraditi negdje drugdje."

Xabi Alonso -- "Higuainov pogodak, koji je posve regularan, sve bi promijenio. No umjesto da naša igra tada postane čvršća i bolja, mi smo pali. A da nije bilo crvenog u prvoj utakmici ona je lako mogla završiti 0:0 i sada bismo se mi veselili. Osjećamo da smo napravili dobar posao, ali puno je toga išlo protiv nas. Nakon ovih dvoboja odnos s nekim igračima Barcelone je prošlost. Nema se tu mnogo toga reći, sve je jasno, a da li ih to uznemiruje morat ćete pitati njih."
Tako je kad dodjes u krkanski klub i poprimis krkaknski mentalitet. Ja kazem da su imali imalo mozga igrali bi! Mozda bi fasovali u obje utakmice ali se barem ne bi ovako blamirali tragi-komicnim izjavama.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 maj 2011, 15:25

@UPS
Nazalost a na radost po nas oni su kukavice. Prvu hrabu utakmicu su sinoc odigrali i igrali su jedino sinoc dobro i kako dolikuje frankovom klubu. Igras fudbal i onda imas sanse. Ali vise hrabrosti (pa i pobjedu) su imale rubini Kazandzije od ovog multimilionersko/kukavicjeg kluba. Sto ti je kad se ... u gace. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 maj 2011, 15:32

UPS je napisao/la:
ek0 je napisao/la:Iker Casillas -- "Higuainov pogodak nije ništa drugo već još jedna odluka protiv nas, kao i uvijek. Sada ne možemo učiniti ništa po tom pitanju, ali barem znamo da smo sačuvali klupsku čast."

Cristiano Ronaldo -- "Naslov ove utakmice je Nemoguća misija četiri. Još jednom nas je sudac spriječio u našim naumima. Znali smo da možemo pobijediti Barcelonu, osjećali smo to, ali nam sudac nije dopustio. Higuainov pogodak je regularan, a što se tiče Mascherana, takvom se glumom nije služio u Engleskoj. Tu je ružnu naviku morao zaraditi negdje drugdje."

Xabi Alonso -- "Higuainov pogodak, koji je posve regularan, sve bi promijenio. No umjesto da naša igra tada postane čvršća i bolja, mi smo pali. A da nije bilo crvenog u prvoj utakmici ona je lako mogla završiti 0:0 i sada bismo se mi veselili. Osjećamo da smo napravili dobar posao, ali puno je toga išlo protiv nas. Nakon ovih dvoboja odnos s nekim igračima Barcelone je prošlost. Nema se tu mnogo toga reći, sve je jasno, a da li ih to uznemiruje morat ćete pitati njih."
Tako je kad dodjes u krkanski klub i poprimis krkaknski mentalitet. Ja kazem da su imali imalo mozga igrali bi! Mozda bi fasovali u obje utakmice ali se barem ne bi ovako blamirali tragi-komicnim izjavama.
:lol: :lol: :lol: :lol: :D :D
HZ87

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 04 maj 2011, 15:44

[youtube][/youtube]

valjda je sad sve jasnije... sigurno se neki od vas ne sjecaju intera prosle godine... ofsajd milita, ruka stankovica koja nije prikazana, penal nad alvesom??

ima li sad nejasnoca???

kunnicc
Kontakt:

Post Postao/la kunnicc » 04 maj 2011, 15:49

bparena je napisao/la:@UPS
Nazalost a na radost po nas oni su kukavice. Prvu hrabu utakmicu su sinoc odigrali i igrali su jedino sinoc dobro i kako dolikuje frankovom klubu. Igras fudbal i onda imas sanse. Ali vise hrabrosti (pa i pobjedu) su imale rubini Kazandzije od ovog multimilionersko/kukavicjeg kluba. Sto ti je kad se ... u gace. :D
kad saznas sta je to zapravo franko radio barci odnosno realu onda pisi o tome
ovako ne pricaj gluposti
"Space: the final frontier. These are the voyages of the Starship Enterprise. Its continuing mission: to explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations,to boldly go where no man has gone before"

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 maj 2011, 15:49

hasta la vista frankovci, ne tugujte, ipak u dvije utakmice polufinala uspjeli ste imati dva-tri suta i jednu priliku za gol stvoriti, za 180 minuta uspjeh vam je to, znamo mi da je to sramota pa je krijete vadeci se na sudije, sve je to dio morinjove propagande da svoj sramni neuspijeh sa sramnom igrom stavi u drugi plan i da ispadne zrtva, ali vi to ocigledno ne kontate, a kako bi ista i kontali kad navijate za real
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 maj 2011, 15:55

laki je napisao/la:[youtube][/youtube]

valjda je sad sve jasnije... sigurno se neki od vas ne sjecaju intera prosle godine... ofsajd milita, ruka stankovica koja nije prikazana, penal nad alvesom??

ima li sad nejasnoca???
nema nejasnoća ,ti si se samo prisjetio onog što je išlo na štetu Barce i postavio faulove Realovi igrača iz 4 el clasica ,a Barcini igrači su cvjećke ;)

