Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uživanje je kada neinteligentnog starosjedioca iz istočne bosne dovedeš u ovaj nemoćni stadij 
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Prestani da cmizdris vise
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Evo jedno pitanje za navijace FK Sa. Da li ste vi ikada imali posten/vatren razgovor sa Mirvicem kao navijacka grupa. Mislim on placa festu i niegovo je pravo da donosi odluke i odlucuje sta ce biti vizija a vase je pravo da ne pratite njegovo ludilo i razvlacenje pameti sa njegovim odlukama. Pitanje je dobronamjerno i bez imalo cinizma. Ja ovako sa strane se zgrozavam njegovim vodjenjem Sarajeva.
-
MostarReds22
- Kontakt:
Izvini nodi brate prestajem.
Pozdrav
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Stvarno je nekad onaj Vurtalni upravu za vas, ćim malo izronite glavu iznad vode odma krene neko ludilo iz vaših glava da nekom držite lekcije i postavljate neka suvisla pitanja kao vi se zgrozavate kako neko upravlja FK Sarajevo. Mislim šta ti daje za pravo da uopšte nešto tako i pitaš, neka trenutna forma, ne znam koji ste vi to nivo pa ste iznad nas pa je vaše vođenje dobro a mi smo u kur.cu. Razlika je samo što vi nešto vidite kao uspjeh a za nas je to neuspjeh, vaši kriteriji se ne mogu porediti sa našim i tu priča završava.MostarNeretva je napisao/la: ↑04 maj 2026, 22:45Evo jedno pitanje za navijace FK Sa. Da li ste vi ikada imali posten/vatren razgovor sa Mirvicem kao navijacka grupa. Mislim on placa festu i niegovo je pravo da donosi odluke i odlucuje sta ce biti vizija a vase je pravo da ne pratite njegovo ludilo i razvlacenje pameti sa njegovim odlukama. Pitanje je dobronamjerno i bez imalo cinizma. Ja ovako sa strane se zgrozavam njegovim vodjenjem Sarajeva.
Majstore moj, klubovi koji igraju drugoligaški fudbal su uspješniji od vas, jel se uopšte razumijemo.
Dokazano najbolesnija skupina na ovom forumu su veHležovci. Navijači ekipe koja 30+ godina ne igra nikakvu ulogu u BH fudbalu redovno ovde drže pridike navijačima i Sarajeva i Željezničara. Pitanje neretva za tebe kako vidite nikšićevo vođenje veleža, zgrožavamo se nad njim.DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 maj 2026, 23:30Stvarno je nekad onaj Vurtalni upravu za vas, ćim malo izronite glavu iznad vode odma krene neko ludilo iz vaših glava da nekom držite lekcije i postavljate neka suvisla pitanja kao vi se zgrozavate kako neko upravlja FK Sarajevo. Mislim šta ti daje za pravo da uopšte nešto tako i pitaš, neka trenutna forma, ne znam koji ste vi to nivo pa ste iznad nas pa je vaše vođenje dobro a mi smo u kur.cu. Razlika je samo što vi nešto vidite kao uspjeh a za nas je to neuspjeh, vaši kriteriji se ne mogu porediti sa našim i tu priča završava.MostarNeretva je napisao/la: ↑04 maj 2026, 22:45Evo jedno pitanje za navijace FK Sa. Da li ste vi ikada imali posten/vatren razgovor sa Mirvicem kao navijacka grupa. Mislim on placa festu i niegovo je pravo da donosi odluke i odlucuje sta ce biti vizija a vase je pravo da ne pratite njegovo ludilo i razvlacenje pameti sa njegovim odlukama. Pitanje je dobronamjerno i bez imalo cinizma. Ja ovako sa strane se zgrozavam njegovim vodjenjem Sarajeva.
Majstore moj, klubovi koji igraju drugoligaški fudbal su uspješniji od vas, jel se uopšte razumijemo.
-
Nulatridva
- Kontakt:
Pa od kad nam ližeš jaja!!!Herson je napisao/la: ↑04 maj 2026, 17:04Otkad se čimburijada ubraja u sportska dešavanja?
Jel te stid bilo šta napisati?
Zar se mora popljuvati, nešto što je očigledno predobro... Pregledaj malo navijanje brojku...
Pa se onda zabavi malo sa svojim klubom i grupom.
