FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
42
11%
Drugi
40
10%
Treći
133
34%
Četvrti
76
19%
Peti
33
8%
Šesti
17
4%
Sedmi
6
2%
Osmi
15
4%
Ispadamo iz lige
32
8%

Ukupno glasova: 394

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 04 maj 2026, 20:06

Mi možemo napadati koga god hoćemo, sve dok se ne izborimo za poziciju u savezu, mi nećemo moći ništa uraditi. Dobit ćemo samo ono što nam daju Vico i kompanija. Koliko god se pravili ludi, Borac ima prednost od 36 bodova na početku prvenstva, to ne može stići ni Real a ne mi.

maroon46

Post Postao/la maroon46 » 04 maj 2026, 20:13

fks74 je napisao/la:
04 maj 2026, 20:06
Mi možemo napadati koga god hoćemo, sve dok se ne izborimo za poziciju u savezu, mi nećemo moći ništa uraditi. Dobit ćemo samo ono što nam daju Vico i kompanija. Koliko god se pravili ludi, Borac ima prednost od 36 bodova na početku prvenstva, to ne može stići ni Real a ne mi.
Sta klub radi povodom toga? Nista.

Neza
Kontakt:

Post Postao/la Neza » 04 maj 2026, 20:13

Došao sam maksuz ovdje da pozdravim Mirvićeve jahače k. Kako ste?

Dosta mi je lakše kad znam da je Borac zapravo puno bolja ekipa od nas, nego da živim u laži da smo jači a da nas neko krade pa radi toga nemamo rezultate. Razbili su nas jučer u svim segmentima fudbalske igre i pokazali su da rad sadašnje uprave nije na nivou.

5 godina Mirvićeve vladavine i došli smo do toga da nam četalji slave titulu u sred Sarajeva 4 kola prije kraja. Imamo trenera klauna najvećeg kojem Mirvić i Mamić govore ko će igrati, a ko ne. Znači kakav si ti trener kad ti neko drugi kroji sastav. U redu je pratiti filozofiju kluba i gurati mlade igrače, ali treba znati kako a ne na silu. Kako Borac malom Deketu daje po 15-30 min da igra, u utakmicama koje su već riješene?

Ko dovodi ove Ignatkove? Kako mali Mujkić igra? Pa mali nije za fudbala uopšte.

Mirvić je shvatio jednu stvar, a to je da možeš uvaliti igrača samo ako ga guraš, uvijek ima levatskih klubova i levatskih uprava...Baš kao i što nama uvaljuju igrače, tako i mi. Mirvić je biznismen i on je otkrio kako da prodaje igrače i kako da zarađuje, sada ga rezultat ne zanima.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 maj 2026, 20:16

fks74 je napisao/la:
Uopste neopravdavam los rad Mirvica i njegovih suradnika al ovo sto si nspisao je bolno ali istinito.

Neza
Kontakt:

Post Postao/la Neza » 04 maj 2026, 20:24

bordobijeli je napisao/la:
04 maj 2026, 20:16
fks74 je napisao/la:
Uopste neopravdavam los rad Mirvica i njegovih suradnika al ovo sto si nspisao je bolno ali istinito.
Ali te ljude pregaze u medjusobnim duelima i pokažu ti da svakako ne zaslužuješ biti prvak.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 maj 2026, 20:37

Neza je napisao/la:
04 maj 2026, 20:24
fks74 je napisao/la:
Ali te ljude pregaze u medjusobnim duelima i pokažu ti da svakako ne zaslužuješ biti prvak.
Sinoć smo loši bili ali već je sve riješeno, ostale utakmice smo bili ravnopravni i samo zbog nekih sudačkih odluka nisi pobijedio. Niti jedna ekipa u svijetu ne može čitavu sezonu biti na nivou, samo za božije čudo može Borac. Mi se koljemo između sebe a ljudi nas navlače ko sanske koze, umjesto da se udružimo i budemo ko jedan mi tražimo krivce među nama samim.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 maj 2026, 20:43

maroon46 je napisao/la:
04 maj 2026, 20:13
fks74 je napisao/la:
Sta klub radi povodom toga? Nista.
Šta će klub uraditi i s kim, klub ne može izbaciti domaće lopove iz kantona. Sve dok bošnjaci ne stanu na jednu stranu nema ništa od toga. Kako je krenulo mi ćemo u BiH biti zbrisani sa zemlje jer su nam draže pare od države.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 maj 2026, 20:43

