npr na svakih 5-6 zamijenjenih slicica, slicica gratis
tj na 25-30 zamijenjenih paketic gratis
bilo bi zanimljivije sigurno
zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑05 maj 2026, 09:30Btw ne trošite tokene na obične paketiće, nema smisla.
Možeš otvoriti samo 4 dnevno, a 2 dobiješ od aplikacije, još 2 možeš skenirati (bilo koju sliku grba coca cole ili sliku albuma)
Postaviću ovdje za skeniranje.
Album:CCola:A ovo su igrači koje možete skenirati za #allthefeels stranicu:
Ja sam kupio za 2 eura, dobra stvar. Dobijes dosta igraca ali ako nemas srece mozda su pola duple i onda bez veze bacanje para u vodu.
Kupio sam ih ja 10ak, ide brže, i dobiješ u svakom po jedan plakat za gradove domaćine, i 10ak obojenih igrača, uglavnom 20 stickera dođe u paketu.

Kako ovo radi?zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑05 maj 2026, 09:30Btw ne trošite tokene na obične paketiće, nema smisla.
Možeš otvoriti samo 4 dnevno, a 2 dobiješ od aplikacije, još 2 možeš skenirati (bilo koju sliku grba coca cole ili sliku albuma)
zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑05 maj 2026, 09:18Mogu Luka i Barcola, mada nemam šta kvalitetno za ponuditi pa proberi ako šta paše.
a ybt, ja ne znam kako vi dođete do ovih informacija, svaka čast majstore i hvalazastitaIdentiteta je napisao/la: ↑05 maj 2026, 09:30Btw ne trošite tokene na obične paketiće, nema smisla.

To sada svako trazi
I meni isto tako, nema sanse dobiti argentica na swapu. Samo ako imas srece u paketu ili nekog prijatelja sto ima viska argentinaca
bas tesko ide, ove top reprezentacije i ne lijepim u album vec cuvam za swap za nekog argentinca, ali i tako tesko ideEdincapitano je napisao/la: ↑05 maj 2026, 12:04I meni isto tako, nema sanse dobiti argentica na swapu. Samo ako imas srece u paketu ili nekog prijatelja sto ima viska argentinaca![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.