Eman Košpo
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
Edincapitano
- Kontakt:
-
napapijri1987
- Kontakt:
Re: Eman Košpo
Hocu i ja u Schalke. Kada je krenulo tako redom neka Miron i mene vodi u Gelsenkirchen
-
Edincapitano
- Kontakt:
Kospo nikad nije trebao napustiti Barsu, trenirao je s prvom ekipom, kapiten svicarske u21.
Sigurno bi sad bio tandem Kospo - Cubarsi.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Slazem se, sigurno bi sad bio standardni stoper prvoplasirane ekipe spanskog prvenstva.Edincapitano je napisao/la: ↑05 maj 2026, 23:57Kospo nikad nije trebao napustiti Barsu, trenirao je s prvom ekipom, kapiten svicarske u21.
Dok je vec malo teze doci do tog statusa u ekipi koja ima samo 3 pobjede u 30 kola.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Edincapitano
- Kontakt:
Nece sada ali tada kad je tek otisao iz Barcelone u Fiorentinu a imao 17-18 godina i bio kapiten U21 repke Svicarske onda je bilo pametno ga zvati protiv San Marina da ga zakljucamo.bhfanatic14 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:28Ma halo znam da je zbog kaparisanja. Ali opet NEMOZE dobit poziv djete bez seniorskog fudbala. Ko ce ga kaparisat? Pa nece svicarska ni pomislit o njemu. Igra za djecu fiorentine sta je vama. Ovo je presmjesno ovo nrma veze sa ozbiljnim sportskim kolektivom.DamirT je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:25Shvatas li da momak nece ni igrati u ovim mecevima? Mozda koju minutu dobije da se obezbijedimo i to je to. Ti igraci koje prizivas su bekovi, on je stoper. Dakle apsolutno ne smeta ni Gazibegovicu ni Karicu. Eto covjek je iznad napisao sve.bhfanatic14 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:23
Sve sam gore napisao ! Ovo je yebanje u zdrav mozak. Momak ni nezna dal ce uspjet dal ce bit igrac. Niko nezna dal on uopste ima ikakav potencijal. Jedno je u19 a jedno seniorski fudbal. Potez za glupe ljude da prekrije kriminal sa mujakicem kulenovicem i ostalim. Ovo u ni jednoj repki neces vidjet.
Sad hocel on postati novi Tarik ili propasti je druga prica ali ima ogroman potential samo treba da pogodi jednu ekipu gdje ce igrati da se razvije, nesto slicno kao Kerim.
Na SP nema on nista traziti, kao sto ti kazes, mali uopste ne igra seniorski fudbal trenutno, ali ako pogodi sljedeci klub i krene igrati seniorski fudbal onda vrlo vjerovatno cemo gledati tandem Kospo - Tarik na EP za dvije godine aBd
Neka mu Tarik sredi Sassuolo. Bilo bi mu lakse nego Tariku kada su bili u Seria B.
Sta je cinjenica, pod moranje mu je za iducu sezonu pronaci zdravu sredinu i klub gdje prikolko igrati.
On ce u Fiorentini dobiti priliku samo u slucaju ispadanja.
Sta je cinjenica, pod moranje mu je za iducu sezonu pronaci zdravu sredinu i klub gdje prikolko igrati.
On ce u Fiorentini dobiti priliku samo u slucaju ispadanja.
Subota
U21 Lecce - Fiorentina
Ukoliko Kospo i ekipa pobjede, Fiorentina ce biti prvak i to prvi put od 1983
Košpo (18) je najbolji igrac U21 Fiorentine, igrao je 18 utakmica i imaju samo jedan poraz s njim

Prosle sezone je osvojio tripletu UEFA Youth League, omladinsku ligu i kup Španije, a u subotu ima priliku da ispise historiju i osvoji Primaveru Italije

U21 Lecce - Fiorentina
Ukoliko Kospo i ekipa pobjede, Fiorentina ce biti prvak i to prvi put od 1983
Košpo (18) je najbolji igrac U21 Fiorentine, igrao je 18 utakmica i imaju samo jedan poraz s njim

Prosle sezone je osvojio tripletu UEFA Youth League, omladinsku ligu i kup Španije, a u subotu ima priliku da ispise historiju i osvoji Primaveru Italije

Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ne zelim nikom nesrecu ali bi volio da se jedan stoper povrijedi da Eman ode na Svjetsko,razlog je sto se odrekao Svice i kapitenske trake U21 ili U19 Svicarske,a i sljedece Evropsko kao i Svjetsko na koje cemo se najvjerovatnije plasirat on ce biti siguran standardni igrac,ja sam ubijedjen kao sto sam bio siguran bio u Kerima
Ovo **** od covjeka bhfanatic koje je pljuvalo po Brabi i igracima koje je on izabrao on sada opet ima obraza da nesto pametuje,pa picka mu materina nek ide tamo Srbima ili Kroatimam pa nek sere jer on ne voli Bosnu on ti je ubaceni elemenat kao sto je radila UDBA,a to rade sada Srpske tajne sluzbe kao i ostale koje ne vole BosnuEdincapitano je napisao/la: ↑06 maj 2026, 17:43Nece sada ali tada kad je tek otisao iz Barcelone u Fiorentinu a imao 17-18 godina i bio kapiten U21 repke Svicarske onda je bilo pametno ga zvati protiv San Marina da ga zakljucamo.bhfanatic14 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:28Ma halo znam da je zbog kaparisanja. Ali opet NEMOZE dobit poziv djete bez seniorskog fudbala. Ko ce ga kaparisat? Pa nece svicarska ni pomislit o njemu. Igra za djecu fiorentine sta je vama. Ovo je presmjesno ovo nrma veze sa ozbiljnim sportskim kolektivom.
Sad hocel on postati novi Tarik ili propasti je druga prica ali ima ogroman potential samo treba da pogodi jednu ekipu gdje ce igrati da se razvije, nesto slicno kao Kerim.
Na SP nema on nista traziti, kao sto ti kazes, mali uopste ne igra seniorski fudbal trenutno, ali ako pogodi sljedeci klub i krene igrati seniorski fudbal onda vrlo vjerovatno cemo gledati tandem Kospo - Tarik na EP za dvije godine aBd![]()
- ObjektivnaSApublika
- Kontakt:
druze kakav je to razlog cuj odrekao se svice i sad treba zbog toga na sp, valjda prvi i jedini razlog treba biti da idu samo oni najbolji a Kospo trenutno nije i tjt. Njemu je najbolje da ode u neki klub u kojem ce igrati da se dalje razvija pa ce ostalo doci na svoje.Roki50 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 22:10Ne zelim nikom nesrecu ali bi volio da se jedan stoper povrijedi da Eman ode na Svjetsko,razlog je sto se odrekao Svice i kapitenske trake U21 ili U19 Svicarske,a i sljedece Evropsko kao i Svjetsko na koje cemo se najvjerovatnije plasirat on ce biti siguran standardni igrac,ja sam ubijedjen kao sto sam bio siguran bio u Kerima
Sta ljudi pisu, a jucer Esmira sahranili.ObjektivnaSApublika je napisao/la: ↑14 maj 2026, 00:22druze kakav je to razlog cuj odrekao se svice i sad treba zbog toga na sp, valjda prvi i jedini razlog treba biti da idu samo oni najbolji a Kospo trenutno nije i tjt. Njemu je najbolje da ode u neki klub u kojem ce igrati da se dalje razvija pa ce ostalo doci na svoje.Roki50 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 22:10Ne zelim nikom nesrecu ali bi volio da se jedan stoper povrijedi da Eman ode na Svjetsko,razlog je sto se odrekao Svice i kapitenske trake U21 ili U19 Svicarske,a i sljedece Evropsko kao i Svjetsko na koje cemo se najvjerovatnije plasirat on ce biti siguran standardni igrac,ja sam ubijedjen kao sto sam bio siguran bio u Kerima
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ma glupost ljudi pisu.ObjektivnaSApublika je napisao/la: ↑14 maj 2026, 00:22druze kakav je to razlog cuj odrekao se svice i sad treba zbog toga na sp, valjda prvi i jedini razlog treba biti da idu samo oni najbolji a Kospo trenutno nije i tjt. Njemu je najbolje da ode u neki klub u kojem ce igrati da se dalje razvija pa ce ostalo doci na svoje.Roki50 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 22:10Ne zelim nikom nesrecu ali bi volio da se jedan stoper povrijedi da Eman ode na Svjetsko,razlog je sto se odrekao Svice i kapitenske trake U21 ili U19 Svicarske,a i sljedece Evropsko kao i Svjetsko na koje cemo se najvjerovatnije plasirat on ce biti siguran standardni igrac,ja sam ubijedjen kao sto sam bio siguran bio u Kerima
Cuj odkrekao se Svice i sad treba da ide, onda je trebao zvati i Hamulica jer se odrekao Nizozemske
Veoma bolesno razmišljanje.
Kospo ničim nije zaslužio poziv. Treba biti zahvalan na prilici koja mu se ukazala jesenas.
I da se povrijedi neko iz zadnje linije, upao bi neko s rezervnog spiska na kojem se Kospo ne nalazi, bar ne na ovom zvaničnom.
Momak nema utakmice na seniorskom nivou i to je činjenica.
Uglavnom ga se poredi s Nidalom koji ima 8 nastupa ovo proljeće za Lens. Prethodno igrao za FK Sarajevo na seniorskom nivou.
Nije neka sreća ni Nidal. Pisao sam na njegovoj temi da vise nije odigrao dobro nego sto jeste. Ali mi nemamo izbora kada je stoper dešnjak u pitanju. Otuda se Nidalu prilika otvorila. Njegova nafaka.
Žalosno šta sebi neki dopuštaju…
Doći će i Emanovo vrijeme, ako Bog da. Samo polahko.
Kospo ničim nije zaslužio poziv. Treba biti zahvalan na prilici koja mu se ukazala jesenas.
I da se povrijedi neko iz zadnje linije, upao bi neko s rezervnog spiska na kojem se Kospo ne nalazi, bar ne na ovom zvaničnom.
Momak nema utakmice na seniorskom nivou i to je činjenica.
Uglavnom ga se poredi s Nidalom koji ima 8 nastupa ovo proljeće za Lens. Prethodno igrao za FK Sarajevo na seniorskom nivou.
Nije neka sreća ni Nidal. Pisao sam na njegovoj temi da vise nije odigrao dobro nego sto jeste. Ali mi nemamo izbora kada je stoper dešnjak u pitanju. Otuda se Nidalu prilika otvorila. Njegova nafaka.
Žalosno šta sebi neki dopuštaju…
Doći će i Emanovo vrijeme, ako Bog da. Samo polahko.