Dobri su vam oni crni dresovi sa kockicama, utego je to maminjo, kriminalci u vip lozi, al nema veze nek je ljajic pokazo kitu zeljescarima. To je ipak peak sezone.DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 maj 2026, 23:30Stvarno je nekad onaj Vurtalni upravu za vas, ćim malo izronite glavu iznad vode odma krene neko ludilo iz vaših glava da nekom držite lekcije i postavljate neka suvisla pitanja kao vi se zgrozavate kako neko upravlja FK Sarajevo. Mislim šta ti daje za pravo da uopšte nešto tako i pitaš, neka trenutna forma, ne znam koji ste vi to nivo pa ste iznad nas pa je vaše vođenje dobro a mi smo u kur.cu. Razlika je samo što vi nešto vidite kao uspjeh a za nas je to neuspjeh, vaši kriteriji se ne mogu porediti sa našim i tu priča završava.MostarNeretva je napisao/la: ↑04 maj 2026, 22:45Evo jedno pitanje za navijace FK Sa. Da li ste vi ikada imali posten/vatren razgovor sa Mirvicem kao navijacka grupa. Mislim on placa festu i niegovo je pravo da donosi odluke i odlucuje sta ce biti vizija a vase je pravo da ne pratite njegovo ludilo i razvlacenje pameti sa njegovim odlukama. Pitanje je dobronamjerno i bez imalo cinizma. Ja ovako sa strane se zgrozavam njegovim vodjenjem Sarajeva.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Evo da nastavim u pozitivnom i dobronamjernom tonu.SamLake je napisao/la: ↑04 maj 2026, 23:39Dokazano najbolesnija skupina na ovom forumu su veHležovci. Navijači ekipe koja 30+ godina ne igra nikakvu ulogu u BH fudbalu redovno ovde drže pridike navijačima i Sarajeva i Željezničara. Pitanje neretva za tebe kako vidite nikšićevo vođenje veleža, zgrožavamo se nad njim.DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 maj 2026, 23:30Stvarno je nekad onaj Vurtalni upravu za vas, ćim malo izronite glavu iznad vode odma krene neko ludilo iz vaših glava da nekom držite lekcije i postavljate neka suvisla pitanja kao vi se zgrozavate kako neko upravlja FK Sarajevo. Mislim šta ti daje za pravo da uopšte nešto tako i pitaš, neka trenutna forma, ne znam koji ste vi to nivo pa ste iznad nas pa je vaše vođenje dobro a mi smo u kur.cu. Razlika je samo što vi nešto vidite kao uspjeh a za nas je to neuspjeh, vaši kriteriji se ne mogu porediti sa našim i tu priča završava.MostarNeretva je napisao/la: ↑04 maj 2026, 22:45Evo jedno pitanje za navijace FK Sa. Da li ste vi ikada imali posten/vatren razgovor sa Mirvicem kao navijacka grupa. Mislim on placa festu i niegovo je pravo da donosi odluke i odlucuje sta ce biti vizija a vase je pravo da ne pratite njegovo ludilo i razvlacenje pameti sa njegovim odlukama. Pitanje je dobronamjerno i bez imalo cinizma. Ja ovako sa strane se zgrozavam njegovim vodjenjem Sarajeva.
Licno nemam problema kako je klub vodjen, cak sta vise prezadovoljan sam. Al ja sam samo poluupucen pojedinac nebitan lik sa foruma.
Doduse Bilo bi mi drago kada bi mogli prodati Spahica nekome za par stotina hiljada posto vidim raja se rasipa lovom u premijer ligi zadnjih par godina.
Cuj Velež ne igra nikakvu ulogu u BH fudbaluSamLake je napisao/la: ↑04 maj 2026, 23:39
Dokazano najbolesnija skupina na ovom forumu su veHležovci. Navijači ekipe koja 30+ godina ne igra nikakvu ulogu u BH fudbalu redovno ovde drže pridike navijačima i Sarajeva i Željezničara. Pitanje neretva za tebe kako vidite nikšićevo vođenje veleža, zgrožavamo se nad njim.
U 4 zadnje godine 3x u finalu kupa.. 3x igrali u Europi.. Gdje ti živiš i koji fudbal pratiš
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Velez kad osvoji bilo kakvu ligu najviseg ranga nek se javi. Jeste li od rata vamo ikad bili bar 2 . A i Jugoslaviji Zeljeznicar je osvojio titulu za razliku od nekih.rishovski je napisao/la: ↑05 maj 2026, 00:30Cuj Velež ne igra nikakvu ulogu u BH fudbaluSamLake je napisao/la: ↑04 maj 2026, 23:39
Dokazano najbolesnija skupina na ovom forumu su veHležovci. Navijači ekipe koja 30+ godina ne igra nikakvu ulogu u BH fudbalu redovno ovde drže pridike navijačima i Sarajeva i Željezničara. Pitanje neretva za tebe kako vidite nikšićevo vođenje veleža, zgrožavamo se nad njim.![]()
U 4 zadnje godine 3x u finalu kupa.. 3x igrali u Europi.. Gdje ti živiš i koji fudbal pratiš![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Brate ko spominje titule ili usporedbe sa Željom, lik je odgovorio na debilan post nije spomenuo Zelju.Pact1921 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 01:11Velez kad osvoji bilo kakvu ligu najviseg ranga nek se javi. Jeste li od rata vamo ikad bili bar 2 . A i Jugoslaviji Zeljeznicar je osvojio titulu za razliku od nekih.rishovski je napisao/la: ↑05 maj 2026, 00:30Cuj Velež ne igra nikakvu ulogu u BH fudbaluSamLake je napisao/la: ↑04 maj 2026, 23:39
Dokazano najbolesnija skupina na ovom forumu su veHležovci. Navijači ekipe koja 30+ godina ne igra nikakvu ulogu u BH fudbalu redovno ovde drže pridike navijačima i Sarajeva i Željezničara. Pitanje neretva za tebe kako vidite nikšićevo vođenje veleža, zgrožavamo se nad njim.![]()
U 4 zadnje godine 3x u finalu kupa.. 3x igrali u Europi.. Gdje ti živiš i koji fudbal pratiš![]()
Zna svak ko je Zeljo
-
Convicts1988
- Kontakt:
Hersone uhljupe, pripremite ovoj grupi kompletan jug gradskog stadiona Kosevo i dobro podmazite šupkeHerson je napisao/la: ↑04 maj 2026, 17:04Otkad se čimburijada ubraja u sportska dešavanja?
