Ja sam ga gledao x puta, tad još kad sam bio klinac kupio sebi taj film na VHS…
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- bavariapivo
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ne vjerujem mu da je pričao istinu u emisiji kada je stekao popularnost. Nigdje nisam naišao na komentar nekog sumještanina na internetu ili uživo koji podržava njegovu stranu priče. Sve se bazira na njegovim riječima da su oni njega tobože toliko maltretirali da ih je sve morao porokati. Jadan on, nije imao nikakvog izbora.VensanKasel je napisao/la: ↑04 maj 2026, 22:52Na šta misliš tačno da nije ni 5% ? Jesi li možda bio u sličnoj situaciji kao on ?ArtemisFowl je napisao/la: ↑04 maj 2026, 22:48Nije ni čudo da nas ljudi smatraju najglupljim narodom. Lik TROSTRUKI ubica i svi ga doživljavaju ko heroja. Moraš biti psihopata da uradiš to što je on uradio, a da ne govorim da vjerovatno nije ni 5% istina od onog što je uradio.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Al bukvalno i malo je dobio za ono šta je uradio
Sam reko da ih je pratio godinu dana i planirao, pucao im u noge da ne mogu bježat pa ih ohladio 
pravda za mnoy
-
Bundesliga
- Kontakt:
Bukvalno imate na youtubeu video gdje psiholog govori da je lik patološki lažljivac i da je izmislio većinu stvari. Ali ne, ajmo vjerovati ubici 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nisam to gledao. Gledao sam svjedočenje tog preživjelog.Bundesliga je napisao/la: ↑05 maj 2026, 08:41Bukvalno imate na youtubeu video gdje psiholog govori da je lik patološki lažljivac i da je izmislio većinu stvari. Ali ne, ajmo vjerovati ubici![]()
Kako god, Bosna dobija novu tik tok zvijezdu. Uzet će hadzija bruku para na prvom lajvu.
Mislim da nema države sa većim debilima od “tik tokera”.
Pa sasvim logican slijed dogadjaja da ode na TT. Kakva Njemacka, a lik osudjivan.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Dok ima dovoljno debila sto takvima salju pare na TT, a ima ih stvarno previse, nema zime za takve.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
jasmin10 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 09:10Nisam to gledao. Gledao sam svjedočenje tog preživjelog.Bundesliga je napisao/la: ↑05 maj 2026, 08:41Bukvalno imate na youtubeu video gdje psiholog govori da je lik patološki lažljivac i da je izmislio većinu stvari. Ali ne, ajmo vjerovati ubici![]()
Kako god, Bosna dobija novu tik tok zvijezdu. Uzet će hadzija bruku para na prvom lajvu.
Mozete li postaviti link ili kako da nadjem video psihologa i tog jedinog prezivjelog?
Hvala unaprijed momci.
Mocvara1991 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 09:54jasmin10 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 09:10Nisam to gledao. Gledao sam svjedočenje tog preživjelog.Bundesliga je napisao/la: ↑05 maj 2026, 08:41Bukvalno imate na youtubeu video gdje psiholog govori da je lik patološki lažljivac i da je izmislio većinu stvari. Ali ne, ajmo vjerovati ubici![]()
Mozete li postaviti link ili kako da nadjem video psihologa i tog jedinog prezivjelog?
Hvala unaprijed momci.
Vidi ovdje, cini mi se da ima neko od njih.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Mocvara1991
- Kontakt:
HvalaDamirT je napisao/la: ↑05 maj 2026, 09:55Mocvara1991 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 09:54
Hvala unaprijed momci.
Vidi ovdje, cini mi se da ima neko od njih.
to je pocetni hajp sve sto se desava oko njega, nestace hadzija viralno za mjesec
Neko ga već savjetuje da prosi po tik toku. Tako da će on dobro naplatiti ovu svoju početnu viralnost.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vjeruj mi da ne znam. Izbacilo mi ga bas na tik toku. Broj računa je tu da mu se donira. Sumnjam da će tu nešto raja uplaćivat, ali zato ide tik tok live.MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 maj 2026, 10:17A možeš misliti ko ga savjetuje. Ako imas TT i upoznat si s radom pojedinih na istom, sve ce ti se samo kazati.
Ma nek uzme koliko hoce, vratit ce se brzo u realnost. Nema on sadrzaj da moze trajati dugo, pogotovo sa svojom historijom.
Genaralno kod nas nema niko ko ima sadrzaj, osim ako sadrzaj nije hebanje majki i jedenje cevapa. Jedino ovi travel blogeri, to je jedan ili par njih.
Genaralno kod nas nema niko ko ima sadrzaj, osim ako sadrzaj nije hebanje majki i jedenje cevapa. Jedino ovi travel blogeri, to je jedan ili par njih.
Nema ništa do presice kad se Faćo vrati. 
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E onda brate ukucaj pa pogledaj zbirku radova Bosanchero, Hamza BiH, Said Krajina i ostale vedete koje su ga ubacile ko mečku na svoj vašarjasmin10 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 10:19Vjeruj mi da ne znam. Izbacilo mi ga bas na tik toku. Broj računa je tu da mu se donira. Sumnjam da će tu nešto raja uplaćivat, ali zato ide tik tok live.MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 maj 2026, 10:17A možeš misliti ko ga savjetuje. Ako imas TT i upoznat si s radom pojedinih na istom, sve ce ti se samo kazati.
Bukvalno u onom prvom videu cujes kako mu neko suflira sta da govori
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A he li ti izašao onaj video gdje vec optužuje jednog od gore pobrojanih da mu je uzeo pare. Dvije rečenice ne može zapamtiti, nego cita s necijeg telefona.
- VensanKasel
- Kontakt:
Većeg debila nisi mogao gledati u
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.