Za Inter isto tako Crveni nad Motom i u meču sa Interom ste oštećeni i jedni i drugi i nema si niko pravo žaliti ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 maj 2011, 15:57

Romariooo je napisao/la:hasta la vista frankovci, ne tugujte, ipak u dvije utakmice polufinala uspjeli ste imati dva-tri suta i jednu priliku za gol stvoriti, za 180 minuta uspjeh vam je to, znamo mi da je to sramota pa je krijete vadeci se na sudije, sve je to dio morinjove propagande da svoj sramni neuspijeh sa sramnom igrom stavi u drugi plan i da ispadne zrtva, ali vi to ocigledno ne kontate, a kako bi ista i kontali kad navijate za real
nek si ti pametan i nek sve kontaš ,đesi intelektualac :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 04 maj 2011, 15:58

Romariooo je napisao/la:hasta la vista frankovci, ne tugujte, ipak u dvije utakmice polufinala uspjeli ste imati dva-tri suta i jednu priliku za gol stvoriti, za 180 minuta uspjeh vam je to, znamo mi da je to sramota pa je krijete vadeci se na sudije, sve je to dio morinjove propagande da svoj sramni neuspijeh sa sramnom igrom stavi u drugi plan i da ispadne zrtva, ali vi to ocigledno ne kontate, a kako bi ista i kontali kad navijate za real
Mourinhova propaganda. Pa šta je sa Milanom? Arsenalom? Chelseajem? Pa shvataš ti da vam svaki put kad je prpa sudija uskoći i olakšva vam posao. Misliš da bi dali gol na Bernabeu da Stark nije dao crveni karton Pepeu? Dali bi ga nikad a možda ni tad! ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 maj 2011, 16:03

@Romario
Pa mi smo na ignor :D :D :D oni nas ne citaju :mrgreen:
Gledaj ih sto su se raskokodakali :lol:
Vidim ih kako ko ozebli se tresu i iz drugog reda citaju postove. Sta ces sve drugoligaski. Pozdrav onima sto citaju. psssssssssssss vi koji ne citate - tišu :D
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 04 maj 2011, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 04 maj 2011, 16:04

legenda reala je napisao/la:
laki je napisao/la:[youtube][/youtube]

ima li sad nejasnoca???
nema nejasnoća ,ti si se samo prisjetio onog što je išlo na štetu Barce i postavio faulove Realovi igrača iz 4 el clasica ,a Barcini igrači su cvjećke ;)

Za Inter isto tako Crveni nad Motom i u meču sa Interom ste oštećeni i jedni i drugi i nema si niko pravo žaliti ;)
vidi majstore ovo nisu prekrsaji, ovako samo mesari kolju zivotinje... zato sam ti i postavio da vidis da lopta smije proci a igrac NE ? jel ti sad jasno ?

uostalom vidim da jos tugujes...i jedino o cemu raspravljas su sudije, pogledaj statistiku i tako to...imas pusu !?

juce sam na TV-u cuo...madrid moze krenuti sa slaganjem ekipe za sljedecu sezonu.... kontam da nije 1.April. :) a tek je 3.MAJ :)

imas jos jednu pusu :*

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 maj 2011, 16:07

anonymousHD je napisao/la:
Mourinhova propaganda. Pa šta je sa Milanom? Arsenalom? Chelseajem? Pa shvataš ti da vam svaki put kad je prpa sudija uskoći i olakšva vam posao. Misliš da bi dali gol na Bernabeu da Stark nije dao crveni karton Pepeu? Dali bi ga nikad a možda ni tad! ;)
neki dan je gus hiddink dao izjavu u kojoj kaze da je morinjo pretjerao u teoriji zavjere, i da on kao realno najosteceniji trener u cijeloj ovoj prici apsolutno ne smatra da je tu bilo neke zavjere, sve je to fudbal. zavjera naravno da nema, to je samo vadjenje morinja jer se osramotio ko nikad, vidjeli ste sinoc da s normalnom igrom mozete zaprijetiti koliko toliko, da ste igrali posteno i otvorenije mozda biste i prosli, ovako je evidentno da se morinjo zahebao i osramotio, sad se vadi i to je stara poznata prica. Koliko on idiotske teorije ima sve govori to sto je smatrao da je de blekere prosle godine navlacio barci, a covjek ponistio cist gol u zadnjoj minuti koji b barcu odveo dalje, ako je taj covjek nama navlacio, onda kako je moguce da ponisti cist gol, imal iko tu neku normalno objasnjenje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 maj 2011, 16:10

Ode Mourinho na ljeto. :?
Čelik Zenica 1945

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 maj 2011, 16:15

laki je napisao/la: vidi majstore ovo nisu prekrsaji, ovako samo mesari kolju zivotinje... zato sam ti i postavio da vidis da lopta smije proci a igrac NE ? jel ti sad jasno ?

uostalom vidim da jos tugujes...i jedino o cemu raspravljas su sudije, pogledaj statistiku i tako to...imas pusu !?

juce sam na TV-u cuo...madrid moze krenuti sa slaganjem ekipe za sljedecu sezonu.... kontam da nije 1.April. :) a tek je 3.MAJ :)

