Arsenal
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Re: Arsenal
Yesssss 3:1 trpaj ih nek idu u pm. 

Strasna glupost Evertona. Uzas
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Moze li Everton izdrzati jos 10 min
Ono ako nije bio penal ja ne znam sta jest
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mislim da ovo do kraja ne možemo sj.ebati sve i da hoćemo. Šampanjac staviti na hlađenje.
Još sutra da prođemo i najbolja 4 dana što smo mogli zamisliti.
Još sutra da prođemo i najbolja 4 dana što smo mogli zamisliti.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- feniksptica
- Kontakt:
Gledam ove nase 3 zadnjee utakmice i kontam gdje bi mogli sjebat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Cuj mi ne mozemo sjebat 
e ne mogu vjerovati levat 2 gola dade
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Cist penal nije dosudjen
-
Invincibles14
- Kontakt:
Slicnofeniksptica je napisao/la: ↑04 maj 2026, 22:53Gledam ove nase 3 zadnjee utakmice i kontam gdje bi mogli sjebat
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Ovo Arsenal ne smije prokockati niti pod razno , ako kojim slucajem prokockaju onda Artetu nabiti nogom u Spaniju! 
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Zajebat cemo mi nesto, samo sreca city ima bormuta i brentforda u gostimaInvincibles14 je napisao/la: ↑04 maj 2026, 23:00Slicnofeniksptica je napisao/la: ↑04 maj 2026, 22:53Gledam ove nase 3 zadnjee utakmice i kontam gdje bi mogli sjebat![]()
Samo da ne bude ko Dortmund protiv Majnza mislim u zadnjem kolu
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- Wilshere10
- Kontakt:
Sta vam je ba, City ce lagano izgubiti protiv Bmoutha. Sve i da izgubis od West Hama, a neces, nebitno skroz. Nakantat ces Burnleya, dobiti Palace 0:1 i to je to. 
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Drug Dortmund je cuvao najboljeg graca na klupi Bellinghama jer su dobili oko 110 miliona za njega prodajom , bojali se da se ne povrjedi , koja glupost uprave , a igraju zadnju tekmu kuci pobjedom osvajaju bundesligu!Jet2Holiday je napisao/la: ↑04 maj 2026, 23:03Zajebat cemo mi nesto, samo sreca city ima bormuta i brentforda u gostimaInvincibles14 je napisao/la: ↑04 maj 2026, 23:00Slicnofeniksptica je napisao/la: ↑04 maj 2026, 22:53Gledam ove nase 3 zadnjee utakmice i kontam gdje bi mogli sjebat![]()
Hebiga bila im je bitnija lova , nego titula!
Sjećam se te tekme i dortmunda kojem nije jasno zašto Mainz zapinje i ne puštaeaglebvb09 je napisao/la: ↑04 maj 2026, 23:08Drug Dortmund je cuvao najboljeg graca na klupi Bellinghama jer su dobili oko 110 miliona za njega prodajom , bojali se da se ne povrjedi , koja glupost uprave , a igraju zadnju tekmu kuci pobjedom osvajaju bundesligu!Jet2Holiday je napisao/la: ↑04 maj 2026, 23:03Zajebat cemo mi nesto, samo sreca city ima bormuta i brentforda u gostima
Hebiga bila im je bitnija lova , nego titula!
Mnogi potcjenjuju cimjenicu da je za vecinu ekipa trofej ako nekoj drugoj ekipi uzmu trofej. Mnoge sam tekme gledo gdje su ekipe kojima nista ne treba pisali krv da otkinu titulu drugoj. Tako ce i Arsenalu.
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Drug ovaj put Arsenal uzma titulu , potpisujem %100
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bitno je preživiti West Ham iduće kolo, koji se bori za goli život.
Ako se to preživi, rasterećeno napuniti Burnley kući i onda nam vjerovatno godi i bod u zadnjem kolu protiv Palasa koji ne igra ni za šta, a uz to ima i finale KL, Glasner ima običaj na kraju sezone dati priliku mlađima.
Ako se to preživi, rasterećeno napuniti Burnley kući i onda nam vjerovatno godi i bod u zadnjem kolu protiv Palasa koji ne igra ni za šta, a uz to ima i finale KL, Glasner ima običaj na kraju sezone dati priliku mlađima.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- BegovicRamiz
- Kontakt:
hajmo redom
sutra pobjeda golom razlike i prolaz u finale ohladiti majmune
WH - bar tri nivoa ispod nas kvalitetom
moraju napasti znaci nema bunkera ko sto bi vjerovatno bio
u zadnje vrijeme bolji smo u gostima nego kuci s njima
Taty mislim da ima kartone sto nije lose
Burnley - zavrsena prica i dobiti 3,4 razlike
CP - tri dana poslije nas igraju finale konferencijske i nema se sta dalje diskutovati
sutra pobjeda golom razlike i prolaz u finale ohladiti majmune
WH - bar tri nivoa ispod nas kvalitetom
moraju napasti znaci nema bunkera ko sto bi vjerovatno bio
u zadnje vrijeme bolji smo u gostima nego kuci s njima
Taty mislim da ima kartone sto nije lose
Burnley - zavrsena prica i dobiti 3,4 razlike
CP - tri dana poslije nas igraju finale konferencijske i nema se sta dalje diskutovati
Realno,
ako ne uzmemo sve tri partije (17., 18., 14. - poredak ekipa na tabeli sa kojim igramo), onda ne zaslužujemo titulu i to je to.
Samo jako kao ove zadnje dvije tekme i kuraža malo, boli vas qrac, doveli ste se u poziciju da se borite za dva trofeja - ne može to svako danas, igrajte bez pritiska, baš kao evo ove dvije tekme što su odigrali.
ako ne uzmemo sve tri partije (17., 18., 14. - poredak ekipa na tabeli sa kojim igramo), onda ne zaslužujemo titulu i to je to.
Samo jako kao ove zadnje dvije tekme i kuraža malo, boli vas qrac, doveli ste se u poziciju da se borite za dva trofeja - ne može to svako danas, igrajte bez pritiska, baš kao evo ove dvije tekme što su odigrali.