Neza je napisao/la:
04 maj 2026, 20:24
fks74 je napisao/la:
Pa nije bas tako kad bi gledao tabelu samo prvih 5 ekipa to je par bodova razlke. Borac ove godine napravio razlku u utakmicama Radnik,Rudar,Sloga,Siroki , bukvalno 100% ucinak imaju a nisu se posteno oznojili u tim utakmicama.

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 04 maj 2026, 20:55

napoleon72 je napisao/la:
03 maj 2026, 21:25
adoado je napisao/la:
03 maj 2026, 21:23
Mujkić standardan.
Bralić standardan.
Menalo standardan.
Cimirot standardan.

Ko je ove panjeve doveo u grad, ne u klub nego u GRAD ko ih je doveo ovo je kriminalno kako igraju, plata redovna i ovako se igra. Svaka Vam čast momci jer ovako do sada niko nije pljačkao najbolji klub u državi. Svake sedmice kontam da smo najljepše igrali pod Rožmanom gnjidom. Feđa vrati se napravi sistem pošamaraj ove curice i šutni Ajlicu influenserku iz kluba.
Ma kakav Fedja, daleko mu kuca od Koseva bila. A sto je Rozman gnjida, covjeka su daleko najvise klali od svih trenera, danasnje sudjenje je level finala LP za tu sezonu.
Ko čovjek prava slina, gnjida ne znas vise kako ga nazvati. Ko trener je dobar i napadački je orijentisan, srčan. Vratiti Feđu sad kad nema Ajlice ravaku i s Fergusonom izgraditi sistem ko Barbarez u reprezentaciji.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 maj 2026, 20:56

Elezi, Ljajic, Rile, Ivanisevic, Carlos, Gojkovic, Cimirot bi meni ostali a ostatak sve rastjerati.

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 04 maj 2026, 21:00

Pravo pitanje jeste, zašto ne igra Mehmedović i Vrban??? Sezona izgubljena u demagogiji i šupljim pričama, red je dati šansu momcima.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 04 maj 2026, 21:01

+ Đukanović mali igra bas dobro ko l.bek.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 maj 2026, 21:10

sve se svodi na to da ce te bivsi predsjednik borca a sadasnji predsjednik saveza hebavati kako hoce. jos kad se udruzi sa h komponentom i lagano samo rotiraju :rol: a ti se muzafere kupaj.
ovamo duric malo zastiti Bubamaru u futsalu, malo jedinstvo u federalci, malo podijeli koju poziciju u drzavnom/federalnom savezu i sve pod konac.
iskreno jel mislite da je durica briga za sarajevske klubove? ili da ce a reci vici sta radi? nece. zato je bitno da ima IKO u savezu ispred saveza ks, nerealno je da colpa SAM drzi taj savez kao taoc. pa ja da ulazem milione kao braca karamazovi, halalio bih i koju hiljadarku da se i to rijesi, ako nece ovako, hoce kako moze. silom.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 04 maj 2026, 21:16

Sve što se otvorilo/poklopilo Namu, to se okrenulo kontra Mirviću, što naravno ne opravdava ili amnestira Mirvića za odluke koje donosi. Ono što je najgore jeste da su te odluke minimizirale sve probleme sa kojim se ekipa susreće skoro svako kolo.