Mesari udaraju ,maljem u glavu pa prekolju ,haj ti ovako uleti životinji pa je zakolji :lol: (šala)
Ma jasna je meni taktika ,igralo se oštro blizu igrača sa puno prekršaja (igra koja jedino donosi rezultat protiv Barce,sad igrači nisu bili raspoloženi kao u kupu ,bar u prvoj utakmici)

Ja ne tugujem imam bitniji stvari u životu od ovog ,što bi bogati tugovao (haj mi reci)
A vi nikad nećete priznati neku sudijsku grešku u vašu korist (Reala je dobio penal u ligi ,ja sam odma rekao da se Marcelo bacio i da ono nije vidilo penala ),al jok vi kad pobjedite nikad ne komentarišete suđenje i uvjek ste vi oštećeni i protiv Reala i Chelsea Intera ,A rsenala itd .
Izvlačite se na statistiku ,kolko je timova pobjeđivalo a u statistici su bili lošiji od protivnika ,

>Maestro
Kontakt:

Post Postao/la >Maestro » 04 maj 2011, 16:22

Marca: Real na ljeto raskida s Mourinhom?

Kod: Označi sve

Kao najizgledniji kandidat za Mourinhova nasljednika spominje se Bielsa.

Uprava Real Madrida ozbiljno razmišlja o raskidu suradnje s Joseom Mourinhom, prenosi španjolska Marca. Portugalac bi se navodno vratio u Englesku ili Italiju čim završi sezona, ali briga nemaju jer su navodno već našli nasljednika.

Klupu kraljevskog kluba, najizglednije, preuzet će bivši izbornik Argentine i Čilea Marcelo Bielsa koji ima odlične privatne odnose s direktorom kluba Valdanom, za razliku od Portugalca...

Bielsa je klupu Čilea napustio u veljači, povezivalo ga se s nekoliko klubova, a najozbiljnije sa Sevillom.

Informacija kako u Madridu traže promjenu ne treba čuditi. S preskupom momčadi koju ima pod sobom, punom zvijezda i fantazista, malo je napravio u svojoj prvoj sezoni. Siguran trofej samo je Kup, domaća je titula pod upitnikom, a od imperativa - Lige prvaka, oprostio se u polufinalu. Uza sve to, igra nije blistava, a trenerovo ponašanje i nije baš za pohvalu.
Mourinho je, kako prenose Španjolci, utakmicu protiv Barcelone gledao iz hotelske sobe, nakon nje nije davao službene izjave, no ne bi on bio Special One da bar nečim nije izazvao pozornost. U zračnoj luci u Barceloni prilikom odlaska uputio je zanimljivu gestu koju su svi protumačili kao aludiranje u stilu ''Okrali su nas!''. 
WTF!? Bielsa. :?
Handball ^^ <3

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 maj 2011, 16:25

legenda reala je napisao/la:
laki je napisao/la: vidi majstore ovo nisu prekrsaji, ovako samo mesari kolju zivotinje... zato sam ti i postavio da vidis da lopta smije proci a igrac NE ? jel ti sad jasno ?

Mesari udaraju ,maljem u glavu pa prekolju ,haj ti ovako uleti životinji pa je zakolji :lol: (šala)
Ma jasna je meni taktika ,igralo se oštro blizu igrača sa puno prekršaja (igra koja jedino donosi rezultat protiv Barce,sad igrači nisu bili raspoloženi kao u kupu ,bar u prvoj utakmici)

Ja ne tugujem imam bitniji stvari u životu od ovog ,što bi bogati tugovao (haj mi reci)
A vi nikad nećete priznati neku sudijsku grešku u vašu korist (Reala je dobio penal u ligi ,ja sam odma rekao da se Marcelo bacio i da ono nije vidilo penala ),al jok vi kad pobjedite nikad ne komentarišete suđenje i uvjek ste vi oštećeni i protiv Reala i Chelsea Intera ,A rsenala itd .
Izvlačite se na statistiku ,kolko je timova pobjeđivalo a u statistici su bili lošiji od protivnika ,

priznacemo svaku gresku sudije u nasu korist, ali da sad priznamo da je onaj gol higuaina sinoc bio regularan, bilo bi to idiotski, kao sto je idiotski reci da je crveni pepetu dio neke urote, svako normalan je vidio da je sinoc ronaldo omeo maskerana, i da je pepe isao djonom u koljeno alvesa, to sto je ovaj uspio izmaci nogu u zadnjem trenu i kasnije glumatao ne mijenja nista na stvari, pepe je isao pregrubi crveni je cist kao suza, mada i da je bio zuti ne bi bila prevelika greska, ali reci da je greska sto mu je dao crveni je prilicno idiotski

vi da imate imalo pameti i objektivnosti priznali biste da ste nadigrani visestruko i da ste i vise nego zasluzeno ispali, da je barca izrazito bolja ekipa itd

sto se tice morinja najbolje za vas je da ode, da vas vise ne sramoti, a po meni odlicno rjesenje bio bi onaj mladi trener Porta
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.