Dobro jutro radni narode.
Znate li koji će klub, kao predstavnik ove zajedničke lige, najvjerojatnije biti nosilac i u drugom kolu kvalifikacija za ligu šampiona?

Znate li koji će klub, kao predstavnik ove zajedničke lige, najvjerojatnije biti nosilac i u drugom kolu kvalifikacija za ligu šampiona?

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
U kojem je to univerzumu bolje biti 2 na tabeli nego biti osvajač kupa!? Velež je osvajao kup i BiH i kup Maršala i ne znam po čemu si ti skonto da bi već8 uspjeh bio da je Velež bar jednom bio bar 2 u ligiPact1921 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 01:11Velez kad osvoji bilo kakvu ligu najviseg ranga nek se javi. Jeste li od rata vamo ikad bili bar 2 . A i Jugoslaviji Zeljeznicar je osvojio titulu za razliku od nekih.rishovski je napisao/la: ↑05 maj 2026, 00:30Cuj Velež ne igra nikakvu ulogu u BH fudbaluSamLake je napisao/la: ↑04 maj 2026, 23:39
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Cestitam, al prvo stici Brotnjo>Leotar>Modricu>pa da pricamo o ulogama u fudbalu
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- svrakino1921
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑05 maj 2026, 08:30Cestitam, al prvo stici Brotnjo>Leotar>Modricu>pa da pricamo o ulogama u fudbalu![]()
Od 400 ljudi na nekakvom lokalnom gostovanju oni napraviše nešto epohalno i revolucionarno, još slavili ulazak u PL...
Bit će veliko ako na Koševu dostignu i trećinu te brojke.
Bit će veliko ako na Koševu dostignu i trećinu te brojke.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Kupovi su se uvijek smatrali poprilicno nebitnim pored lige. Nikog ne zanima sto je neko ne izgubio finale kupa , ali ljude zanima ko je zavrsio na kojem mjestu na tabeli . A i u svakom slucaju poslije rata Velez ima isti broj osvojenih kupova kao Bosna Visoko , Orasje , Olimpik , Slavija . A npr Modrica samo od sebe je veci klub od veleza oni su i titulu i kup osvajali . A cak 5 ekipa je vise osvojilo kupova Bosne i Hercegovine od Veleza. A velez nikad nije bio konkurent za titulu . Znaci Velez je zapravo Crystal Palace BIH u sirem spektru nebitni .rishovski je napisao/la: ↑05 maj 2026, 08:28U kojem je to univerzumu bolje biti 2 na tabeli nego biti osvajač kupa!? Velež je osvajao kup i BiH i kup Maršala i ne znam po čemu si ti skonto da bi već8 uspjeh bio da je Velež bar jednom bio bar 2 u ligi![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Valja ih trpiti prvu sezonu dok se naviknu na elitni rang BH fudbala... Kakva god naša liga bila, 16 nivoa je iznad ovih federalnih sela. 90% gostovanja im čine ljudi s drugih tribina, nema grupe ni u tragovima pa opet operu na ruke. Bojim se šta će biti kad im 700-800 navijača s drugih tribina sredi kop na Koševu pa krenu spamati slike uz opis "Broj 1 u državi", a onda 2-3 sezone kasnije 200 ljudi u kopu kući. Nešto ko i Velež kad je ušao pa ih euforija nosila. Uz to sve stiže i njihov seljakluk po kojem su prepoznatljivi. Tužno...Convicts1988 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 05:10Hersone uhljupe, pripremite ovoj grupi kompletan jug gradskog stadiona Kosevo i dobro podmazite šupke![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.
.png)