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 04 maj 2026, 21:56

Trebamo mi prvo nauciti da dodajemo ispravno, a ne u noge protivnika.
Kad to naucimo, onda treba trener da nauci ko kako i na koji nacin da trci

Kad osnove fudbala naucimo, onda se imamo zbog cega boriti protiv saveza oko sudjenja

Ne mozes igrati ko qurac i kriviti druge a ne nas.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 04 maj 2026, 22:09

muhamedhulk je napisao/la:
04 maj 2026, 21:10
sve se svodi na to da ce te bivsi predsjednik borca a sadasnji predsjednik saveza hebavati kako hoce. jos kad se udruzi sa h komponentom i lagano samo rotiraju :rol: a ti se muzafere kupaj.
ovamo duric malo zastiti Bubamaru u futsalu, malo jedinstvo u federalci, malo podijeli koju poziciju u drzavnom/federalnom savezu i sve pod konac.
iskreno jel mislite da je durica briga za sarajevske klubove? ili da ce a reci vici sta radi? nece. zato je bitno da ima IKO u savezu ispred saveza ks, nerealno je da colpa SAM drzi taj savez kao taoc. pa ja da ulazem milione kao braca karamazovi, halalio bih i koju hiljadarku da se i to rijesi, ako nece ovako, hoce kako moze. silom.
Mi ne mozemo na tribini da budemo slozni a da promijenimo nesto u savezu.
Neki nasi navijaci mole Boga da izgubimo.
Tamo orgijaju sta hoce i dobiju minimalne kazne a mi uvijek maksimalne i ljudi kazu dobar je savez, platice Mirvic sta fali.
Neki ne mogu nikako na gostovanja a nama zakljucaju kapije 20 minuta da gledamo proslavu ceta...

Puno je stvari koje nisu dobre ali i mi se malo trebamo zapitati kakvi smo

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 maj 2026, 22:16

Jet2Holiday je napisao/la:
04 maj 2026, 21:56

Kad osnove fudbala naucimo, onda se imamo zbog cega boriti protiv saveza oko sudjenja

Pa imali smo prosle sezone prvi dio prvenstva najbolje smo igrali a na polusezoni kasnili 6/7 bodova , unakazile nas sudije uzeli nam bukvalno 10 bodova . I tu su nasi vidjeli da ne mogu pa su šurovali s Vicom , ima tu svega al poenta je da drugi kolo vode i slabiji smo od zrinjskog i borca u vecini segmenata.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 04 maj 2026, 22:21

Jet2Holiday je napisao/la:
04 maj 2026, 21:56

Vico je kriv jer Menalo ne moze odigrati pas prvom do sebe, i sto gubi svaki duel. Beus je kriv jer Mujkic ne moze ispratiti goste iz kuce a ne kamo igraca kojeg cuva.
Colpa je kriv jer se sandzacki Pirlo setka po terenu i bira utakmice koje ce igrati...
Svi nas mrze osim Mirvica on nam jedini zeli dobro !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 04 maj 2026, 23:14

Vrlo je kratak spisak igrača koji trebaju ostati, a likovali smo kad smo se na zimu riješili prijašnjeg škarta. Golemo, isto kao da se ljudima svežu noge kad igraju za Sarajevo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 04 maj 2026, 23:36

mnon46 je napisao/la:
04 maj 2026, 23:14
Vrlo je kratak spisak igrača koji trebaju ostati, a likovali smo kad smo se na zimu riješili prijašnjeg škarta. Golemo, isto kao da se ljudima svežu noge kad igraju za Sarajevo.
Teško da je neko od nas moga predpostaviti da će Ljajić, Ristovski, Gojković biti na izlaznim vratima, zatim da će se Mujkić pretvoriti u krampu onda tu još dodaš ove kojima istiće ugovor Krdžalić, Bralić, Renan pa i Turkeš i dobiješ to što dobiješ.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: aezakmi, MSOZ101, Proximic i 30 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []